Torju korkeaa verenpainetta ja kolesterolia inkiväärillä ja valkosipulilla

Onko sinullakin korkea verenpaine tai kohonneet kolesteroliarvot? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla tätä mahtavaa luonnollista hoitoa, jossa on inkivääriä ja valkosipulia, ja voit kohentaa terveyttäsi vaivatta.

Korkea verenpaine ja liiallinen kolesterolin määrä ovat kaksi sydämen ja verisuonten terveyteen vaikuttavaa ongelmaa, jotka tulevat yhä tavallisemmiksi johtuen nykyaikaisesta istuma-asentoon painottuvasta elämäntyylistä.

Näiden sairauksien kehittyminen saa aikaan liiallista sydänlihaksen rasittumista, mikä sitten vaikuttaa verenkiertoon ja valtimoiden terveyteen.

Kyseisten häiriöiden osalta on kuitenkin hyvin huolestuttavinta myös se, että ne kehittyvät ilman mitään oireita, ja ne ovatkin useimmiten huomattavissa vasta sitten, kun ongelmat ovat jo edenneet vakavammiksi.

Tämän vuoksi riski sellaisista sairauksista kuten ateroskleroosista, sydänkohtauksista ja halvauksista lisääntyy.

Lisäksi on muistettava, että korkea verenpaine ja kolesterolin kohonneisuus vaikuttavat myös muihin kehon järjestelmiin, ja siten näiden ilmiöiden myötä käy niin, että potilaan elämänlaatu heikkenee.

Onneksi voit kuitenkin hyödyntää vaihtoehtoisia kotihoitoja, jotta näitä sairauksia voitaisin torjua tehokkaasti ja vaarattomasti, ja tässä ovat ratkaisuna tietyt luonnolliset tuotteet. Tällä kertaa haluammekin jakaa erään reseptin, joka sisältää inkivääriä ja valkosipulia, ja tämä hoito on hyvin tehokas apu korkean verenpaineen ja kolesterolin torjunnassa johtuen sen suuresta määrästä ravinteita.

Jatka siis lukemista ja kokeile tätä reseptiä, jos itsekin kärsit kohonneesta verenpaineesta ja kolesterolista – ota avuksesi inkiväärin ja valkosipulin tehokkaat lääkinnälliset vaikutukset!

Inkivääri ja valkosipuli – kotihoito korkean verenpaineen ja kolesterolin torjuntaan

Tämä luonnollinen inkivääriä ja valkosipulia sisältävä hoito on hyvin vanha keksintö, ja se on tehokas apu korkean verenpaineen ja huonon kolesterolin (eli LDL-kolesterolin) tasojen hallitsemiseksi tehokkaammin.

Nämä kaksi ainesta erottuvat muista niiden huomattavien tulehtuneisuutta torjuvien, puhdistavien ja verisuonia laajentavien vaikutusten vuoksi. Kun kehosi on imeyttänyt näiden tuotteiden sisältämät ravinteet, voit helpommin hallita kyseisten kahden sairauden oireita.

Tämä resepti ei kuitenkaan ole mikään ihmeratkaisu, eikä sitä siten tulisi pitää automaattisena parannuskeinona, mutta se on kuitenkin loistava apu kaikille niille, joilla korkea verenpaine ja kohonnut kolesteroli on jo havaittu.

Jatka lukemista, sillä seuraavaksi kerromme reseptin kahdesta lääkinnällisestä aineksesta tarkemmin.

Inkiväärin monet terveyshyödyt

inkivääri

Inkiväärin päähyödyt korkean verenpaineen ja kolesterolin torjunnassa johtuvat siitä, että tässä luonnontuotteessa on aktiivista ainetta nimeltään gingerol.

Tämä aine antaa inkiväärille sen ominaisen mausteikkaan maun, ja lisäksi se toimii luonnollisena tulehtuneisuutta vähentävänä tekijänä, joka on ihanteellinen verenkierron ongelmien vähentämiseksi.

Sen jätteitä poistava vaikutus edistää sitä, että veri puhdistuu paremmin, ja siten se vähentää lipidien kertymistä valtimoiden seinämiin.

