Logo image
Logo image

Hoitokeinot vähentämään decolté-alueen ryppyjä

3 minuuttia
Hoitokeinot vähentämään decolté-alueen ryppyjä
Kirjoittanut Valeria Sabater
Viimeisin päivitys: 22 joulukuuta, 2022

Tyypilliset decolté-alueen rypyt harmittavat eniten silloin kun pukee ylle mekon tai paidan, joka palastaa kaula-aukon. Ajan kuluminen ja iho, joka menettää sen elastisuuden ja kiinteyden ovat ehdottomasti asioita, jotka saavat rypyt ilmestymään. On selvää, ettet voi poistaa niitä kokonaan, mutta voit käyttää näitä yksinkertaisia kotitekoisia hoitoja vähentämään uusien ryppyjen muodostumista – kaiken lisäksi nämä hoidot ovat edullisia! Tässä artikkelissa esittelemme siis luonnollisia hoitokeinoja vähentämään decolté-alueen ryppyjä – jatka siis lukemista!

Kotihoitokeinot decolté-alueen ryppyihin

Some figure

Ensinäkin sinun täytyy pitää mielessä nämä yksinkertaiset asiat: voiteet ja balsamit ovat aina hyviä torjumaan decolté-alueen ryppyjä, mutta sinun pitäisi myös tietää, että on tärkeää ehkäistä ryppyjä ylläpitämällä terveellisiä elämäntapoja, jotta ihosi on terveempi ja sen ulkonäkö parempi.

  • Varo altistumasta liikaa auringolle, sillä tämä saa ihosi ikääntymään eniten. Kuten olet varmasti huomannut, kaulasi ja decolté-alueesi iho on erittäin ohut ja herkkä. Muista pitää kaulan iho suojassa auringolta, ja lisätä kosteusvoidetta ja aurinkovoidetta aina tarvittaessa.
  • Hyvä ruokavalio: juo paljon vettä ja luonnollisia mehuja, syö hedelmiä, kasviksia sekä vältä punaista lihaa ja puhdistettuja jauhoja. Nämä jälkimmäiset ruoka-aineet täyttävät kehosi myrkyillä ja kuona-aineilla, hyökäten kehosi ja ihosi terveyttä vastaan.

Hoitokeino 1: oluthiivanaamio

Some figure

Erinomainen hoito, jolla lisäät kollageenin tuotantoa decolté-alueella, vähentää ryppyjä sekä kosteuttaa. Tämä on todella helppo hoito: tarvitset maustamatontoa jogurttia, ruokalusikallisen oluthiivaa ja ruokalusikallisen vehnänalkioita. Sekoita hyvin. Lisää sitä decolté-alueelle ja anna kuivua 15 minuuttia. Huuhtele sitten raikkaalla vedellä. Voit tehdä hoidon kolmesti viikossa ja seurauksena elvytät kollageenin tuotannon tässä hyvin herkässä kehon osassa, eli kaulan alueen iholla. Oluthiivahoito antaa sinulle loistavat tulokset.

Hoitokeino 2: kypsä banaani- ja ruusuvesinaamio

Some figure

 

Kypsä banaani? Kyllä, se on loistava ihosi uudistamiseen ja se auttaa antamaan sille kollageenia ja elastisuutta. Tämä on todella tehokas ja yksinkertainen hoito, jota kannattaa kokeilla. Sinun tarvitsee vain muussata kypsää banaania ja lisätä sitten ruokalusikallinen ruusuvettä tai vaihtoehtoisesti ruokalusikallinen eteeristä ruusunmajraöljyä. Lisää sitä decolté-alueelle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Huuhtele sitten raikkaalla vedellä. Voit toistaa hoidon kolmesti viikossa.

Hoito 3: Avokado- ja hunajanaamio

Some figure

Avokadolla ei voi koskaan epäonnistua. Sen hedelmäliha on yksi eniten käytetyistä hoitokeinoista ihon terveydelle ja kauneudenhoitoon; se on hyvä kosteuttaja, parantaja ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hedelmä, joka elvyttää kollageenin tuotantoa. Avokadolla on siis tehokkaita vaikutuksia, ja mikä parasta, sitä löytyy melkein mistä ruokakaupasta tahansa.

Sekoita vain hedelmäliha keskikokoisesta avokadosta ja ruokalusikallinen hunajaa keskenään. Hiero seosta ylöspäin suuntautuen kaula-aukoltasi sen sijaan, että jätät seoksen vain vaikuttamaan. Tekemällä pyöreitä hierontaliikkeitä ylöspäin päätä kohti voit parantaa ihosi kiinteyttä ja kimmoisuutta. Se on todella helppoa!

Hoitokeino 4: omenaviinietikka ja E-vitamiini

Some figure
Olemme kertoneet tämän sinulle monta kertaa: E-vitamiini on perusehto pitämään huolta kauneudenhoidosta, kynsistä, ihosta ja hiuksista. Voit löytää E-vitamiinikapseleita apteekistasi tai luontaistuotekaupasta.

Tämä yksinkertainen ja tehokas hoitomuoto perustuu kananmunan keltuaiseen. Laita se lasikulhoon ja lisää E-vitamiinikapseli ja ruokalusikallinen omenaviinietikkaa. Tämä hoito on yksinkertaisesti täydellinen: se huolehtii ihostasi parantaen, kosteuttaen, palauttaen sen elastisuuden, suojaten sinua vapailta radikaaleilta. Tämä hämmästyttävä hoito on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Tee hoito vähintään kolmesti viikossa ennen nukkumaanmenoa. Lisää sitä pumpulipallon avulla ylöspäin hieroen. Anna sen vaikuttaa ihollasi 20 minuuttia ja huuhtele sitten läpimällä vedellä. Tulet huomaamaan, että ihosi on kirkas, kosteutettu ja kimmoisa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Asserin J, Lati E, Shioya T, Prawitt J. The effect of oral collagen peptide supplementation on skin moisture and the dermal collagen network: Eevidence from an ex vivo model and randomized, placebo-controlled clinical trials. J Cosmet Dermatol. 2015;
  • Binic, I., Lazarevic, V., Ljubenovic, M., Mojsa, J., & Sokolovic, D. (2013). Skin ageing: Natural weapons and strategies. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. https://doi.org/10.1155/2013/827248
  • Keen, M., & Hassan, I. (2016). Vitamin E in dermatology. Indian Dermatology Online Journal. https://doi.org/10.4103/2229-5178.185494
  • Chen, W., Becker, T., Qian, F., & Ring, J. (2014). Beer and beer compounds: Physiological effects on skin health. Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology. https://doi.org/10.1111/jdv.12204
  • Hahn HJ, Jung HJ, Schrammek-Drusios MC, Lee SN, Kim JH, Kwon SB, et al. Instrumental evaluation of anti-aging effects of cosmetic formulations containing palmitoyl peptides, Silybum marianum seed oil, vitamin E and other functional ingredients on aged human skin. Exp Ther Med. 2016;

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.