Ripsivärin pohjustaja: mikä on tämän kosmetiikkatuotteen tarkoitus?

Ripsivärin pohjustaja valmistaa ripset ottamaan ripsiväriä ja tuottaa samalla pidentävän ja tuuheuttavan vaikutuksen. Opi kaikki tästä kosmetiikkatuotteesta.
Ripsivärin pohjustaja: mikä on tämän kosmetiikkatuotteen tarkoitus?

Viimeisin päivitys: 06 heinäkuuta, 2023

Ulkonäön parantaminen meikillä edellyttää muutaman tempun toteuttamista mm. luomivärillä, eyelinereilla ja ripsivärillä. Ripsivärin pohjustaja auttaa saamaan aikaan vielä näyttävämmän vaikutelman.

Jotkut ihmiset eivät ole tietoisia ripsivärin pohjustajan eduista, mutta kun he koittavat sitä, he eivät koskaan jätä sitä pois! Sitä on helppo käyttää ja se voi myös vahvistaa ripsiä.

Mikä on ripsivärin pohjustaja?

Ripsivärin pohjustaja tai primer valmistelee ripset vastaanottamaan ripsivärin paremmin. Pohjustaja sisältää mineraaliöljyjä ja vitamiineja, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja hoitavat karvatuppeja, jotta ripset kasvavat vahvoiksi ja terveiksi.

Tuotetyypistä riippuen ripsivärin pohjustaja helpottaa meikin kiinnittymistä ja pidentää ripsivärin kestoa. Ne toimivat kauneuden tehostajana välittömillä tuloksilla.

Etenkin värillisen ripsivärin osalta ripsien primer parantaa sävyä. Tämä tuote ehkäisee myös meikin kertymisestä johtuvien kokkarien muodostumista ja edesauttaa ripsiväriharjan liukumista.

Ripsiväri kestää pidempään, juuri siksi, että ripset valmistetaan hyvin vastaanottamaan ripsiväri ilman, että ripsiväriä tarvitsee levittää useita kertoja. Tästä kosmetiikasta on tullut olennainen osa monien naisten meikkirutiineja, koska se antaa viettelevän ja intensiivisen lookin.

Huolellisesti tehty silmämeikki voi parantaa ulkonäköä suuresti.

Ripsivärin pohjustajien tyypit ja tavoitteet

On olemassa erottelevia, taivuttavia, kosteuttavia ja monen muunlaisia pohjustajia. Ainesosat edistävät ripsien terveyttä eivätkä paakkuunnuta meikkiä.

Edut vaihtelevat kunkin tuotteen mukaan. Niissä kaikissa kuitenkin yhdistyvät kauneutta edistävät sekä hoitavat ominaisuudet vahvistamaan ohuita ja heikkoja ripsiä.

Seerumi

Seerumityyppisten pohjustajien erikoisuus on se, että voit käyttää niitä ilman värillistä ripsiväriä jälkikäteen. Tämä kosmetiikka vähentää ripsien putoamista ja edistää niiden kasvua.

Niitä voidaan käyttää päivällä ja yöllä. On suositeltavaa käyttää niitä kuukauden ajan, antaa follikkelien levätä tuotteesta ja jatkaa sitten hoitoa. Ne toimivat aivan kuin perinteinen ripsiväri, jossa on korkea proteiini- ja vitamiinipitoisuus.

Väritön

Värittömien pohjustajien rakenne on hyvin samanlainen kuin ripsivärin. Ne vaativat vain yhden kerroksen antaakseen volyymia ja pituutta ripsille. Jos teet useita kerroksia, ripset näyttävät todennäköisesti hajanaisilta.

Väritön pohjustus on toimiva ja muotoilee meikkiä. Se ravitsee ja vahvistaa ripsien rakennetta, mutta ei edistä niiden kasvua.

Valkoinen

Kun tehtävänä on lisätä ripsien volyymia, ei ole mitään parempaa kuin ripaus valkoista pohjustusta ennen ripsivärin levittämistä. Tämä tuote pidentää ripsiä huomattavasti, koska sen koostumuksessa on synteettisiä kuituja, jotka on suunniteltu päällystämään jokainen ripsi erikseen.

Ripset eivät värjäydy valkoisiksi. On parasta levittää pohjustus ja odottaa sen kuivumista ennen kuin jatkat ripsivärin kanssa. Jos levität ripsivärin välittömästi, ripset näyttävät harmailta.

Luonnollinen

Luonnollisten pohjustajien tarkoitus on vahvistaa ripsiä. Tämä tyyppi ei lisää paksuutta tai pituutta, vaan antaa ravinteita.

Valmiste koostuu täysin luonnollisista aineksista. Yksi luonnollisen primerin yleisimmistä ainesosista on aloe vera -geeli.

Kuinka ripsivärin pohjustajaa käytetään?

Pohjustajan levitys on melko yksinkertaista. Vaikka se ei juurikaan eroa ripsivärin käytöstä, voimme tiivistää menettelyn neljään vaiheeseen:

  1. Kihartaminen: Näin erottelet ripset ja saat ne kauniiseen muotoon. Jos sinulla ei ole kihartajaa, ripsivärikampa on hyödyllinen.
  2. Pohjustajan levitys: Levitä pohjustajaa tyvestä kärkeen, sekä ylä- että alaripsille. Käytä kevyesti ylöspäin suuntautuvaa vetoa.
  3. Kuivaus: Odota muutama minuutti, jotta ripsivärin pohjustaja kuivuu, varsinkin jos se on valkoista.
  4. Ripsivärin levitys: Viimeistele levittämällä ripsiväriä.

Parhaat vaikutukset saavutetaan puhdistamalla ripset ennen primerin levittämistä.

Ripsivärin pohjustaja ripsivärin alle.
Kihartaminen erottaa ripset toisistaan niin, että kosmeettiset tuotteet jakautuvat tasaisesti.

Varotoimet

Asiantuntijoiden suositusten mukaan on tärkeää varmistaa, että silmänympärysten meikkaamiseen käytettävät tuotteet ovat valmistettu ilman haitallisia aineita. Myös ripsivärin pohjustajan tulee täyttää nämä standardit.

Silmänympärys on herkkä alue, joten huonolaatuisten tuotteiden käyttö voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Tässä suhteessa American Academy of Ophthalmology ehdottaa erityistä varovaisuutta ripsien kanssa, koska ne ovat välttämätön osa kehoa pölyn ja epäpuhtauksien pitämiseksi poissa silmistä.

Lopuksi, älä unohda puhdistaa meikkiä aina päivän päätteeksi. Jos annat pohjustajan ja ripsivärin kerääntyä, sinulla on riski saada silmäluomen tulehdus eli blefariitti. On hyvä antaa ripsien levätä yksi päivä viikossa ilman meikkiä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.