Logo image
Logo image

Pienisilmäisten yleisimmät meikkimokat

2 minuuttia
Jokaisella meillä on ainutlaatuiset fyysiset piirteet. Jos sinulla on pienet silmät, lue nämä pienisilmäisten yleisimmät meikkimokat välttääksesi ne.
Pienisilmäisten yleisimmät meikkimokat
Kirjoittanut Paula Heidemeyer
Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Jokaisella ihmisellä on omat ainutlaatuiset piirteensä: pienet silmät, suuret silmät, ohut huulet, täyteläiset huulet, korkeat poskipäät, pyöreät posket jne. Meikki on yksi keino korostaa omia parhaita puolia. Tänään katsomme, mitkä ovat pienisilmäisten yleisimmät meikkimokat.

Haluat ehkä löytää keinon suurentaa silmiäsi luomivärin, rajauskynän tai ripsivärin avulla. Mutta jos et osaa käyttää niitä oikein, et välttämättä saa haluamiasi tuloksia.

Jos siis tahdot oppia meikkaamaan silmäsi upean näköisiksi, lue alta hyödylliset vinkkimme.

Pienisilmäisten yleisimmät meikkimokat

Some figure

Jos sinulla on mielestäsi pienet silmät ja haluat saada ne näyttämään suuremmilta meikin avulla, lue seuraavat vinkit. Silmiesi muodolla on paljon väliä.

Vaatii hyvää tekniikkaa ja taitoa meikata oikein. Vaikka netin meikkitutoriaalit voivat vaikuttaa joskus helpoilta, älä turhaudu jos et onnistu heti ensimmäisellä kerralla. Meikkaus vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja hyvänlaatuista kosmetiikkaa.

Virhe 1: Silmän sisäluomen rajaaminen

Silmän sisäluomen rajaaminen tekee silmistä pienemmän näköiset ja ilmeestä “kovemman”. Pelkkä ulkoluomen rajaaminen sen sijaan tekee silmistä heti suuremman näköiset.

Älä käytä myöskään liian tummaa rajauskynää; hyödynnä vaaleampia värejä silmien kirkastamiseksi (tämä tekee niistä myös isomman näköiset).

Käy katsomassa nämäkin vinkit: Näytä upealle näillä meikkivinkeillä

Virhe 2: Kulmakarvojen nyppiminen liian ohuiksi

Kulmakarvat kehystävät silmiä. Jos sinulla on pienet silmät, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota kulmakarvoihisi. Ne kannattaa pitää paksumpina ja hyvin muotoiltuina.

Älä nypi tai vahaa niitä liikaa, sillä ohuet kulmakarvat eivät tee silmistä suuremman näköisiä eivätkä myöskään korosta silmiä. Tarvittaessa voit täydentää kulmakarvoja hiustesi kanssa samansävyisellä kulmakynällä luodaksesi vaikutelman tuuheammista kulmakarvoista.

Virhe 3: Voidemaisten peiteaineiden käyttö

On parempi käyttää nestemäistä peitevoidetta, sillä se leviää tasaisemmin kasvoille. Lisäksi se häivyttää hienoja juonteita.

Virhe 4: Luomivärin käyttäminen väärin

Luomiväri on kuin kaksiteräinen miekka: se voi joko parantaa tai pilata meikin. Jos käytät tummaa luomiväriä, silmäsi näyttävät pienemmiltä.

Suosittelemme käyttämään useampaa kuin yhtä väriä, mieluiten toisiaan täydentäviä sävyjä. Käytä aina vaaleampaa väriä silmän sisänurkassa lähellä kyynelkanavia, ja tummempaa väriä ulommassa osassa luodaksesi syvyyttä.

Virhe 5: Huonolaatuisen ripsivärin käyttö

On turhauttavaa laittaa ripsiväriä, jos ripsiin jää aina paakkuja ja ripset tarrautuvat yhteen. Siksi onkin parasta valita laadukas ripsiväri. Paakut ja liian paksut ripset tekevät silmistä pienemmän näköiset.

Suosittelemme lukemaan: Näin saat tuuheat kulmakarvat luonnollisesti

Some figure

Lisävinkkejä ja muita yleisiä meikkimokia

Lopuksi olemme koonneet listan muista meikkimokista.

  • Liika luomivärin käyttö ja ylilyönnit smokey eye -meikin teossa. Seurauksena on vain pienemmän näköiset silmät.
  • Liika meikin käyttö yleisesti. Älä liioittele meikkivoiteen, rajauskynän, kulmakynän, huulipunan, tekoripsien jne. kanssa. “Vähemmän on enemmän” on edelleenkin toimiva motto.
  • Rajojen piirtäminen alaspäin. Piirrä rajaukset niin, että ne nousevat hieman ylöspäin, tai muutoin ilmeestä voi tulla surullinen.
  • Liian paksu silmärajaus. Tämä voi itse asiassa tehdä silmistä pienemmän näköiset, joten pidä rajaus ohuena ja tyylikkäänä.
  • Pelkkä vaaleiden värien käyttö, yhdistämättä niitä tummempiin väreihin. Toisiaan täydentävät värit ovat parempi valinta, ja tämä koskee asun lisäksi myös meikkiä.

Jos pidät nämä vinkit mielessä, silmämeikistäsi tulee virheetön. Muista myös etsiä korkealaatuisia meikkejä, sillä ihosi ja silmiesi terveys riippuvat siitä.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.