Kuumien lähteiden terveysvaikutukset

Jokaisessa kuumassa lähteessä on eri mineraaleja riippuen niiden veden alkuperästä, joten on suositeltavaa oppia tuntemaan eri lähteet ja niiden ominaisuudet.
Kuumien lähteiden terveysvaikutukset

Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Oletko koskaan käynyt kuumassa lähteessä? Kuumat lähteet ovat terveellisiä, joten niissä käyminen säännöllisesti on mahtava idea. Tässä artikkelissa esittelemme kuumien lähteiden terveysvaikutukset.

Jotkin kuumat lähteet sijaitsevat ulkona, kun taas toiset löytyvät kylpylöistä. Voit valita monista vaihtoehdoista. Voit myös vierailla niissä talvisin, koska vesi on lämmintä. Kuinka mahtavaa!

Kuumien lähteiden terveysvaikutukset

Tässä artikkelissa on joitakin kuumien lähteiden terveysvaikutuksia, jotka monet ihmiset jättävät huomiotta. Ymmärrät, että kuumissa lähteissä käyminen vähintään kahdesti vuodessa on hyvin parantavaa ja hyödyllistä.

1. Niissä on paljon mineraaleja

Kuumien lähteiden terveyshyödyt - niissä on paljon mineraaleja.

Jokaisessa kuumassa lähteessä on eri ominaisuuksia, jotka kaikki riippuvat niiden alkuperästä. Kuumien lähteiden vesi tulee maaperästä ja niiden mineraalisisältö riippuu kuumasta lähteestä. Kun kylvet melko kuumassa vedessä, mineraalit ovat yhteydessä ihosi kanssa ja kaikki niiden ominaisuudet imeytyvät ihohuokostesi läpi.

Haluatko lukea lisää?  10 merisuolan mahtavaa hyötyä

2. Tehostavat aineenvaihduntaa

Monilla ihmisillä on hidas aineenvaihdunta. Näillä ihmisillä on yleensä ruoansulatusongelmia ja vaikeuksia laihduttaa. Aivan kuten liikuntaharjoituksetkin, kuumat lähteet tehostavat aineenvaihduntaa. Joten ne eivät ainoastaan aktivoi sitä, vaan myös nopeuttavat sitä.

3. Rentouttavat kehon

Kuuman lähteen vesi rentouttaa.

Toinen kuumien lähteiden terveysvaikutus on niiden kyky vapauttaa jännitystä ja rentouttaa keho. Sen takia sinun pitäisi käydä kuumassa lähteessä silloin, kun olet hyvin stressaantunut. Kuumat lähteet auttavat samaan aikaan vähentämään myös turvotusta. Kuumat lähteet voivat siis auttaa sinua, mikäli kärsit turvonneista jaloista tai muista ongelmista.

4. Vähentävät iho-ongelmia

Monet ihmiset kärsivät iho-ongelmista kuten ihotulehduksesta, psoriasiksesta ja erilaisista allergioista. Kuumassa lähteessä kylpeminen voi parantaa ihosi kuntoa.

Ihosi voi olla kutiava tai jopa kivulias, mutta hyvä uutinen on se, että kuumien lähteiden mineraalit auttavat ihoa parantamaan ihoa. Se tarkoittaa sitä, että puhjenneet iho-ongelmat parantuvat nopeammin ja ihostasi tulee paremman näköinen. Jos kärsit iho-ongelmasta, saatat haluta käydä kuumissa lähteissä paljon useammin.

Kuumiin lähteisiin liittyvät vaarat

Vaikka kuumilla lähteillä onkin monia terveysvaikutuksia, sinun tarvitsee olla varovainen käydessäsi niissä. Pidä mielessäsi seuraavat ohjeet:

  • Älä ole vedessä liian pitkään: se saattaa johtaa korkeaan verenpaineeseen tai takykardiaan. Ihmiset, jotka jo kärsivät näistä ongelmista, ovat suuremmassa riskissä mikäli he ovat vedessä liian pitkään. Siten heidän tulisi seurata alla olevaa neuvoa.
  • Keskustele aina ensin lääkärisi kanssa: mikäli sinulla on korkea verenpaine, mikä vain sydäntauti, vatsakasvain tai -haava, tulee sinun keskustella lääkärisi kanssa tarkistaaksesi, voitko olla kuumissa lähteissä ja kuinka teet sen oikeaoppisesti.
  • Korkeasta verenpaineesta kärsivien tulisi olla varovaisia: äärimmäisen matala verenpaine voi saada heidät tuntemaan huimausta ja he voivat jopa pyörtyä kuumassa lähteessä.

Sinun tulisi siis aina tarkistaa lääkäriltäsi, kuinka kauan voit pysyä vedessä.

Oletko koskaan käynyt kuumassa lähteessä? Mitä terveysvaikutuksia huomasit? Kuumat lähteet ovat hyväksi sinulle, mutta muista keskustella lääkärisi kanssa ensin, mikäli sinulla on joitakin aikaisemmin mainittuja ongelmia. Kuumat lähteet ovat ehdottomasti erinomaisia luonnollisia terapiakeinoja!

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Jodi – välttämätön mineraali
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Jodi – välttämätön mineraali

Jodi on elintärkeä mineraali kehosi hyvinvoinnin kannalta. Keho ei kuitenkaan syntetisoi tätä mineraalia, joten sitä tulee saada ravinnosta.


Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.