Hoitokeinot vähentämään decolté-alueen ryppyjä

· elokuu 30, 2015

Tyypilliset decolté-alueen rypyt harmittavat eniten silloin kun pukee ylle mekon tai paidan, joka palastaa kaula-aukon. Ajan kuluminen ja iho joka menettää se elastisuuden ja kiinteyden ovat ehdottomasti asioita, jotka saavat rypyt ilmestymään. On selvää, ettet voi poistaa niitä kokonaan, mutta voit käyttää näitä yksinkertaisia kotitekoisia hoitoja vähentämään uusien ryppyjen muodostumista. Ja ne ovat taloudellisia! Selitämme hoitokeinot alapuolella.

Kotihoitokeinot estämään uusien ryppyjen ilmestymistä

Kaula

Ensimmäiseksi sinun täytyy pitää mielessä nämä yksinkertaiset asiat. Voiteet ja balsamit ovat aina hyviä torjumaan decolté-alueen ryppyjä, mutta sinun pitäisi myös tietää, että on tärkeää ehkäistä niitä ylläpitämällä terveellisiä elämäntapoja, jotta ihosi on terveempi ja sen ulkonäkö parempi.

  • Varo altistumasta liikaa auringolle. Tämä saa sinut ikääntymään eniten. Kuten olet varmasti huomannut, kaulasi ja decolté-alueesi iho on erittäin ohut ja herkkä. Muista pitää kaulan iho suojassa auringolta, lisää kosteusvoidetta ja aurinkovoidetta aina tarvittaessa.
  • Hyvä ruokavalio: juo paljon vettä, juo luonnollisia mehuja, syö hedelmiä, kasviksia, vältä punaista lihaa ja puhdistettuja jauhoja. Nämä jälkimmäiset ruoka-aineet täyttävät kehosi myrkyillä ja kuona-aineilla, hyökäten kehosi ja ihosi terveyttä vastaan.

Hoitokeino 1: oluthiivanaamio

Oluthiiva

Erinomainen hoito, jolla lisäät kollageenin tuotantoa decolté-alueella, vähentää ryppyjä sekä kosteuttaa. Se on todella helppo. Tarvitset maustamatontoa jogurttia, ruokalusikallisen oluthiivaa ja ruokalusikallisen vehnänalkioita. Sekoita hyvin. Lisää sitä decolté-alueelle ja anna kuivua 15 minuuttia. Huuhtele sitten raikkaalla vedellä. Voit tehdä hoidon kolmesti viikossa ja seurauksena elvytät kollageenin tuotannon tässä hyvin herkässä kehon osassa, eli kaulan alueen iholla. Se antaa sinulle loistavat tulokset.

Hoitokeino 2: kypsä banaani- ja ruusuvesinaamio

Seos banaani

Kypsä banaani? Kyllä, se on loistava ihosi uudistamiseen ja se antaa sille kollageenia ja elastisuutta. Se on todella tehokas ja yksinkertainen hoito, jota kannattaa kokeilla. Sinun tarvitsee vain muussata kypsää banaania ja lisätä sitten ruokalusikallinen ruusuvettä tai vaihtoehtoisesti ruokalusikallinen eteeristä ruusunmaraöljyä. Lisää sitä decolté-alueelle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Huuhtele sitten raikkaalla vedellä. Voit toistaa hoidon kolmesti viikossa.

Hoito 3: Avokado- ja hunajanaamio

Hoito

Avokado ei koskaan epäonnistu. Sen hedelmäliha on yksi eniten käytetyistä hoitokeinoista ihon terveydelle ja kauneudenhoitoon; se on hyvä kosteuttaja, parantaja ja on ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hedelmä joka elvyttää kollageenin tuotantoa ja on todella tehokas ja helppo saada käsiin.

Tässä tapauksessa olisi hyödyllistä hieroa ylöspäin suuntautuen kaula-aukoltasi sen sijaan, että jätät seoksen vain vaikuttamaan. Sekoita vain hedelmäliha keskikokoisesta avokadosta ja ruokalusikallinen hunajaa keskenään. Tekemällä pyöreitä hierontaliikkeitä ylöspäin päätä kohti voit parantaa ihosi kiinteyttä ja kimmoisuutta. Se on todella helppoa!

Hoitokeino 4: omenaviinietikka ja E-vitamiini

OmenaviinietikkaOlemme kertoneet tämän sinulle monta kertaa: E-vitamiini on perusehto pitämään huolta kauneudenhoitosta, kynsistä, ihosta ja hiuksista. Olisi hienoa jos löydät E-vitamiinikapseleita apteekistasi tai luontaistuotekaupasta.

Tämä yksinkertainen ja tehokas hoitomuoto perustuu kananmunan keltuaiseen. Laita se lasikulhoon ja lisää E-vitamiinikapseli ja ruokalusikallinen omenaviinietikkaa. Se on yksinkertaisesti täydellinen: se huolehtii ihostasi parantaen, kosteuttaen, palauttaen sen elastisuuden, suojaten sinua vapailta radikaaleilta ja niin edelleen. Se on ihmeellinen ja se on kokeilemisen arvoinen.

Tee hoito vähintään kolmesti viikossa ennen nukkumaanmenoa. Lisää se pumpulipallon avulla ylöspäin hieroen. Anna sen vaikuttaa ihollasi 20 minuuttia ja huuhtele sitten läpimällä vedellä. Huomaat että ihosi on pirteämpi, kosteutettu ja elastinen. Älä jätä kokeilematta tätä hoitoa.