Logo image
Logo image

Polta vatsarasvaa tehokkaammin tällä haudukkeella

3 minuuttia
Jos juot säännöllisesti tätä hauduketta, ja jos myös pidät ruokavaliosi terveellisenä sekä juot runsaasti vettä, voit saada vatsarasvasi katoamaan paljon nopeammin.
Polta vatsarasvaa tehokkaammin tällä haudukkeella
Carlos Fabián Avila

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Carlos Fabián Avila

Kirjoittanut Toimitus
Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Kaikki haluaisivat mielellään päästä eroon ylimääräisestä vatsaan kerääntyneestä rasvasta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vatsarasva johtuu siitä, että elimet toimivat tehottomasti, ja tämä koskee etenkin niitä elimiä, jotka vastaavat kehon puhdistamisesta. Sellaiset elimet kuten munuaiset, keuhkot, maksa ja peräsuoli vastaavat siitä, että kehon epäpuhtaudet tulevat poistetuiksi. Jos jokin näistä elimistä ei kuitenkaan toimi kunnolla, tuloksena saattaa olla ylimääräisen rasvan kertyminen vatsaan. Tällä kertaa kerromme haudukkeesta, joka on luonnollinen mutta tehokas apu vatsarasvan vähentämiseksi nopeammin. Jatka lukemista ja polta vatsarasvaa tehokkaammin tämän artikkelin esittelemän haudukkeen avulla!

Vatsarasvan kertymisen vaarat

Some figure

 

Jos kannat mukanasi ylimääräistä rasvaa vatsasi alueella, tämä tuntuu tietysti ulkonäössäsi sekä saattaa alentaa itsetuntoasi, mutta sillä on myös hyvin huonoja vaikutuksia terveytesi kannalta.

Kun vatsaan kerääntyy rasvaa, riskisi saada seuraavia sairauksia kasvaa:

 • korkea verenpaine
 • sydämen häiriöt
 • diabetes
 • osteoporoosi
 • vaikeudet hengittämisessä
 • migreeni
 • dementia

Onneksi on kuitenkin olemassa tehokkaita luonnollisia tuotteita, joita voit käyttää hoikistaaksesi keskivartaloasi tehokkaasti vatsarasvaa polttamalla – polta vatsarasvaa tehokkaammin seuraavaksi esittelemämme teen avulla.

Polta vatsarasvaa tehokkaammin tämän teen avulla

Tämä hauduke on todella hyvä apu vatsaan kertyneen rasvan poistamiseksi. Sen teho tulee sen luonnollisista aineksista, joilla on mahtavia kehoa puhdistavia vaikutuksia, jotta elimistö voitaisiin puhdistaa, ja jotta myrkylliset aineet voitaisiin hävittää tehokkaammin.

Katsotaan nyt tarkemmin, kuinka jokainen tämän mahtavan haudukkeen aineista vaikuttaa kehossasi.

Sitruuna ja limetti

Some figure

 

Sitruuna ja limetti ovat mahtavia tuotteita myrkyllisten aineiden poistamiseksi kehosta. Niitä on usein mukana painonpudotukseen tähtäävissä teejuomissa ja smoothieissa, sillä ne muuttuvat rasvaa tuhoaviksi tekijöiksi veressä sen jälkeen, kun niitä on nautittu sisäisesti.

Niissä on myös C-vitamiinia, joka on elintärkeä asia hyvän vastustuskyvyn kannalta, ja lisäksi niissä on sitrushappoa, joka maksimoi entsyymien toiminnan. Näin maksan toimintaa voidaan stimuloida tehokkaammin.

Nämä tuotteet tunnetaan niiden nestettä poistavista ominaisuuksista, ja ne ovat hyvä pektiinin lähde – kyseessä on yhdiste, joka auttaa sinua saamaan pidempään kestävän kylläisyydentunteen. Lisäksi ne auttavat tekemään kehosta emäksisemmän, ja samalla ne vähentävät nälkää ja ruoanhimoa koko päivän ajaksi.

Kaneli

Some figure

 

Kaneli tunnetaan sen kyvystä hallita verensokerin tasoja. Tämä auttaa siten estämään insuliinitason kohoamiset ja romahtamiset. Lisääntynyt insuliini estää kehoa polttamasta kaikkea veressä olevaa glukoosia, joka lopulta päätyy kertymään kehoon rasvana.

Jos nautit kanelia, voit auttaa palauttamaan verensokeritasosi takaisin normaaliksi. Lisääntynyt glukoosi veressä johtaa usein painon lisääntymiseen ja äärimmäisiin vaikeuksiin sen pudottamisessa.

