Logo image
Logo image

Pistekynnet: uusin trendi minimalistisissa kynsissä

3 minuuttia
Manikyyritrendit eivät lakkaa hämmästyttämästä meitä tiettyjen mallien yksinkertaisuudella. Tällä hetkellä on erittäin muodikasta käyttää pilkkuja.
Pistekynnet: uusin trendi minimalistisissa kynsissä
Viimeisin päivitys: 21 marraskuuta, 2022

Minimalismi on saapunut käsien maailmaan maksimaalisessa ilmaisussaan. Uudet muotisuuntaukset ovat valloillaan manikyyrien maailmassa. Aivan oikein: puhumme pistekynsien trendistä. Pistekynnet on tekniikka, joka perustuu (kaiken kokoisten ja väristen) pisteiden piirtämisestä kynsiin.

Tiedämme, että sosiaalisen median alustat ovat usein vastuussa uusien trendien aloittamisesta. Kun jostain tykätään, ei kestä kauan, että siitä tulee massiivinen ilmiö. Katsotaanpa mitä muuta tämä trendi pitää sisällään!

Pistekynnet ovat minimalismia puhtaimmillaan

Usein ajatellaan, että minimalismi on melko yksitoikkoista, yksiväristä ja että sitä käytetään vain sisustuksessa. Näin ei kuitenkaan aina ole. Ei ainakaan manikyyrien maailmassa.

Pistekynsitekniikka tuo kynsiin eleganssia, tyyliä ja paljon glamouria. Se voi myös muuttaa käsiesi ulkonäköä kokonaan. Se on erittäin helppo toteuttaa käytännössä. Sinun tarvitsee vain päästää mielikuvituksesi valloilleen ja luoda erikokoisiin pisteisiin perustuvia malleja.

Koska se on niin helppo tehdä, voit tehdä sen itse kotona. Voit myös mennä kauneussalonkiin, jossa ammattilainen toteuttaa suunnitelmasi.

On huomioitava, että jos teetät kynnet ammattilaisella, lopputulos on parempi ja kestää paljon pidempään esimerkiksi puolipysyvällä kynsilakalla. Tällöin kynsilakka kuivataan ultraviolettivalolla.

Tämän tekniikan perustana on pienten pisteiden tekeminen kynsiin. On totta, että alussa tehtiin vain pieni piste kynsinauhan päälle. Ajan myötä uusia ideoita kuitenkin ilmaantui ja ihmisten luovuus pääsi valloilleen. Osa ihmisistä kuitenkin noudatti minimalistista linjaa.

Some figure
Voit teettää kauneushoitolassa pitkäkestoisen manikyyrin, jolloin se kestää pidempään kuin kotona tehty manikyyri.

Lue myös: Mustuneet varpaankynnet: näin hoidat vaivaa

5 ideaa pistekynsien tekemiseen

Tässä on joitain ideoita tai ehdotuksia, joita voit toteuttaa manikyyrissäsi. Muista, että jos aiot tehdä sen kotona, sinulla on oltava kaikki tarvitsemasi tarvikkeet lähellä.

1. Ihonvärinen pohjalakka ja pisteet päällä

Suunnittele huolellisesti minkälaista kuviota ja minkälaisia värejä haluat käyttää. Aluksi voit laittaa kaksi kerrosta ihonväristä lakkaa, jota käytetään klassiseen ranskalaiseen manikyyriin.

Kun pohjalakka on kuivunut, maalaa pieni piste kynnen keskelle, lähelle kynsinauhoja. Voit valita minkä tahansa värin. Tämä näyttää hyvältä pohjalakan neutraalin sävyn kanssa. Sitten sinun on levitettävä kynsilakkasuoja, jotta työ kestää pari päivää.

2. Musta ja sen monet muunnelmat

Kynsien musta väri on aina voimassa oleva klassikko, joka näyttää hyvältä kaikissa muodoissaan. Tässä tilanteessa voit valita kirkkaan pohjan (kuten ranskalainen manikyyri) ja tehdä mustia pisteitä.

Voit myös maalata yhden kummankin käden kynsistä mustaksi, jotta värien harmonia näkyy paremmin. Tämä malli sopii kaikkiin tilanteisiin.

3. Värikkäät pisteet

Tätä varten sinun on käytettävä neutraalia pohjaa. Ideana on levittää erivärisiä pisteitä samalle kynnelle. Tässä on joitakin vaihtoehtoja inspiraation saamiseksi:

  • Sama väri, mutta eri sävyissä: Voit valita 5 väriä (esimerkiksi yksi jokaiselle kynnelle) ja käyttää 3 tai 4 saman sävyn sävyä liukuvärinä. Tällä tavalla sinulla on samassa kädessä sinisiä, vihreitä, oransseja, pinkkejä ja violetteja pisteitä. Suosittelemme työskentelemään alhaalta ylös ja tummimmasta vaaleimpaan. Muista, että pisteet ovat pieniä ja, että jos et tee tätä mallia salongissa, sinulla on oltava useita sävyjä kynsilakkaa.
  • Kaksi väriä välissä: Voit valita kaksi eri sävyä ja levittää ne kynsien väliin.
  • Useita värejä samassa kynnessä: Tässä tapauksessa teet viisi riviä erivärisiä pisteitä, mutta jokainen rivi on saman sävyinen. Tuloksena on rivi oransseja pisteitä vihreän vieressä ja niin edelleen.

Pisteiden sijoitus voi olla keskellä tai sivuttain. Kumpikin tapa näyttää hyvältä.

4. Kontrastivärit

Jos haluat viedä pistekynsi trendin äärimmäisyyksiin, voit valita vahvan pohjavärin ja tehdä pisteitä kontrastisävyillä. Valitse esimerkiksi keltainen kynsilakka ja tee sinisiä pisteitä. Yhdistelmiä on loputtomasti, ja kaikki riippuu tyylistäsi sekä mielikuvituksestasi!

Some figure
Voit valita vähemmän hillityn mallin, jos se on mielestäsi hyvä idea. Tämä trendi antaa sinulle vapauden kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä ja kuvioita.

Lue myös: Kuinka poistaa geelikynnet kotona?

5. Pistekynnet erilaisilla koristekuvioilla

Tässä tapauksessa pisteet ovat kimaltelevia koristeita, jotka kiinnitetään kynteen erikoisliimalla. Lopputulos on erittäin lumoava, sillä kyntesi säteilevät ja kimaltelevat liikkeen mukana.

Pistekynnet: trendi, jota on helppo seurata

Toivomme, että voit soveltaa joitain näistä ideoista ja että voit käyttää niitä omien kynsiesi luomiseen. Viimeistele työsi aina hyvällä suojalakalla varmistaaksesi, että työsi kestää muutaman päivän.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.