Logo image
Logo image

Oliiviöljy ja valkosipuli hoitavat suonikohjuja

3 minuuttia
Tämän hoidon tekeminen päivittäin, hyvä ruokavalio ja säännöllinen liikunta ovat avainasioita, jos haluat hoitaa suonikohjuja luonnollisesti.
Oliiviöljy ja valkosipuli hoitavat suonikohjuja
Carlos Fabián Avila

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Carlos Fabián Avila

Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Suonikohjut ovat kaikkein selkein merkki verenkierron ongelmista, ja niitä kehittyy ihmisen alaruumiiseen. Niitä syntyy, kun hiussuonet ja verisuonet laajenevat. Tämä johtuu joko tulehtuneisuudesta tai siitä, että verta kertyy suoniin epänormaalilla tavalla. Sen aiheuttaa heikkous kehon verenkierron järjestelmän seinämissä ja läpissä.

Lue kuinka oliiviöljy ja valkosipuli hoitavat suonikohjuja!

Oliiviöljy ja valkosipuli hoitavat suonikohjuja

Suonikohjut ovat monen tuntema ilmiö, ja ne näkyvät punoittavina, mustelmaisen värisinä ja epämiellyttävinä kohoumina, joita ilmenee naisilla (ja myös miehillä, vaikkakin vähemmissä määrin).

Sen lisäksi nämä suonten kohdat ovat usein isoja, ja niitä tuppaa kehittymään hyvin näkyville kehon alueille, kuten pohkeisiin ja sisäreisiin. Suonikohjuja esiintyy yleisimmin yli 50-vuotiailla naisilla, mutta on myös useita sellaisia tekijöitä, jotka voivat saada suonikohjut kehittymään nuoremmillakin naisilla.

Some figure

Onneksi on kuitenkin olemassa monia hoitoja ja kosmeettisia tuotteita, jotka hoitavat suonikohjuja ja joiden avulla voidaan vähentää tehokkaammin vaivan näkyvyyttä. Lisäksi nämä hoidot parantavat verenkierron järjestelmän terveyttä.

Esittelemme nyt siis luonnollisen kosteutusvoiteen oliiviöljystä ja valkosipulista. Näistä saat tärkeitä ravinteita, jotka auttavat vähentämään tulehtuneisuutta ja verenkierron ongelmia, ja samalla hoitavat suonikohjuja.

Jos suonikohjut ovat asia, joka vaivaa itseäsikin, oletko valmis kokeilemaan luonnollista ratkaisua? Jatka lukemista!

Kuinka ne hoitavat suonikohjuja?

Some figure

Oliiviöljy yhdistettynä valkosipuliin muodostaa voiteen, jolla on öljyinen koostumus. Kun yhdistät sen pieneen määrään sitruunamehua, saat hyvän avun suonikohjujen muuntamiseksi vähemmän näkyviksi.

Tällä seoksella on tehokkaita tulehtuneisuutta torjuvia, kiinteyttäviä ja hoitavia vaikutuksia. Siten se auttaa vähentämään hiussuonten ja suonten laajentuneisuutta, ja lisäksi se stimuloi verta virtaamaan paremmin.

Voiteen käyttö pyöreitä ja hierovia liikkeitä tehden edistää verenkiertoa sekä aktivoi imusuonijärjestelmää. Sen lisäksi tämä voide auttaa poistamaan myrkyllisiä aineita, jotka tukkivat hapen virtauksen soluihisi.

Mikä vielä parempaa, tällä voiteella on rauhoittava vaikutus, joten se vähentää sitä epämukavuutta ja kipua, jota moni kokee vakavampien suonikohjujen ollessa kyseessä.

Muista kuitenkin, että on aina suositeltavaa aloittaa tämän hoidon tekeminen niin pian kun ensimmäiset epänormaalit suonet alkavat näkyä. Mitä aikaisemmin alat hoitaa ongelmaasi, sitä helpompaa on saada aikaiseksi tuloksia.

On myös tärkeää muistaa, että tulokset eivät ole näkyviä vielä yhden käyttökerran jälkeen, vaan sinun tulee tehdä hoitoa johdonmukaisesti, jotta saisit aikaiseksi haluamasi muutoksen.

Kuinka tämä luonnollinen hoito valmistetaan?

Some figure

Me suosittelemme, että mikäli haluat valmistaa tehokkaan hoidon, etsit aivan ensimmäiseksi kaikkein korkealuokkaisimmat ainekset, joita voit kaupoista löytää. Halvemmat vaihtoehdot eivät nimittäin yksinkertaisesti sisällä samoja aineksia.

Valitse ekstraneitsyt-oliiviöljyä ja kokonainen valkosipuli, jotta voisit varmistaa, että valmistamasi hoito tulee vaikuttamaan kunnolla suonikohjuihisi.

Tarvittavat ainekset

 • 12 valkosipulinkynttä
 • 120 ml ekstraneitsyt-oliiviöljyä
 • Mehu yhdestä sitruunasta
 • 1 lasipurkki

Näin valmistat tämän hoidon

 • Kuori ensin valkosipulinkynnet, ja leikkaa ne puoliksi. Murskaa ne morttelissa, kunnes olet saanut aikaiseksi tahnan.
 • Laita sitten murskattu valkosipuli lasipurkkiin, ja lisää sekaan oliiviöljy ja sitruunamehu.
 • Sulje astia tiukasti, ja jätä se pimeään ja viileään paikkaan yön yli.
 • Seuraavan aamuna poista sitten ainekset puisella työvälineellä, ja laita ne siivilän lävitse työntämällä, jotta saisit otettua pois valkosipulin palaset.

Kuinka tätä hoitoa tulee käyttää?

 • Ota ensin runsaasti voidetta ja laita sitä ihollesi hellävaraisin ja pyörivin liikkein kaikille niille alueille kehossasi, joilla näet suonikohjuja.
 • Tee jatkuvaa liikettä ja aseta painetta sormenpäilläsi, jotta voisit edistää verenkiertoa.
 • Anna seoksen vaikuttaa tunnin ajan, ja tämän ajan kuluttua huuhtele se pois kylmällä vedellä.
 • Toista näitä vaiheita ainakin kolme kertaa viikossa, ja mieluiten illalla ennen nukkumaanmenoa.

Muista, että jotta voisit saada aikaan nopeat ja pitkäkestoiset tulokset, tämä hoito tulisi yhdistää päivittäiseen liikuntaan ja tasapainoiseen ruokavalioon.

Nämä tavat eivät vain paranna verenkiertojärjestelmäsi terveyttä, vaan lisäksi ne auttavat sinua pudottamaan painoa sekä vähentävät tulehtuneisuutta. Nämä ovat kaksi avaintekijää, jotka vaikuttavat suuresti jalkojesi terveyteen.

Ovatko suonikohjut asia, joka sinua häiritsee, ja haluatko vaihtoehdon kaupan tuotteille? Aloita jo nyt tämän hoidon toteuttaminen säännöllisesti, jotta voisit huomata, kuinka helppoa ja edullista suonikohjujen lievittäminen on luonnollisin kotikonstein.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Salud, E. De. (2008). Insuficiencia venosa. Espacio de Salud. https://doi.org/10.1157/13061072
 • Moñux, G. (2009). Varices y trombosis venosa profunda. Libro de la salud cardiovascular.
 • Cilveti Gubía, S., & Idoate García, V. (2001). Posturas Forzadas. Ministerio de Sanidad y Consumo.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.