Logo image
Logo image

5 hauskaa paikkaa harrastaa seksiä

3 minuuttia
Mitä tulee seksin harrastamiseen, paikalla voi olla hyvinkin suuri merkitys sen kannalta, miltä tilanne tuntuu.
5 hauskaa paikkaa harrastaa seksiä
Viimeisin päivitys: 09 elokuuta, 2022

Huolimatta siitä, kuinka usein olet harrastanut seksiä, löytyy aina se päättymätön halu jatkaa tämän asian tekemistä… Ja samoin säilyy halu harrastaa seksiä uudessa ja innostavassa paikassa.

Tavoitteena uusien paikkojen löytämisessä seksiin on lisätä tilanteeseen mukaan annos aistillisuutta ja fantasiaa. Tämä on tietysti aina tärkeä plussa ja se pitää mielenkiinnon ylhäällä.

Olipa kyseessä sitten seksi autossa, rannalla tai vaikkapa veneessä, eräs todella seksikäs asia on joka tapauksessa luovuus, joka tarjoaa molempien salliman ja turvallisen nautinnon.

Se, että valitaan hyvä paikka seksiä varten, antaa maustetta niihin nautinnon hetkiin, jotka jaat sinulle erityisen henkilön kanssa.

Kannattaa siis muistaa, että sänky ei ole se ainoa paikka seksin harrastamiseen. On monia muitakin hyviä paikkoja, ja parhaissa näistä yhdistyvät seuraavat kolme asiaa: adrenaliini, yllätys ja spontaanius.

Miksipä et siis kokeilisi jokin kerta seksiä sellaisessa uudessa paikassa, jonka ansiosta saat suuremmat aistikokemukset tämän tilanteen aikana?

Tällä kertaa haluamme kertoa viidestä loistavasta paikasta seksiin, jotta voisit pitää suhteesi liekin täysin voimissaan. Vapauta siis mielikuvituksesi, halusi ja intohimosi – tässä tulevat ne parhaat paikat seksin tuoman kokemuksen parantamiseksi entisestään.

Missä voisi olla paras harrastaa seksiä?

1. Harkitse uima-altaan kokeilua

Some figure

Uima-altaassa seksin harrastaminen voi olla yksi kaikkein eroottisimmista hetkistä pariskunnan elämässä. Tämä on leikillinen ja yllättävä kokemus, joka voi olla myös aivan unohtumaton.

Hankaus vedessä voi myös tehdä orgasmin saamisen nopeammaksi.

  • Tämä tapa harrastaa seksiä on kuitenkin vain vakiintuneille pareille, jotka voivat harrastaa seksiä ilman kondomia. Tämä johtuu siitä, että vesi ja kondomi eivät ole hyvä yhdistelmä.
  • Kondomi voi irrota vedessä, sen materiaali ei välttämättä ole sopiva veteen ja se voi mennä rikki, ja se pitää asettaa jo ennen veteen menoa.

2. Ole rohkea – kokeile sovituskoppia

Kannattaa olla uskalias, jos mahdollisuutena ovat molempien sukupuolten yhteiset sovituskopit. Niissä on ovet, ja ne ovatkin täydellisiä seksin harrastamiseen sillä aikaa, kun muut naiset ja miehet kokeilevat vaatteitaan.

Tässä on mukana usea hyvä tekijä: peilit, tila, istuimet, valo ja vaara.

Tulee tietysti pitää mielessä, että vain yksi pari jalkoja kannattaa pitää näkyvissä! Lisäksi tulee olla tarpeeksi varuillaan, jotta asennot ja äänet eivät tee muille selväksi, mitä kopissa tapahtuu.

Lähtekää kopista yksi kerrallaan, ja sitten shoppailua voidaankin jatkaa tyytyväinen ilme kasvoilla.

3. Hyvä ja luotettava auto

Some figure

Autot ovat lähes kaikkien suosikki liikkumismuoto. Miksi sitten auto ei olisi sopiva paikka myös seksiin?

Tämä on fantasia monelle meistä, ja auto on hyvä valinta siksi, että moni ei pysähdy katsomaan, mitä toisen autossa tapahtuu. Sen lisäksi että tämä voi olla romanttinen kokemus, se voi olla myös jotakin erilaista.

Ujoimpien ei kuitenkaan kannata antaa ulkopuolisille katsojille tilaisuutta nähdä, mitä omassa autossa tapahtuu – sen sijaan kannattaa odottaa pimeää ja tähän hetkeen sopivaa paikkaa.

4. Baarin vessa

Kumppanisi kanssa ulos lähteminen voi viedä teidät baariin. Olette siellä siis yhdessä, ja sitten saattaakin tuntua siltä, että on oikea hetki tehdä tilanteesta kuuma ja antaa toiselle sellaista intohimoa, jota aikaisemmin ei ole koettu.

Sitten katse sattuu baarin vessaan, ja sitten… Oikea hetki tulee kohdalle, ja asia tapahtuu.

Baarien tai klubien vessoissa on paljon musiikkia, kaaosta ja ihmisiä menossa ja tulossa, joten kukaan ei tiedä, mitä kopeissa tapahtuu. Nämä paikat ovatkin täydellisiä valintoja seksin harrastamiseen silloin, kun olet baarissa kumppanisi kanssa ja hetki on oikea.

5. Meripariskunta rannalla

Jo rannalle menemällä pystyt matkustamaan mielessäsi paratiisiin, josta on kaukana päivittäinen arjen aherrus.

Tarvitaan vain pieni määrä stimulaatiota, jotta tästä tilanteesta voitaisiin kanssa tehdä luova. Voit helposti kuvitella sellaisen seksuaalisen kokemuksen, jonka meri mahdollistaa: näin saatte täydellisen ja raikkaan tilanteen, jossa ympärillä on yksinkertaisuus.

Ei ole paljon täydellisempää paikkaa seksin rytmille kuin ranta, jolla kuulet aaltojen rytmin.

Valitse siis sellainen ranta, josta pidät ja jolla ei tietysti ole ihmisiä. Ja sitten kun aallot eivät ole liian voimakkaat, voit ryhtyä nauttimaan seksistä meren rannalla kumppanisi kanssa.

Oletko samaa mieltä – sopivatko nämä paikat loistavasti seksiin? Jos haluat antaa maustetta seksielämällesi, harkitse näitä viittä paikkaa seksin ja sen tuoman nautinnon kokemiseksi kumppanisi kanssa.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.