Sinkkuna onnellinen: onko se mahdollista?

Henkilökohtainen kypsyys ja tasapaino ovat välttämättömiä kahden ihmisen välisen suhteen kasvamisen kannalta. Ylläpitääksesi suhdetta ja ollaksesi onnellinen, sinun täytyy ensin rakastaa itseäsi!
Sinkkuna onnellinen: onko se mahdollista?

Viimeisin päivitys: 02 tammikuuta, 2019

Totta kai on mahdollista olla sinkkuna onnellinen! Monet ihmiset mieltävät onnellisuuden tarkoittavan parisuhdetta, mutta v akuutamme sinulle, että sinkkuna olemisessa on monia loistavia puolia!

Voit olla sinkkuna onnellinen – sinkkuna olemisen hyödyt

Luultavasti tiedät jonkun, joka on sinkku ja epätoivoinen löytämään kumppanin. Hän ehkä ajattelee olevansa yhteiskunnan kummajainen, jollei hänellä ole kumppania, ja että hän on tyhjänpäiväinen eikä voi tuntea itseään kokonaiseksi ilman jotakuta pitämässä hänen kädestään kiinni joka päivä. Mutta totuus on, että on vaarallista yhdistää onnellisuus pelkästään siihen, että sinulla täytyisi olla kumppani. Monet ihmiset eivät tiedä kuinka nauttia omasta ajastaan, omassa tasapainossa, tai kokea kasvua, joka tulee ainoastaan niinä aikoina elämässä kun olemme yksiksemme ilman ketään vierellämme.

Selvästikin se, että meillä on “toinen puolisko”, auttaa meitä tuntemaan olomme onnelliseksi ja antaa meille tasapainon tunteen, mutta on erittäin tärkeää muistaa tämä: jotta voisit todella olla onnellinen kumppanin kanssa, on elintärkeää oppia ensin rakastamaan itseäsi. Tarvitaan tasapainoa ja henkilökohtaista kypsyyttä, jotta kahden ihmisen välillä voi muodostua suhde, jossa molemmat löytävät emotionaalisen yhtenäisyyden ja kunnioittavat itseään ja toisiaan. Mutta lähdetäänpä katsomaan sinkkuelämän hyötyjä, ja sitä, miten voit olla sinkkuna onnellinen.

1. Kuuntele itseäsi, tunne itsesi paremmin

Voit ehdottomasti olla sinkkuna onnellinen: sinulla on aikaa itsetutkiskelulle.
Sinkkuna olo sallii sinun viettää aikaa itsesi kanssa ja kuuntelemaan paremmin ja useammin omia tarpeitasi. huolehtien kumppaninsa tarpeistaOle itsekäs ja ajattele itseäsi.

2. Aikaa kasvaa ihmisenä, aikaa itsellesi

Sinkkuna sinulla on aikaa kehittää itseäsi.

On suhteita, jotka loppuvat traumaattisesti ja se vaikuttaa optimismiimme ja itsetuntoomme. Sinkkuaika on hyvä aika oppia tuntemaan itseäsi, kasvaa, parantaa haavojasi ja uudestaan suuntautua omaan elämääsi. Ajattele ihmistyyppiä, jonka kanssa haluaisit olla ja määrittele rajasi, ja se mikä on hyväksyttävää tunnepitoisessa suhteessa. Ajattele näitä asioita ja nauti ajasta itsesi kanssa. Opettele rakastamaan itseäsi ja usko, että olet ihmeellisin ihminen maan päällä, ja että sinkkuna olo herättää sinulle onnellisuutta.

3. Aikaa ystävillesi ja harrastuksillesi

Maalaaminen, kielen opiskelu, kurssit? Nyt on aika tehdä asioita, joista nautit, sekä nauttia vapaudesta. Joskus kun olemme suhteessa, lopetamme tekemästä asioita, joita rakastamme, koska vietämme niin paljon aikaa kumppanimme kanssa. Nyt voit tehdä mitä haluat tarvitsematta kysyä lupaa keneltäkään. Voit livahtaa  matkalle muutaman ystävän kanssa tai mennä yksin. Sinkkuna olo ei ole paha asia ja voit olla sinkkuna onnellinen, sillä olet aina tärkein ihminen maailmassa. Nauti itsestäsi, ystävistäsi, perheestäsi, lemmikeistäsi… ja sinkkuna olosta.

4. Aika tuntea itsesi eheäksi

Jotkut ihmiset ovat siinä käsityksessä, että ennen kaikkea meidän pitäisi löytää “toinen puolikkaamme”. Jos olemme tämän ajatuksen koukussa, alamme nähdä itsemme vajavaisena. Tästä hetkestä lähtien sinun pitäisi tuntea, että olet kokonainen, terve ihminen.

Kun nautit itsestäsi, oikea ihminen tulee sen myötä elämääsi, joku joka ansaitsee sinut, rakastaa sinua sinuna itsenäsi ja jonka kanssa tulet olemaan onnellinen. Sen ei tarvitse välttämättä olla “toinen puolikkaasi”, vaan kaksi ihmistä, joilla on oikea yhdistelmä luonteenlaatua, intohimoa, hyveitä ja vikoja, voivat muodostaa onnellisen ja vakaan parin. Muista, että olet aina kokonainen. Täynnä itsetuntoa, persoonallisuutta, tunteita ja kauneutta.

Hymyile, kun olet peilin edessä ja muista, että onnellisuutesi on aina tärkeää – olitpa sinkku tai suhteessa. Opettele rakastamaan itseäsi, hoida itsetuntoasi, äläkä sekuntiakaan mieti, että parisuhteessa olo on pakollista ollaksesi onnellinen. Joskus putoamme myrkyllisiin ja vahingoittaviin suhteisiin, jotka saavat meidät tuntemaan, että sinkkuna olo on parempi vaihtoehto. Mutta mikä todella on parasta, on oppia kuinka nauttia omasta yksilöllisyydestä ja itsenäisyydestä, ilman ovien sulkemista täysin. Rakkaus on seikkailu, joka on aina vaivan arvoista, mutta älä koskaan laiminlyö omaa sydäntäsi.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Onko parempi olla sinkku? Hyvät ja huonot puolet
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Onko parempi olla sinkku? Hyvät ja huonot puolet

Huolimatta omista uskomuksistasi, yksinolo ei ole kirous. Monille päätös olla sinkku on asia jonka he ovat tarkoituksella tehneet, eivätkä he kadu ...


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.