Salvian parantavat ominaisuudet

huhtikuu 10, 2019
Tällä kasvilla on monia parantavia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kasvin jota kaikissa kodeissa pitäisi olla saatavilla, sillä se voi auttaa parantamaan terveyttä monella tapaa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaikkein tärkeimmistä salvian ominaisuuksista sekä sen, kuinka voit saada niiden hyödyn käyttöösi.

Salvia on välimerellinen kasvi, joka on loistavien ominaisuuksiensa johdosta hyödyllinen monissa tilanteissa. Salvian parantavat ominaisuudet ovat erityisiä siksi, että sitä käytetään lääkehoidoissa, ruoanlaitossa ja jopa aromaterapiassa.

Selvitä tämän artikkelin avulla kaikki salvian hyvät puolet, jotka voivat parantaa terveyttäsi!

Salvian ominaisuudet

1. Se lievittää kuukautiskipuja

kuukautiskivut

Jos olet nainen ja kärsit PMS-oireista sekä kauheista krampeista, jotka saavat vatsasi sattumaan ja aiheuttavat päänsärkyä, on paras käyttää salviaa oireiden lievittämiseen.

Käytä salviaa teenä tai ota kapseleina muutamaa päivää ennen kuukautisia ja huomaat, kuinka se lievittää kohdun kramppeja ja auttaa lievittämään oireita sen tulehduksen vastaisten parantavien ominaisuuksien ansiosta.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: Luontaishoidot kuukautisten säätelemiseksi

2. Se vähentää reumatautien aiheuttamaa kipua

Sen tulehdusten vastaisten ominaisuuksien ansiosta salvia on mainio valinta reumatautien, kuten nivelreuman hoitoon, sillä se parantaa oireet ennätysajassa.

Kun nivel tulehtuu, on salvian kaltaisen parantavia ominaisuuksia sisältävän kasvin käyttäminen oikea tapa lievittää kipua, jota eri aktiviteettien tekeminen, kuten kirjoittaminen tai tietokoneella työskenteleminen aiheuttaa. Sen tulehduksen vastaiset vaikutukset liimautuvat vahingoittuneeseen niveleen ja sallivat sen pienen liikkumisen, jonka rajoittuminen on tälle sairaudelle luonteenomaista.

3. Se parantaa ruoansulatusta ja närästystä

Toinen salvian parantavista ominaisuuksista on se, että se vähentää ilmavaivoja raskaiden aterioiden jälkeen. Sillä on myös vahvistava vaikutus ruoansulatukseen ja se helpottaa prosessia, jotta on vähemmän todennäköistä, että tulisit kärsimään ruoansulatusongelmista aterioiden jälkeen.

Jos kärsit jatkuvasti närästyksestä jokaisen aterian jälkeen, pitäisi salvian olla sinun apuvälineesi. Sinun tulisi käyttää sitä teenä kylläisen olon lievittämiseksi, mikä on närästyksen pääaiheuttaja.

4. Se on antiseptinen kasvi

Antiseptisten vaikutustensa ansiosta salvia on ensimmäinen valinta, kun on kyse minkä vain sinulla olevan haavan parantamisesta, sillä sen kaikkiin avoimiin haavoihin vaikuttavat puhdistavat ominaisuudet auttavat paranemisprosessissa.

Sillä ei ole väliä onko haava pieni vai suhteellisen suuri, salvian parantavat ominaisuudet sekä antiseptiset vaikutukset voivat parantaa sinut nopeasti. Niin ikään sillä on hygieenisiä ja antiseptisiä vaikutuksia sairauksiin, kuten nielutulehdukseen, ientulehdukseen sekä muihin suuontelotulehduksiin, joissa bakteerien kerääntyminen on yleistä.

5. Se alentaa verensokeria

verensokerin mittaus

Verensokerin alentaminen voi olla todella vaikea haaste luontaishoidoille, mutta salvian glukoositasoa alentavat parantavat ominaisuudet tekevät siitä helpompaa, kuin mitä olisit koskaan voinut ajatella, varsinkin jos otat tätä kasvia päivittäin tyhjään vatsaan.

Diabeetikoiden on hyvä pitää tätä kasvia kotona, koska haudukkeena se auttaa alentamaan glukoositasoa päivittäin ilman mitään sivuvaikutuksia, toisin kuin apteekin lääkkeet.

Suosittelemme sinua lukemaan: Hermoja rauhoittava tee: mandariini, virmajuuri ja kamomilla

6. Se parantaa muistia

Vanhenemisella voi olla vaikutus muistiisi ja salvia voi olla paras hoitokeino siihen sen hermosoluja suojaavien ja muistia uusivien vaikutusten ansiosta.

Tämä kasvi toimii myös stimuloiden Alzheimerin tautia sairastavien ihmisten tiedonprosessointia, jotta he eivät unohda asioita yhtä nopeasti kuin normaalisti.

Salvia on epäilemättä kasvi, jolla on monia parantavia ominaisuuksia ja ne voivat parantaa terveyttä monella tapaa.