Kohenna ulkonäköäsi viikossa näillä 9 öljyllä

Joidenkin öljyjen paikallinen käyttö voi olla hyvä keino pitää huolta terveydestä luonnollisesti, eli ilman tarvetta kääntyä mahdollisesti vaarallisten kemikaalien puoleen.
Kohenna ulkonäköäsi viikossa näillä 9 öljyllä
Karla Henríquez

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Karla Henríquez.

Kirjoittanut Toimitus

Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Haluatko kohentaa ulkonäköäsi luonnollisin konstein? Tämä on mahdollista seuraavilla helpoilla ohjeilla, jotka käsittävät luonnollisten öljyjen käytön muun muassa ihonhoidossa. Näiden tuotteiden tehokkaiden ominaisuuksien avulla pystyt kaunistamaan itseäsi kätevästi ja edullisesti. Kohenna ulkonäköäsi tässä artikkelissa esittelemiemme yhdeksän öljyn avulla!

Jos kaipaat merkittävää parannusta ulkonäköösi, on parasta käyttää näitä öljyjä ainakin kerran viikossa.

Niitä voidaan lisätä myös päivittäisiin voiteisiin, hiustenhoitoaineisiin ja erilaisiin seerumeihin. Joitakin seuraavista öljyistä voidaan myös nauttia sisäisesti.

Jatka siis lukemista ja kohena ulkonäköäsi näiden yhdeksän tehokkaan ja luonnollisen öljyn avulla!

Kohenna ulkonäköäsi 9 öljyn avulla

1. Seesamiöljy hampaiden hoidossa

Jos haluat valkoiset ja terveet hampaat, voit käyttää apunasi seesamiöljyä. Tämä tuote koostuu suuresta määrästä monivitamiinihappoja ja hivenaineita.

 • Hampaiden huuhtelu seesamiöljyllä saa aikaan valkoisen ja hohtavan hymyn.
 • Lisäksi tämä öljy auttaa kudoksia ikenissä, suussa ja kielellä uusiutumaan nopeammin.

2. Hibiskusöljy hiusten kasvun nopeuttamiseksi

Kohenna ulkonäköäsi erilaisten öljyjen avulla.

Jos hiuksesi ovat ohuet, hibiskusöljy on todella loistava apu. Se sisältää C-vitamiinia, ja siten se saa aikaan hiusten kollageenin lisääntymisen.

 • Lisäksi se sisältää aminohappoja, jotka auttavat ravitsemaan ja vahvistamaan hiusten juuria.
 • Tämä aine pystyy antamaan karvatupille uutta elinvoimaa sekä palauttamaan niiden toiminnan kunnolliselle tasolle.

Tämä öljy onkin aivan loistava apu hiusten tuuheuden ja paksuuden lisäämiseksi.

3. Risiiniöljy kulmakarvoille ja silmäripsille

Risiiniöljy on täydellinen apu kulmakarvojen ja silmäripsien kunnon parantamiseksi, ja se pystyy tehostamaan solujen aineenvaihdunnan prosesseja.

Lisäksi sen sisältämät steariini- ja linolihappo auttavat säilyttämään arvokasta kosteutta, ja risiiniöljy antaa suojaa hiustenlähtöä vastaan, jota voi sattua kuivuuden, kuumuuden ja auringon vuoksi.

4. Pellavansiemenöljy

Pellavansiemenöljy auttaa puhdistamaan kehoa.

Jos etsit puhdistavaa tuotetta, pellanvansiemenöljy on suositeltavin valinta. Tätä öljyä pidetään parhaana hoitotuotteena monen haitallisen aineen torjumiseksi kehossa.

Pellavansiemenöljy pystyy tarjoamaan keholle rasvahappoja, vitamiineja ja kaliumia, mikä tekee sen nauttimisesta lähes elintärkeän asian. Tämä tuote auttaa myös puhdistamaan kehoa.

 • Jos nautit kyseistä öljyä joka päivä viikon ajan, tulet huomaamaan merkittävän parannuksen aineenvaihdunnassa.
 • Älä siis epäröi, vaan ota pellavansiemenestä valmistettu öljy mukaan ruokavalioosi!

