Nauti omenaviinietikkaa ja hunajaa joka aamu

Jos juot tätä seosta aamulla aikaisin tyhjään vatsaan, auttaa se tasapainottamaan kehosi pH-arvoa sekä vahvistamaan vastustuskykyäsi luonnollisesti.

Omenaviinietikka ja hunaja ovat kaksi sellaista luonnontuotetta, jotka tunnetaan ympäri maailmaa ja joita käytetään hyvinkin moneen tarkoitukseen. Tämä johtuu pääosin siitä, että molemmat tuotteet saavat aikaan loistavia terveyttä edistäviä vaikutuksia ihmisen kehossa.

Kun niitä käytetään raakoina eli luonnonmukaisina versioina, ovat hunajan ja omenaviinietikan terveyshyödyt parhaimmillaan, ja näitä tuotteita voidaan käyttää osana monia hoitoja sekä lukuisten sairauksien estossa.

On todistettu yhä uudelleen ja uudelleen, että nämä kaksi luonnontuotetta tukevat ihmisen yleistä hyvinvointia, sillä ne auttavat vahvistamaan vastustuskykyä sekä estävät useita sellaisia sairauksia, joita aiheuttavat kehon valtaavat mikro-organismit.

Tästä huolimatta moni ei kuitenkaan tiedä, että hunajaa ja omenaviinietikkaa kannattaa yhdistää yhdeksi ainoaksi hoidoksi, jotta niiden hyödyistä voisi nauttia maksimaalisesti.

Tässä artikkelissa kuvaamamme yksinkertaisen hoidon avulla omenaviinietikkaa ja hunajaa voi käyttää monen terveysongelman lievittämiseksi – jatka siis lukemista ja ala parantaa terveyttäsi!

Miksi hunajan ja omenaviinietikan yhdistäminen kannattaa?

Raaka hunaja ja luonnonmukainen omenaviinietikka ovat hyvin tunnettuja kyvyistään ehkäistä ja hoitaa tulehduksia ja terveysongelmia, jotka saattavat vaikuttaa ihmisen elämänlaatuun negatiivisesti.

Jos yhdistät nämä kaksi tuotetta, saat tehokkaan avun tulehtuneisuuden hoitoon, mutta lisäksi saat voimakkaan antibiootin sekä terveellisen antioksidantin – kaikki nämä ominaisuudet ovat avuksi monen kroonisen sairauden hoidossa.

Tämän hoidon hyötyihin kuuluvat muun muassa seuraavat vaikutukset:

 • Se auttaa hoitamaan ja estämään nivelten särkyä, ja siksi niveltulehduksesta kärsivien kannattaakin ehdottomasti kokeilla reseptiä.
 • Se on vatsaa rauhoittava luonnollinen apu, joka vähentää myös kipua ja närästystä.
 • Se parantaa ruoansulatusta, edistää tervettä suoliston toimintaa sekä taistelee ummetusta vastaan.
 • Se auttaa kotrolloimaan kolesterolia samanaikaisesti kun se estää tai lievittää kohonnutta verenpainetta.
 • Se on erinomainen tuki painonpudotukseen.
 • Se on yksi parhaista hoidoista kipeän kurkun kannalta, ja sitä kannattaa käyttää myös muiden sellaisten ongelmien hoidossa, jotka liittyvät hengityselimiin.
 • Siitä saa hyvän määrän lisäenergiaa.
 • Se parantaa ihosi terveyttä, sillä se pystyy taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan.
 • Se poistaa pahanhajuista hengitystä.
 • Se pystyy auttamaan tulehtuneisuuden vähentämisessä.

Miksi tätä seosta kannattaa juoda aamuisin?

Hunajatee
Moderni elämäntapa asettaa elimistön jatkuvan stressin alaiseksi, ja keho joutuu kestämään suurta happoisuutta, mikäli ihmisen ruokavaliossa on runsaasti rasvaa ja sokeria – molemmat hyvin yleisiä aineksia teollisessa ravinnossa.

Kaikki tämä voi sitten johtaa siihen, että ihmisen pH-arvo muuttuu, ja tuloksena on ensinnäkin närästystä, mutta lisäksi riskinä on monien häiriöiden, sairauksien, tulehdusten ja muiden ongelmien kehittyminen. Nämä voivat heikentää elämänlaatua huomattavastikin.

Sinun kannattaakin aloittaa tämän juoman nauttiminen aamuisin tyhjään vatsaan ennen minkään fyysisen aktiivisuuden aloittamista. Sen lisäksi että saat siitä lisää energiaa, edistät myös pH-lukusi tasapainoisuutta nesteen tultua käsitellyksi ruoansulatuksessasi.

Tämän juoma on niin tehokas ja hyvä vaihtoehto, että omenaviinietikan ja hunajan yhdistelmä on muodostumassa yhdeksi parhaista hoidoista, joiden avulla kehon kykyä suojautua sairauksilta voidaan voimistaa.

Kuinka tämä hoito valmistetaan kotona?

Omenamehu
Ennen kuin annamme sinulle tarkan reseptin tämän hoidon valmistamiseksi, varmista, että ostat 100 % luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Kuten kaikki tietävät, on kaupoissa hyvin paljon sellaisia vaihtoehtoja, joita on muokattu tai jotka sisältävät lisäaineita, jotka saattavat vähentää tuotteiden kykyä toimia terveyttä edistävästi.

Jos sen sijaan syöt ei-luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa ja omenaviinietikkaa, et pysty saamaan tästä hoidosta yhtä tehokkaita vaikutuksia hyvinvoinnillesi, sillä ostamiesi tuotteiden ravintoarvo ei ole yhtä suuri kuin se puhtaimmassa muodossaan olisi.

Tarvittavat ainekset

 • 1 teelusikallinen raakaa hunajaa
 • 1 teelusikallinen omenaviinietikkaa
 • 1 kupillinen vettä (250 ml)

Näin valmistat tämän hoidon

Lisää hunaja ja omenaviinietikka kupilliseen lämmintä vettä, ja sekoita todella hyvin.

Kuinka hunaja – ja omenaviinietikkahoito tulisi toteuttaa?

Paras tapa maksimoida näiden tuotteiden hyödyt on juoda seosta aamuisin tyhjään vatsaan ja vähintään 20 minuuttia ennen kuin alat syödä aamiaista.

Tästä huolimatta voit kuitenkin juoda tätä nestettä päivän mittaan, ja kertojen määrä riippuu omista henkilökohtaista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Joka tapauksessa muista pitää annokset yhteensä maksimissaan kolmessa, sillä muutoin saatat aiheuttaa terveydellesi ei-toivottuja seurauksia.

Ole tarkkana ohjeiden kanssa!

Jos juot tätä seosta joka päivä, muista että suuret määrät omenaviinietikkaa saattavat aiheuttaa kalium-tasojen madaltumista kehossasi, ja vaikutuksena voi myös olla luumassan väheneminen.

Ole siis tarkkana antamiemme ohjeiden kanssa, äläkä jatka hoitoa mikäli huomaat mitä tahansa negatiivisia vaikutuksia sen tuloksena.

Omenaviinietikka saattaa häiritä nestettä poistavien, laksatiivisten tai diabetes- ja sydänlääkkeiden vaikutusta. Tällaisissa tilanteissa ja jos olet minkään tyyppisellä lääkityksellä, on siis aina parasta ensin puhua lääkärin kanssa, mikäli haluat aloittaa tämän hoidon toteuttamisen.

Jos haluat parantaa terveyttäsi luonnollisesti, kokeile tätä mahtavaa mutta yksinkertaista omenaviinietikka- ja hunajahoitoa!