Negatiivinen energia ja sen 6 oiretta - näin pääset eroon siitä

Oletko valmis hankkiutumaan eroon negatiivisuudesta? Voit opetella tunnistamaan ne tilanteet, kun tällainen energia yrittää tunkeutua elämääsi. Vahvista ajatuksiasi, jotta pystyisit selättämään sen - älä anna huonon energian häiritä elämääsi.
Negatiivinen energia ja sen 6 oiretta - näin pääset eroon siitä

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Yksi niistä asioista, jotka ajan kuluessa olemme oppineet, on tämä: on olemassa negatiivista ja positiivista energiaa. Negatiivinen energia vaikuttaa ihmisen mielialaan epätoivotulla tavalla.

Hyvät energiat ovat tarttuvia, ja ne auttavat sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä. Samaan aikaan negatiiviset energiat voivat vallata elämäsi sekä aiheuttaa vakavia ongelmia.

Ikävä kyllä emme aina tiedä, kuinka näitä energioita voidaan tunnistaa. Annamme niiden olla, kunnes päädymme siihen pisteeseen että olo on onneton ja koemme olevamme vangittuja.

Tämän vuoksi onkin tärkeää miettiä mielialaa ja energian muutoksia. Nämä tulisi ottaa huomioon suhteessa ympäristöömme, ja niillä on tekemistä lähellämme olevien ihmistenkin kanssa.

On tavallista kärsiä negatiivisuudesta tietyissä tilanteissa. Tästä huolimatta tällaisia tilanteita tulisi katsoa varauksella, mikäli et halua niiden vaikuttavan elämänlaatuusi. Onneksi tasapainon löytäminen tämän asian puitteissa on suhteellisen helppoa, ja se riippuukin yksinkertaisesti omasta asenteestasi.

Tässä artikkelissa haluamme siis kertoa 6 merkistä, jotka kertovat negatiivisesta energiastaNäiden ohjeiden avulla pystyt arvioimaan, milloin sinun tulisi ryhtyä torjuntaan kyseisiä ilmiöitä koskien. Jatka siis lukemista, jotta voisit näin parantaa elämänlaatuasi – kuinka tunnistaa negatiivinen energia ja hankkiutua siitä eroon?

1. merkki, josta tunnistaa negatiivinen energia: huono mieliala ja hermostuneisuus

ärtynyt nainen

Jos sinulla ilmenee negatiivinen muutos mielialassasi, tämä voi olla hyvin haitallista fyysiselle ja henkiselle terveydellesi.

Saatat ajatella että asia on OK, mutta itse asiassa hermostuneisuus ja stressi ovat esteinä selkeälle ajattelulle. Niillä voi myös olla vakavia negatiivisia seurauksia koskien sosiaalista vuorovaikutustasi.

On tärkeää opetella tunnistamaan ja hallitsemaan voimakkaita tunteita. Yritä siis varata muutama minuutti hengitykselle ja miettimiselle, jotta voisit alkaa rauhoittaa itseäsi ilman, että energiatasapainosi muuttuu.

Tämä harjoite rentouttaa mielesi. Se myös estää sinua “juoksemasta karkuun” henkisessä mielessä, ja se sallii sinun arvioida, mikä kyseiset negatiiviset mielen reaktiot aiheuttaa.

2. merkki, josta tunnistaa negatiivinen energia: ahdistuneisuus ja masennus

Moderni elämäntyyli vaikuttaa ihmiseen merkittävällä tavalla. Niiden henkilöiden määrä, joilla on oireita ahdistuneisuudesta ja masennuksesta, on noussut runsaasti.

Tällaiset ajatukset voivat johtaa voimakkaisiin negatiivisuuden jaksoihin. Ne ovat kuitenkin yleisesti ottaen kevyitä ja nopeasti ohimeneviä asioita. Itse asiassa molemmat kyseisistä psykologisista sairauksista ovat hyvin tavallisia, ja ne ovat vieläkin yleisempi asia kuin kahden fyysisen sairauden omaaminen.