Hunaja

Some figure

 

Vaikka hunaja sisältääkin enemmän kaloreita annosta kohden kuin sokeri (sokerissa on 15 ja hunajassa 21 kaloria), se tarjoaa enemmän ravintoa sekä tulee imeytetyksi kehossa hitaammin.

Hunajassa on vitamiineja, mineraalisuoloja ja aminohappoja, jotka tunnetaan niiden hoitavista ominaisuuksista ja monista terveyttä edistävistä vaikutuksista.

Hunajan sisältämien yhdisteiden ansioista pystyt vähentämään stressiä, säätelemään unta sekä estämään hengitysteiden sairauksia. Se toimii myös mietona laksatiivisena tuotteena.

Inkivääri

Some figure

 

Inkivääri on tulehdusta torjuva tuote, joka edistää elimistön herkkyyttä glukoosille sekä lisää serotoniinin määrää, mikä auttaa hallitsemaan ruoanhimoja.

Lisäksi inkivääri tehostaa kehon puhdistautumisen prosessia sekä torjuu nesteen kertymistä.

Inkivääri stimuloi mahan nesteiden tuotantoa, mikä vähentää sitä epämukavuutta, joka liittyy huonoon ruoansulatukseen. Lisäksi tämä luonnontuote auttaa kehoa imeyttämään itseensä ravinteita paremmin, ja se myös parantaa elimistön kykyä poistaa jätteitä.

Lue aiheesta lisää: Detox-juoma inkivääristä, kurkumasta ja cayennepippurista

Kuinka tämä vatsarasvaa poistava hauduke valmistetaan?

Tarvittavat ainekset

 • 1 kupillinen vettä
 • 1 teelusikallinen kanelia
 • Mehu puolikkaasta sitruunasta tai limetistä
 • 1 teelusikallinen hunajaa
 • Pieni palanen inkivääriä

Toimi näin

 • Kuumenna vesi ja kun se kiehuu, laita sekaan kaikki ainekset lukuun ottamatta hunajaa.
 • Anna ainesten olla kiehuvassa vedessä 10 minuutin ajan, ja anna sitten viilentyä viiden minuutin verran.
 • Siivilöi ja makeuta juomasi teelusikallisella hunajaa ennen kuin nautit sen.

Kuinka tätä teetä tulisi nauttia?

Jotta voisit paremmin polttaa vatsaasi kertynyttä rasvaa, tätä hauduketta tulisi juoda kahdesti päivässä – kerran aamulla tyhjään vatsaan, ja sitten illalla juuri ennen kuin menet nukkumaan.

Muista aamulla odottaa puolen tunnin ajan teen juotuasi ennen kuin syöt aamiaista.

Sinun tulee olla johdonmukainen tämän teen nauttimisen suhteen, mikäli haluat siitä tehokkaat tulokset vatsarasvan vähentämisessä. Muista, että jotta saisit juoman aineksista maksimaaliset vaikutukset, sinun tulisi yhdistää hauduke terveelliseen ruokavalioon, säännölliseen liikuntaan ja runsaaseen vedenjuontiin. Tulet sitten huomaamaan, että tämän teen avulla voit tuntea olevasi täynnä energiaa, ja vatsaasi kertynyt rasva tulee vähentymään huomattavasti.

Tämän haudukkeen ja terveellisten elämäntapojen yhdistelmä tuottavat mahtavat tulokset, mikäli haluat vähentää ylimääräistä vatsarasvaa – älä siis epäröi ottaa tätä terveysjuomaa osaksi päivittäistä ruokavaliotasi ja polta vatsarasvaa tehokkaammin sen avulla!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Ali, B. H., Blunden, G., Tanira, M. O., & Nemmar, A. (2008). Some phytochemical, pharmacological and toxicological properties of ginger (Zingiber officinale Roscoe): A review of recent research. Food and Chemical Toxicology. Elsevier Ltd. https://doi.org/10.1016/j.fct.2007.09.085
 • Mohanapriya, M., Ramaswamy, L., & Rajendran, R. (2013). Health and Medicinal Properties of Lemon (Citrus Limonum). International Journal Of Ayurvedic And Herbal Medicine1(3), 1095–1100. Retrieved from http://interscience.org.uk/v3-i1/8 ijahm.pdf
 • Israili, Z. H. (2014). Antimicrobial properties of honey. American Journal of Therapeutics21(4), 304–323. https://doi.org/10.1097/MJT.0b013e318293b09b
 • Rao, P. V., & Gan, S. H. (2014). Cinnamon: A multifaceted medicinal plant. Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine. Oxford University Press. https://doi.org/10.1155/2014/642942

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.