Logo image
Logo image

8 luonnontuotetta miehen seksuaalisen halun lisäämiseksi

3 minuuttia
Oletko kuullut, että parsa auttaa puhdistamaan kehoa liiasta ammoniakista, joka voi olla yksi syy seksuaalisen halun puuttumiseen?
8 luonnontuotetta miehen seksuaalisen halun lisäämiseksi
Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Seksuaalisen halun lisääminen ei ole mikään uusi tavoite. Jo muinaisina aikoina monet miehet yrittivät monin keinoin voimistaa, säilyttää ja saada takaisin seksuaalista kyvykkyyttään sekä lisätä kumppaninsa halukkuutta.

Yksi tavallisimmista ja perinteisimmistä avuista ovat sukupuoliviettiä tehostavat luonnontuotteet. Itse asiassa lukuisissa kulttuureissa ja sivilisaatioissa ympäri maailmaa näitä tuotteita on hyödynnetty jo tuhansia vuosia. Pääasiassa on kyse yrteistä ja luonnollista ruoista.

Sukupuoliviettiä kiihottavat luontaistuotteet pystyvät siis lisäämään ihmisen seksihalukkuutta, mutta tämän lisäksi moni uskoo, että niillä voidaan hoitaa seksuaalisia pulmia, jotka liittyvät ikääntymiseen ja elimistön häiriöihin.

Miesten sukupuoliviettiä lisäävät luonnontuotteet jaetaan kahteen luokkaan niiden toiminnan perusteella:

 • ensimmäisen tyypin tuotteet parantavat libidoa (seksuaalista halukkuutta)
 • toisen tyypin tuotteet parantavat kykyä nauttia seksuaalisesta aktiivisuudesta (kestävyyden lisääntyminen)

Jos olet mies ja haluat parantaa seksielämääsi, kannattaa lisätä seuraavat tuotteet arjen ruokavalioon.

1. Ginseng

Some figure

Olet varmasti jo kuullut ginsengin kyvyistä jossakin muussa yhteydessä, mutta se toimii myös seksielämän parantajana. Se sisältää yhdisteitä, jotka toimivat steroidien tapaan, stimuloiden libidoa sekä parantaen kestävyyttä.

Vuonna 2015 julkaistu tutkimus osoitti kohentumisen yli 60 %:lla miehistä, joilla oli erektiohäiriö, verrattuna lumelääkkeeseen, jonka yhteydessä tapahtui vain 30 %:n parannus.

Miten sitä käytetään?

 • Jotta mies voisi hyötyä tämän kasvin vaikutuksista seksielämässään, siitä voidaan valmistaa hauduketta, tai sitten kasvin juurta voidaan pureskella.
 • Tehokkain tapa hyödyntää korealaisen ginsengin vaikutukset on kuitenkin ottaa sitä lisäravinteena.

2. Manteli

Manteli tunnetaan sekä sukupuoliviettiä stimuloivana tuotteena että hedelmällisyyden symbolina.

Siinä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä hedelmällisyydelle, kehon lisääntymistoiminnoille, hormonien tuotannolle (etenkin testosteronia koskien) sekä terveelle libidolle.

Kyseinen pähkinä tunnetaan tietysti myös herkullisen tuoksunsa ansiosta.

Miten sitä käytetään?

 • Voit hieroa kumppaniasi aistillisesti manteliöljyllä, jotta seksikokemus olisi intensiivisempi ja parempi.

3. Parsa

Some figure

Monet yhteisöt ovat jo tuhansia vuosia tienneet parsan ominaisuuksista seksuaalisen elämän parantajana.

 • Kreikkalaiset viittasivat siihen rakkausrunoudessa, kun taas Kama Sutran mukaan sitä tulisi käyttää haudukkeen muodossa.
 • Ranskassa on perinteinen sanonta, että parsaa kannattaa nauttia kolmesti päivässä ennen häitä, jotta libido olisi mahdollisimman korkealla hääyönä.

Parsassa on asparagiinihappoa, joka auttaa neutralisoimaan kehon liian ammoniakin – tämä tekijä voi saada aikaan heikkoutta ja seksuaalisen halun puutetta.

Miten sitä käytetään?

 • Leikkaa 5 cm parsan varresta pois tai taivuta sitä, kunnes se katkeaa itsestään.
 • Parsaa voidaan grillata, kuullottaa, höyryttää tai sitten kypsentää uunissa.

4. Avokado

Avokadopuu on saanut nimensä sanasta ahuacuatl, joka on náhuatlin kieltä ja tarkoittaa kivestä. Avokadopari puusta riippuvana muistutti heitä siis miehen kiveksistä.

 • Atsteekit uskoivat, että avokado on erinomainen mineraalien lähde, ja että niissä on kyvykkäitä antioksidantteja.
 • Avokadossa on myös runsaasti karotenoideja, E-vitamiinia, kuitua, B6-vitamiinia sekä kaliumia.
 • E-vitamiinin ajatellaan lisäävän orgasmin intensiteettiä.

5. Kaneli

Some figure

Tämä suosittu mauste toimii myös lääkinnällisenä tuotteena sekä seksuaalisen halukkuuden lisääjänä.

6. Inkivääri

Inkivääri tunnetaan paremmin juurena, mutta se on itse asiassa kukkivan kasvin juurakko. Sen tuoksu on voimakas, mutta miellyttävä, kuten on sen makukin, ja se tuottaa rentouttavan vaikutuksen.

 • Sen lisäksi että inkivääri hoitaa terveysongelmia, se on sekä tieteellisesti todistetusti että kansanperinteen mukaan sukupuoliviettiä parantava.
 • Sen uskotaan lisäävän halukkuutta sekä parantavan suorituskykyä – jopa Kungfutse kirjoitti tuhansia vuosia sitten, että inkivääri parantaa seksuaalista kyvykkyyttä.

Inkiväärin syönti aiheuttaa kehossa äkillisen kuumuuden, joka saa sydämen lyömään nopeammin.

Se sisältää aineita, jotka auttavat puhdistamaan kehoa ja parantavat verenkiertoa. Veren virtauksen lisääntyminen saa aikaan miehellä paremman erektion sekä lisää peniksen herkkyyttä.

7. Hunaja

Hunaja tunnetaan hyvistä vaikutuksistaan seksuaalisten kokemusten parantajana. Se on lääkinnällinen tuote, joka toimii tässäkin mielessä hyvinvointia lisäten.

Kananmunan, hedelmien, lihan ja pähkinöiden tavoin se edistää kiihottumista. Jo egyptiläiset aikoinaan käyttivät hunajaa impotenssin ja hedelmättömyyden hoidossa.

8. Osterit

Some figure

Nämä ovat kenties se tunnetuin luonnollinen apu seksiongelmiin. Osterit ovat monen mielestä vastustamattoman makuisia, ja muun muassa muinaisten roomalaisten mielestä ne toimivat sukuviettiä parantaen.

Ne sisältävät runsaasti sinkkiä, joka lisää sperman ja testosteronin tuotantoa, ja siten ne parantavat miehen libidoa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.