6 vinkkiä miehelle naisen tyydyttämiseksi sängyssä

Naisen tyydyttäminen seksuaalisesti on muutakin kuin vain seksiä, sillä siihen kuuluu fyysinen sekä psyykkinen yhteys. Naisen tulisi tuntea olonsa mukavaksi, ja tätä kaikkea ei ihan kuka tahansa pysty saamaan aikaan.
6 vinkkiä miehelle naisen tyydyttämiseksi sängyssä
Bernardo Peña

Kirjoittanut ja tarkastanut psykologi Bernardo Peña.

Viimeisin päivitys: 05 tammikuuta, 2023

Romanttiset suhteet alkavat idealisoinnilla. Tässä vaiheessa mieli leikkii ajatuksella suhteista. Tällä tavalla ihmiset rakastuvat, ja tätä täytyy ravita seksuaalisella tyydytyksellä, jotta olisi mahdollista muodostaa vakaa suhde. Naisen tyydyttäminen sängyssä ei kuitenkaan ole mikään helppo homma…

Mitä tulee seksuaaliseen tyydytykseen, kulttuuri, ideologiat ja sosiaaliset elämäntyylit ovat kaikki asioita, jotka vaikuttavat. Tässä tulee pitää mielessä se, että nainen, jolla on opittuja ennakkokäsityksiä seksistä, tulee olemaan varautuneempi seksin suhteen.

Mitä seksuaalinen tyydyttyneisyys on?

Seksuaalinen tyydyttyneisyys määritellään kokemuksena ja arviointina, jonka ihminen tekee omasta seksielämästään. Tämä sisältää ihmisellä olleiden seksuaalisten kohtaamisten lukumäärän, ja minkä tahansa tyyppisen asian, jonka hän saattaa tehdä seksuaalisesti, sekä viestinnän kumppanien kanssa.

 • Jotta nainen voisi tuntea olevansa vapaa sängyssä, hänen tarvitsee hyväksyä itsensä, päästää irti epävarmuuksista sekä yksinkertaisesti lähteä täysillä mukaan.
 • Ilman hänen hyväksyntäänsä saatat noudattaa vinkkejä aivan tarkalleen, mutta et kuitenkaan pääse päämäärään.

Kuinka naisen tyydyttäminen onnistuu?

1. On tarpeen käyttää liukuvoidetta

mitä mies voi tehdä naisen tyydyttämiseksi

On tärkeää muistaa, että naiselta vie kauemmin päästä oikeaan tunnelmaan. Yksi miesten tavallisista virheistä on se, että halutaan nopeammin yhdyntään. Miehen tulisi keskittyä enemmän naisen erogeenisten alueiden hyväilyyn.

Mutta kuinka kauan? Esileikin tekeminen oikein riippuu naisen iästä, halun tasosta ja siitä, minkälainen yhteys osapuolten välillä on.

Emättimen tulisi olla erittäin kosteutettu ennen stimulaatiota. Tulisi käyttää kaupoista saatavia liukasteita tai sitten vaihtoehtoisesti sylkeä. Jos nainen on vielä kuiva, ei ole oikea aika aloittaa yhdyntää.

2. Kaikki naiset eivät saa orgasmia tai ejakuloi

Mediassa on luotu käsitystä siitä, että sekä miehet että naiset saavat orgasmin paljon helpommin kuin mikä on totuus. Siten naiset jäävät usein ilman orgasmia, ja naisen tyydyttäminen sängyssä onkin vaikeaa.

On monia naisia, jotka kyllä kokevat näitä kahta asiaa, mutta sitä ei huomata. On täysin normaalia nähdä muutama pisara sellaista läpinäkyvää nestettä, joka muistuttaa spermaa.

Joissakin tapauksissa naisella on liikaa painetta ejakulaation suhteen, ja tämä voi vähentää kiihottuneisuutta. Ainoa asia, joka seuraa liiasta paineesta, on tunne pettymyksestä naiselle, ja miehelle taas epäilys siitä, onnistuiko hän kunnolla.

3. Kliimaksiin pääseminen samaan aikaan – onko se mahdollista?

naisen tyydyttäminen sängyssä

Yhtä aikaa kliimaksiin pääseminen on tietysti ihanteellista. Tätä ei kuitenkaan kannata ottaa liian vakavasti, sillä ainoa asia, joka liian kovasta yrittämisestä seuraa, on turhautuminen.