Kaikkein huolestuttavinta tässä on se, että jotkut ihmiset jättävät huomioimatta alussa ilmenevät oireet. He antavat ongelman jatkua ilman, että etsisivät siihen ratkaisua.

Onneksi on kuitenkin todistettu, että rentoutustekniikoiden avulla ja liikuntaa harrastamalla näitä kahta ongelmaa voidaan lievittää ilman, että jouduttaisiin kääntymään lääkkeiden puoleen.

3. merkki, josta tunnistaa negatiivinen energia: jatkuva valittaminen

riitelevä pari

Valittaminen tilanteista tai ihmisistä ei tuo ratkaisuja ongelmiin. Se ei myöskään ole positiivista. Päin vastoin, siitä saattaa tulla este ja jopa myrkyllisen energian lähde.

Moni ihminen kuuntelee ja antaa neuvoja niitä valituksia koskien, joita sinä heille esität. Moni kuitenkin haluaa pysyä hyvin kaukana sinusta ja valituksistasi.

Tämän tyyppinen puhe on haitallista, ja sillä voi olla vakavia seuraamuksia sosiaalisissa suhteissasi. Toisin sanoen valitukset vähentävä positiivisuutta. Ne lisäävät negatiivisuutta sekä ympäristössä että omassa mielessäsi.

4. Ongelmat pitää yllä sosiaalisia suhteita

Ihmiset, joilla on negatiivisia ajatuksia, kokevat ongelmia pitää yllä kestäviä ihmissuhteita. Tämä on erityisen totta silloin, kun otetaan vertailukohteeksi sellaiset ihmiset, jotka näkevät kaikesta positiivisen puolen.

Toisten kanssa vuorovaikutuksessa olemisesta tulee uuvuttavaa, jos käyt lävitse huonotuulisuuden jaksoja. Se voi olla jopa epämukavaa.

Viha ja stressi tulevat ilmaantumaan aina ajoittain. Näiden jaksojen tullessa on parempi viettää aikaa yksin, harjoittaa viestintää sekä hyödyntää aktiivista kuuntelua – nämä lukeutuvat parhaisiin vaihtoehtoihin, jotta voisit päästä ylitse sinua vaivaavasta ongelmallisesta asiasta.

5. Jännittyneisyys ja päänsäryt

negatiivinen energia ja päänsärky

Pääasiallinen seuraus negatiivisuudesta ilmenee tapana ajatella. Sekin on kuitenkin totta, että negatiivisuus vaikuttaa ihmiseen myös fyysisellä tasolla.

On tiettyjä tavallisia kehon reaktioita mielen negatiivisuuteen. Näihin kuuluvat jatkuvat lihaskivut, päänsäryt ja tunne jännittyneisyydestä.

Jonkin nautinnollisen asian tekeminen, positiivisten ihmisten kanssa ajan viettäminen ja rentoutustekniikat ovat hyviä vaihtoehtoja näiden ongelmien lievittämiseksi.

6. Jatkuva riitely töissä tai kotona

Jatkuvat kiistat töissä tai kotona saattavat olla oireita negatiivisesta energiasta. Vaikeudet ratkaista ongelmia puhumalla sekä tilanteen kääntyminen helposti riitelyksi voivat olla seurausta negatiivisesta ajattelutavasta tilanteessa mukana olevilla ihmisillä.

Tässä tapauksessa on tärkeää miettiä jokaisen olennaisen ihmisen asennetta sekä sitä ympäristöä, jossa ollaan.

Aromaterapia, yleinen siisteys ja rentouttavat äänet saattavat olla apuna kaikkien kyseessä olevien ihmisten asenteisiin vaikuttamiseksi.

Oletko valmis hankkiutumaan eroon negatiivisesta energiasta? Opettele näiden neuvojen avulla tunnistamaan, milloin se yrittää vallata elämäsi. Vahvista ajatuksiasi ja selätä se – älä anna negatiivisen energian häiritä elämääsi!


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.