Sillä on kehossa myös hiukan nestettä poistava vaikutus, joka on avuksi kaiken sen nesteen poistamiseksi, jota kertyy kehon kudoksiin. Tämä vaikutus säätelee mineraalisuoloja sekä helpottaa korkean verenpaineen hallintaa.

Valkosipulin suuret terveyshyödyt

valkosipuli

Valkosipulia on pidetty jo muinaisista ajoista lähtien yhtenä parhaista tuotteista sydämen ja verenkierron hoidossa. Tämä on sen ominaisuuden ansiota, että valkosipulissa on runsaasti rikkipitoista ainetta nimeltään allisiini.

Tämä aine, jota on myös sipulissa, toimii tulehduksia vähentäen ja veren hyytymistä estäen, ja se laajentaa verisuonia. Nämä vaikutukset ovat suureksi avuksi korkean verenpaineen vähentämisessä sekä kolesterolin kertymisen estämisessä.

Lisäksi tämän kasvin puhdistavat kyvyt lisäävät niitä prosesseja, jotka vastaavat veren suodattamisesta. Tämä vähentää myrkyllisten aineiden ja muiden haitallisten hiukkasten määrää, joita verenkierrossasi on.

Lisäksi valkosipulissa on suuri määrä vitamiineja ja mineraaleja, jotka vahvistavat sydänlihasta ja valtimoita.

Kuinka tämä inkivääriä ja valkosipulia sisältävä hoito valmistetaan?

valkosipuli ja inkivääri
Jotta voisit tehostaa inkiväärin ja valkosipulin hyviä ominaisuuksia, käytä hyödyksesi omenaviinietikan, sitruunan ja hunajan hoitavat ominaisuudet.

Yhdessä kaikki nämä ainekset luovat todella kyvykkään luonnollisen seoksen, joka estää lukuisia sairauksia, mikäli tätä hoitoa toistetaan säännöllisesti.

Lisäksi kannattaa muistaa, että vaikka tämä hoito auttaakin parantamaan sydämen ja verisuonten terveyttä, se myös vahvistaa vastustuskykyä sekä parantaa keuhkojen terveyttä.

Tarvittavat ainekset

 • 1 teelusikallinen raastettua inkivääriä
 • 1 valkosipulinkynsi
 • 120 ml sitruunamehua
 • 1 ruokalusikallinen hunajaa
 • 1 ruokalusikallinen omenaviinietikkaa

Toimi näin

 • Kaada sitruunamehu lasipurkkiin, ja lisää sitten sekaan raastettu inkivääri ja murskattu valkosipulinkynsi.
 • Sekoita aineksia puisella lusikalla, ja lisää sitten mukaan vielä hunaja ja omenaviinietikka.
 • Sulje purkki hyvin, ja anna sen olla vuorokauden ajan.
 • Varmista, että ravistat purkkia useamman kerran, jotta voisit saada ainekset sekoittumaan hyvin.
 • Kun on kulunut vuorokausi, ota seosta lusikallinen tyhjään vatsaan, ja toista tätä ennen jokaista päivän pääaterioista.
 • Laita purkki säilöön jääkaappiin, ja toista hoitoa päivittäin.
 • Muista, että tämän hoidon vaikutukset eivät kuitenkaan olet välittömät, mutta voit kyllä huomata olosi muuttuvan paremmaksi jo muutamien päivien kuluttua.

Jotta voisit saada tästä hoidosta mahdollisimman tehokkaat vaikutukset, sinun tulee myös parantaa ruokailutottumuksiasi sekä harrastaa säännöllisesti liikuntaa.

Kaikki nämä asiat ovat tärkeitä, jotta voisit tehokkaimmalla tavalla hoitaa korkeaa verenpainetta ja kolesterolitasojen kohonneisuutta ennen kuin ilmaantuu vakavia ongelmia. Ota siis avuksesi inkivääri ja valkosipuli, ja voit lievittää näitä kahta yleistä ongelmaa saman hoidon avulla!

UUTISIA VERKOSSA