Sinusta tulee tällöin oman itsesi suurin kriitikko jokaista liikettäsi koskien, etkä tule nauttimaan yhdestäkään. Muista, että pääideana ei aina ole kliimaksin saaminen samaan aikaan, vaan sen sijaan hetkestä nauttiminen.

4. Toistuvat orgasmit

Nainen pystyy jatkamaan orgasmin saamisen jälkeenkin seksiä. Jotkut naiset kuitenkin tarvitsevat tauon, joka voi olla mitä tahansa 1-30 minuutin väliltä.

Jos nainen tarvitsee tauon, kannattaa muistaa, että toinen orgasmi tulee nopeammin. Hyvä uutinen on myös se, että orgasmien määrässä  ei ole mitään rajaa, ja orgasmin saaminen yksi toisensa jälkeen onkin mahdollista.

Yleisesti ottaen useamman orgasmin saaminen tapahtuu klitoriksen alueella ja G-pisteessä.

 • Yksi tapa saada tämä tapahtumaan on stimulaatio ilman katkosta.
 • Tässä täytyy odottaa ensimmäisen orgasmin loppua ennen kuin aloitetaan seuraavan luominen.
 • Tässä vaiheessa stimulaation tulisi olla kaikkein voimakkainta.

5. Orgasmin saamisen kyky

pariskunta sängyssä

On selvä, että kaikki naiset ovat erilaisia, ja kukaan ei ole orgasmikyvyn tason vuoksi huono rakastaja. Vaikka onkin naisia, jotka voivat saada monia orgasmeja peräkkäin, on samoin naisia, joille on vaikeaa saada yksikin orgasmi.

On kuitenkin tapoja, jotta tätä kykyä voitaisiin parantaa. Katsotaan siis seuraavia vaiheita:

 • Ole kärsivällinen: orgasmien määrä tulee lisääntymään jokaisella kerralla.
 • Kiinnitä huomiota hänen rajoihinsa: on monia naisia, jotka eivät tosiaankaan tarvitse kuin yhden orgasmin ollakseen tyydyttyneitä.
 • Muodosta yhteys kiintymyksen osoittamisen ja nautinnon välille: toisin sanoen, kun nainen on saamassa kliimaksin, anna hänelle hyväilyjä, suudelmia ja sellaisia sanoja, jotka saavat hänen olonsa lämpimäksi.
 • Tunne hänet: kokeile uusia lähestymistapoja ja kiinnitä huomiota siihen, kuinka hän reagoi. Jos hän vastaa hyvin, voit tehdä kyseisen asian uudelleen.

6. Sinun ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa

Miesten välinen kilpailuhenki tuottaa seksin suhteen haitallisia tuloksia.

Tämä tarkoittaa sitä, että maskuliinisuus saa miehen haluamaan olla ykkönen naisen elämässä. Tämä voi johtaa pelkoon ja turhautuneisuuteen – nämä ovat asioita, jotka eivät jää pimentoon seksin aikana.

Mutta naisille monilla asioilla on merkitystä, kun on kyse sellaisen miehen valitsemisesta, joka hänet voi todella tyydyttää. Tämä valinta käsittää sekä psyykkisiä että sosiaalisia asioita.

Nainen tulee tuntemaan olonsa täydeksi silloin, kun se ihminen, joka hänen rinnallaan on tukena, tyydyttää hänet myös sängyssä.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
5 liikettä, jotka jokaisen naisen tulisi tehdä parantaakseen seksuaalista suorituskykyään
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
5 liikettä, jotka jokaisen naisen tulisi tehdä parantaakseen seksuaalista suorituskykyään

Nämä liikkeet parantavat niin seksuaalista suorituskykyä, kuin myös tekevät siitä nautinnollisempaa. Lue treenivinkit artikkelistamme!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • De la Gándara, J.J., y Puigvert, A. (2005). Sexualidad humana: una aproximación integral. Madrid: Médica Panamericana.
 • Estupinyá, P. (2013). “Una aventura de sexo y ciencia: Una mirada a la investigación científica de la sexualidad humana y sus sorprendentes resultados”, ¿Cómo ves?, 15 (180): 10-14.
 • William, H. M., and Johnson, V.E. (1967). Respuesta sexual humana. Buenos Aires: Intermédica.

Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.