Hoitokeinot vähentämään decolté-alueen ryppyjä

Tyypilliset decolté-alueen rypyt harmittavat eniten silloin kun pukee ylle mekon tai paidan, joka palastaa kaula-aukon. Ajan kuluminen ja iho joka menettää se elastisuuden ja kiinteyden ovat ehdottomasti asioita, jotka saavat rypyt ilmestymään. On selvää, ettet voi poistaa niitä kokonaan, mutta voit käyttää näitä yksinkertaisia kotitekoisia hoitoja vähentämään uusien ryppyjen muodostumista. Ja ne ovat taloudellisia! Selitämme hoitokeinot alapuolella.

Kotihoitokeinot estämään uusien ryppyjen ilmestymistä

Kaula

Ensimmäiseksi sinun täytyy pitää mielessä nämä yksinkertaiset asiat. Voiteet ja balsamit ovat aina hyviä torjumaan decolté-alueen ryppyjä, mutta sinun pitäisi myös tietää, että on tärkeää ehkäistä niitä ylläpitämällä terveellisiä elämäntapoja, jotta Oluthiiva

Erinomainen hoito, jolla lisäät kollageenin tuotantoa decolté-alueella, vähentää ryppyjä sekä kosteuttaa. Se on todella helppo. Tarvitset maustamatontoa jogurttia, ruokalusikallisen oluthiivaa ja ruokalusikallisen vehnänalkioita. Sekoita hyvin. Lisää sitä decolté-alueelle ja anna kuivua 15 minuuttia. Huuhtele sitten raikkaalla vedellä. Voit tehdä hoidon kolmesti viikossa ja seurauksena elvytät kollageenin tuotannon tässä hyvin herkässä kehon osassa, eli kaulan alueen iholla. Se antaa sinulle loistavat tulokset.

Hoitokeino 2: kypsä banaani- ja ruusuvesinaamio

OmenaviinietikkaOlemme kertoneet tämän sinulle monta kertaa: E-vitamiini on perusehto pitämään huolta kauneudenhoitosta, kynsistä, ihosta ja hiuksista. Olisi hienoa jos löydät E-vitamiinikapseleita apteekistasi tai luontaistuotekaupasta.

Tämä yksinkertainen ja tehokas hoitomuoto perustuu kananmunan keltuaiseen. Laita se lasikulhoon ja lisää E-vitamiinikapseli ja ruokalusikallinen omenaviinietikkaa. Se on yksinkertaisesti täydellinen: se huolehtii ihostasi parantaen, kosteuttaen, palauttaen sen elastisuuden, suojaten sinua vapailta radikaaleilta ja niin edelleen. Se on ihmeellinen ja se on kokeilemisen arvoinen.

Tee hoito vähintään kolmesti viikossa ennen nukkumaanmenoa. Lisää se pumpulipallon avulla ylöspäin hieroen. Anna sen vaikuttaa ihollasi 20 minuuttia ja huuhtele sitten läpimällä vedellä. Huomaat että ihosi on pirteämpi, kosteutettu ja elastinen. Älä jätä kokeilematta tätä hoitoa.