5. Teepuuöljy

Teepuuöljy on yksi parhaista ratkaisuista aknen lievittämiseksi. Öljy tunnetaan sen tulehdusta lievittävistä, bakteereja ja sientä torjuvista sekä viruksia estävistä ominaisuuksista.

 • Lisäksi tämä aine on ihanteellinen apu silloin, kun haluat haavojen parantuvan mahdollisimman nopeasti.
 • Tätä öljyä käytetään aknen hoidossa koska se on avuksi rasvaisen ihon ja ongelmaihon voinnin parantamisessa.

6. Oliiviöljy jalkojen ihon hoitajana

Oliiviöljy on loistava apu ihonhoidossa.

Jos haluat sileät jalat, voit kääntyä oliiviöljyn puoleen. Tämä öljy on loistava apu sekä kasvojen että muun kehonosien ihon hoidossa, ja se toimii hyvin myös hiusten ja kynsien kunnon parantamiseksi.

Jos etsit oikeaa tapaa hoitaa itseäsi oliiviöljyllä, voit valita joko öljyn käytön sen luonnollisessa muodossa tai voit yhdistää sen haluamaasi kosmetiikkatuotteeseen.

7. Manteliöljy

Manteliöljy on aivan loistava ratkaisu kynsien ja kynsinauhojen hoitoon.

Tätä öljyä voidaan käyttää päivittäin ihon ravitsemiseksi ja sen uudistumisen edistämiseksi. Se sisältää sientä torjuvia ja parantavia ominaisuuksia.

8. Avokadoöljy

Kohenna ulkonäköäsi avokadoöljyn avulla.

Avokadoöljy auttaa torjumaan sitä vahinkoa, jonka vapaat radikaalit aiheuttavat iholla.

Saat sen avulla ravitumman ja pehmeämmän ihon, sillä se sisältää runsaasti fytosteroleja ja E-, D- ja A-vitamiineja.

Kaikki tämä tekee avokadoöljystä ihanteellisen aineksen kuivan ihon hoitoon, kuten myös ennenaikaisen ikääntymisen estämiseksi kasvoilla.

9. Luonnollinen kehäkukkaöljy arpien hoidossa

Kehäkukkaöljy on loistava apu arpien kohdalla, sillä se sisältää ensinnäkin runsaasti fytosteroleja, saponiineja ja betakeratiineja, joiden ansioista se toimii antiseptisena ja parantavana öljynä.

Lisäksi se toimii glykoproteiinien ja kollageenien yhdistämisessä, mikä auttaa ihoa parantumaan ilman, että siihen jää arpia.

Jos siis etsit tehokkaita luonnollisia tuotteita ulkonäkösi parantamiseksi, pidä mielessä nämä yhdeksän öljyä. Niiden vaikutukset ovat loistavat, ja lisäksi voit luonnollisten tuotteiden avulla välttää sellaiset haitalliset ainekset, joita kaupan tuotteissa saattaa olla mukana.

Kokeile itse ja kohenna ulkonäköäsi näiden tehokkaisen öljyjen avulla!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Hsu, E., & Parthasarathy, S. (2017). Anti-inflammatory and Antioxidant Effects of Sesame Oil on Atherosclerosis: A Descriptive Literature Review. Cureus, 9(7), e1438. https://doi.org/10.7759/cureus.1438
  Shanbhag, V. K. L. (2017). Oil pulling for maintaining oral hygiene – A review. Journal of Traditional and Complementary Medicine, 7(1), 106–109. https://doi.org/10.1016/j.jtcme.2016.05.004
  Carretero, M. E., & Ortega, T. (2016). Propiedades terapeuticas del Hibisco, (aproximadamente 200), 9.
  Basch, E., Bent, S., Collins, J., Dacey, C., Hammerness, P., Harrison, M., … Weissner, W. (2007). Flax and flaxseed oil (Linum usitatissimum): a review by the Natural Standard Research Collaboration. Journal of the Society for Integrative Oncology, 5(3), 92–105.
  Crawford, G. H., Sciacca, J. R., & James, W. D. (2004). Tea tree oil: cutaneous effects of the extracted oil of Melaleuca alternifolia. Dermatitis : Contact, Atopic, Occupational, Drug, 15(2), 59–66.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.