Täydellinen kaalikeittodieetti painon pudottamiseen

Haluatko tietää kaiken kaalikeittodieetistä? Jatka lukemista ja katso, kuinka voit pudottaa painoa vain yhdessä viikossa.
Täydellinen kaalikeittodieetti painon pudottamiseen

Viimeisin päivitys: 27 marraskuuta, 2018

Painonpudotuksesta on tullut yksi laajimmin levinneistä tavoitteista ihmisille kaikkialla maailmassa. Jos sinäkin haluaisit karistaa muutaman ylimääräisen kilon, kiinnitä huomiota tähän artikkeliin. Kerromme tarkasti eräästä loistavasta kaalikeittoon pohjautuvasta dieetistä, jonka avulla paino putoaa jo yhdessä viikossa.

Dieetin luonteen huomioiden sen kokeilemisessa tulee olla erittäin varovainen. Tämä johtuu siitä, että se on rajoittava dieetti, mikä tarkoittaa siis rajoituksia päivittäin syömiisi ruokiin. On oleellista noudattaa ohjeita tarkasti, ja kun viikko on kulunut, sinun on lopetettava dieetti.

Seuraavaksi kerromme tarkemmin, millainen tämä kaalikeittodieetti on.

Kaalikeittodieetti

Ennen kuin kokeilet kaalikeittodieettiä, on tärkeää tietää siitä hieman enemmän.

Kaalikeittodieetin aikana syödään paljon kaalikeittoa

Ensimmäiseksi sinun tulisi tietää, että kaalikeittodieetti kestää vain viikon. Dieetin aikana on noudatettava tiukkaa ruokavaliota, johon kuuluu kaalikeiton syöminen joka päivä.

Dieetillä ei toki syödä pelkkää kaalikeittoa seitsemän päivän ajan; voit syödä muitakin ruokia, kunhan ne ovat myöhemmin esittelemiemme ohjeiden mukaisia.

Toinen tämän dieetin piirre on se, että sen avulla voit pudottaa jopa 4 kiloa viikossa, vaikka tämä riippuukin aineenvaihdunnastasi ja fyysisestä aktiivisuudestasi.

Kaalikeiton hyödyt perustuvat sen puhdistaviin ominaisuuksiin. Se antaa myös kylläisyydentunteen ja se on täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kun puhumme “rajoittavasta dieetistä”, tarkoitamme että siitä saa vain vähän kaloreita (800 päivittäin). Tästä syystä sitä ei tulisi jatkaa pitkään, sillä se on silloin terveydelle haitallinen.

Kaalikeiton ainesosat

 • 1 keräkaali
 • 2 paprikaa
 • 6 isoa sipulia
 • 6 tomaattia
 • 1 sellerinvarsi
 • Suolaa oman maun mukaan
 • Pippuria oman maun mukaan

Valmistus

 • Paloittele ensin kaikki vihannekset ja laita ne kiehuvaan veteen.
 • Lisää suolaa ja pippuria haluamasi määrä.
 • Anna keiton kiehua 10 minuuttia kovalla lämmöllä.
 • Kun 10 minuuttia on kulunut, laske lämpötilaa ja jatka keittämistä puolisen tuntia.

Päivittäiset ruoat

Kuten aiemmin sanoimme, dieettiviikon aikana sinun on noudatettava tarkkaa ruokavaliota kaalikeiton ohessa.

Alla kerromme, mitä ruokia sinun tulisi syödä joka päivä.

Päivä 1

Voit syödä haluamasi määrän kaalikeittoa. Tämän lisäksi voit syödä kaikkia haluamiasi hedelmiä, paitsi banaania ja avokadoa.

Kaalikeittodieetin aikana saa syödä joitakin hedelmiä

Muista juoda riittävästi nestettä, kunhan se on vettä tai haudukkeita. Et saa nauttia virvoitusjuomia ja alkoholipitoisia juomia. Sallittuja ruokia saat syödä aina kun olet nälkäinen.

Päivä 2

Kaalikeittodieetin aikana syödään kasviksia

Kaalikeiton lisäksi voit syödä sekä raakoja että kypsennettyjä vihanneksia, niin paljon kuin haluat. Toisena päivänä voit syödä myös perunan, jos haluat.

Päivä 3

Voit syödä kasviksia, hedelmiä ja kaalikeittoa aina kun haluat. Älä syö banaaneja, avokadoja tai perunaa.

Päivä 4

Neljäntenä päivänä syödään banaania

Juo rasvatonta maitoa aamiaisen ja välipalan yhteydessä. Syö neljä banaania päivän aikana. Voit korvata ne myös jollain toisella hedelmällä halutessasi. Syö kaalikeittoa aina kun olet nälkäinen.

Päivä 5

Syö keittoa aina kun olet nälkäinen. Lounaalla ja illallisella nauti annos lihaa; se voi olla naudanlihaa, kanaa tai kalaa. Lisää ruokavalioon myös 6 tomaattia, jotka voit halkaista kahtia ja maustaa valkosipulilla, oreganolla ja oliiviöljyllä.

Kaalikeiton viidentenä päivänä saa syödä kalaa tai lihaa

Päivä 6

Tämän päivän ruokavalio koostuu kahdesta annoksesta kanaa, lihaa, kalaa tai sianlihaa, valitsemiesi kasvisten kanssa. Ja voit tietysti syödä nälkääsi myös kaalikeittoa.

Päivä 7

Seitsemäntenä päivänä saa syödä tummaa riisiä

Syö tummaa riisiä joka aterialla raakojen tai kypsennettyjen kasvisten kanssa, ja syö paljon myös hedelmiä ja kaalikeittoa, aina kun olet nälkäinen.

Muita suosituksia

Seuraavaksi annamme joitakin neuvoja, jotka tulisi pitää mielessä koskien kaalikeittodieettiä.

 • Dieetin aikana tulisi juoda vähintään 2 litraa vettä päivässä.
 • Älä juo dieetin aikana alkoholia tai virvoitusjuomia. Juo vettä, teetä ja haudukkeita.
 • Dieetin aikana on unohdettava pasta.
 • Syö perunaa vain määrättyinä päivinä.
 • Kasviksista tulisi valita lehtisalaattia, porkkanaa, tomaattia, alfalfaa, pinaattia, kurkkua, parsakaalia ja selleriä.
 • Hedelmistä parhaat valinnat ovat ananas, persikka, appelsiini, meloni, vesimeloni, päärynä ja omena.
 • Pidä mielessä, että kun viikko on tullut täyteen, dieetti tulisi lopettaa.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.