Valmista itse misellivettä

Käytä misellivettä aamuisin poistaaksesi iholle yön aikana kerääntyneen hien ja myrkyt. Misellivesi on ihanteellinen ja raikas lisä päivittäisiin ihonhoitorutiineihisi.
Valmista itse misellivettä
Karla Henríquez

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Karla Henríquez.

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Oletko jo kuullut misellivedestä? Se on viimeisin uutuuskosmetiikka, josta on nopeasti tulossa korvaamaton osa kauneusrutiineita. Jos et ole vielä kuullut siitä, älä huoli – tässä artikkelissa annamme sinulle kaiken tarvittavan tiedon miselliveteen liittyen ja kerromme kuinka voit valmistaa sitä itse. Tämän uuden päivittäisen menetelmän ansiosta tulet näyttämään jopa paremmalta. Itse asiassa olemme varmoja siitä, että tulet rakastamaan misellivettä. Se tekee ihmeitä ihollesi!

Mistä misellivedessä on kyse?

misellivesi hemmottelee kasvoja

Kun on kyse ihonpuhdistuksesta tai meikinpoistosta, olet luultavasti kokeillut kaikenlaista saippuasta geeleihin ja vaahtoihin… mutta onko mikään niistä poistanut kaikkia epäpuhtauksia?

Jotakin jää aina ja sen lisäksi nuo tuotteet eivät aina jätä ihosi tuntua niin mukavaksi kuin olisit toivonut. Lue nyt kaikista mahtavista asioista, joita misellivedellä voidaan saada aikaan, ja katsotaan vakuuttavatko ne sinutkin:

Se puhdistaa, raikastaa, kiinteyttää ja kosteuttaa

Tämä tuote valmistetaan luonnollisista ainesosista, jotka eivät ainoastaan poista epäpuhtauksia iholta, vaan myös rauhoittavat ja kosteuttavat kasvojen ihoa. Päivittäin käytettynä huomaat mahtavia vaikutuksia – mikä tekee siitä korvaamattoman tuotteen monille naisille.

Kuinka sitä käytetään?

 • Paras misellivesi ei ole liian voidemaista tai rasvaista, toisin kuin esimerkiksi puhdistusmaito. Sen sijaan se on erittäin kevyt ja raikastava. Jotta voisit käyttää sitä, sinun tulee vain ottaa sitä hieman vanulapulle ja pyyhkiä kasvot puhtaiksi.
 • Kauneudenhoidon ammattilaiset suosittelevat miselliveden käyttöä aamuisin ylös noustua. Sillä tavalla poistat kaiken ylimääräisen yön aikana kerääntyneen öljyn, ja valmistat ihosi päivän meikkiä varten.
 • Voit myös pitää pienen määrän sitä laukussasi käyttääksesi sitä milloin vain, kuten lähtiessäsi salilta tai kun haluat vain tuntea kasvosi hieman raikkaammiksi ja rentoutuneiksi. Misellivesi on myös ihanteellinen meikinpoistoon illalla. Muutaman tipan avulla voit poistaa epäpuhtaudet ja tasoittaa ihoasi. Siihen menee vain muutama sekunti, mutta se toimii ihmeellisellä tavalla, kun otat sen käyttöön päivittäisiin ihonhoitorutiineihisi!

Kuinka misellivettä valmistetaan itse?

vesitippa

Ainesosat

Voidaksesi valmistaa 1,5 dl misellivettä, tarvitset seuraavia ainesosia:

 • 90 ml ruusuvettä. Voit ostaa sitä valmiina useimmista erityistarvike- tai luontaistuotekaupoista. Jos osaat valmistaa sitä itse, vielä parempi, mutta sitä ei ole vaikea löytää ja se on melko edullista.
 • 3 ml risiiniöljyä. Sitä saa helposti mistä vain erityistarvike- tai luontaistuotekaupasta. Sinun tulisi ostaa “sulfaattinen” vaihtoehto, sillä se vahvistaa miselliveden vaikutusta johtuen sen vesiliukoisista ominaisuuksista. Se on tehokas ja kätevä ulkoiseen käyttöön ja se auttaa myös poistamaan itsepintaiset kosmetiikkatuotteet, kuten vedenkestävän ripsivärin.
 • E-vitamiini. Olemme puhuneet E-vitamiinin hyödyistä monesti. Se auttaa taistelemaan ikääntymisprosessia vastaan raviten ja korjaten ihoa, hiuksia ja kynsiä. Joten on hyvä ajatus ostaa sitä apteekista: osta kapseleita ja käytä niitä eri tarkoituksiin. Tätä reseptiä varten tarvitset vain 20 tippaa.
 • 5 ml ruusunmarjoista valmistettua eteeristä öljyä. Tämä on loistava tuote! Ruusunmarjaöljy korjaa, hoitaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sitä on aina hyvä pitää kotona saatavilla. Se ei ole erityisen kallista ja kuten muitakin näitä ainesosia, sitä voidaan käyttää useisiin eri hoitoihin.
 • Hanki 150 ml lasipullo miselliveden säilömiseksi. Se on kooltaan käytännöllinen ja mahtuu helposti käsilaukkuunkin.

Valmistus

Tämä on helpoin osa. Yhdistä vain kaikki ainesosat lasiastiassa ja seos on valmis. Risiiniöljyn johdosta kaikki ainesosat yhdistyvät hyvin. Älä myöskään huolestu, jos se muuttuu väriltään kellertäväksi – se johtuu öljystä ja on täysin normaalia.

Tulet myös huomaamaan, että misellivesi tuoksuu miellyttävältä. Päivä toisensa jälkeen siitä tulee tärkeä osa kauneusrutiineitasi.

Käyttö

 • Ravista pulloa hyvin ennen kuin laitat sitä muutaman tipan vanulapulle.
 • Levitä kasvoille ennen kuin laitat meikkiä aamuisin, ja taas illalla poistaaksesi epäpuhtaudet ja meikinjäämät. Se on hyvä ripsivärin, silmämeikin sekä huulipunan poistamisessa. Poistat helposti kaikki tuotteiden jäämät.
 • Käytä milloin vain päivän aikana, kun ihosi tuntuu väsyneeltä, liian kuumalta tai likaiselta. Voit jopa kantaa sitä pienessä suihkepullossa helpottaaksesi sen käyttöä – misellivesi on fantastista!

Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.