Poista pienet syylät yhdellä aineksella

· tammikuu 26, 2016
Poistaaksesi pienet syylät pysyvästi sinun kannattaa kääntyä lääkärin puoleen. Kotioloissa voi hyvin pieniä syyliä hoitaa sipulilla, joka sisältää desinfioivia ja virusta tappavia ainesosia. Sipuli vahvistaa puolustusjärjestelmää ja tappaa tehokkaasti syyliä aiheuttavaa virusta.

Syylät ovat HPV-syylävirusten (human papilloma virus eli ihmisen papilloomavirus) aiheuttamia hyvänlaatuisia kasvaimia iholla tai limakalvoilla. Syyläviruksia tunnetaan nykyään toista sataa ja vaikka syylät ovat täysin vaarattomia, ovat ne usein häiritsevä kosmeettinen haitta.

Syyliä voi ilmestyä kaiken muotoisina ja kokoisina, ja niiden ulkonäkö vaihtelee sen mukaan, missä kohtaa kehoa ne ilmenevät. Usein syyliä ilmenee etenkin sormissa, kyynärpäissä, polvissa, kasvoilla, kaulalla ja päänahassa. Syylistä on vaikea päästä kokonaan eroon, sillä ne syntyvät edellämainitun HPV-syyläviruksen aiheuttamia. Kotihoidoilla voi kuitenkin häivyttää näkyviä syyliä ja poistaa pieniä syyliä turvallisesti.

Syylien hoitoon on monia erilaisia hoitokeinoja, ja niitä saa apteekista ilman reseptiä. Etenkin ns. jäädytyshoidot ovat monelle tuttuja. Tässä artikkelissa haluamme tutustuttaa sinut tehokkaaseen hoitokeinoon, joka on täysin luonnollinen ja turvallinen tapa poistaa ja pienentää syyliä. 

Hoida pienet syylät sipulilla

Pilkottu sipuli

Suurin osa syylien kotihoitomenetelmistä pitää sisällään sipulia, sillä sen on todettu toimivan hyvin syylien eliminoimisessa. Sipulilla on antiseptinen ja viruksia tappava vaikutus, joka vahvistaa samalla puolustusjärjestelmää ja estää HPV:n aiheuttamien uusien syylien muodostumisen.

Sipuli sopii syylien poistoon myös siitä syystä, että se sisältää rikkiä. Tämä luonnollinen aines stimuloi verenkiertoa alueella ja sillä on syövyttävä vaikutus, joka nopeuttaa syylän katoamista. Jos etsit luonnollista ja turvallista tapaa hoitaa syyliä, on sipuli yksi parhaista vaihtoehdoista. Se on turvallinen myös lapsilla käytettäväksi.

Saadaksesi sipulin hoitavista ominaisuuksista kaiken hyödyn, tulee sinun lisätä sipulia myös päivittäiseen ruokavalioon vahvistaaksesi kehon luonnollista immuniteettia, joka pitää syyliä aiheuttavan viruksen kurissa.

Lisäämällä sipulia aterioihisi annat keholle aimo annokset luonnollisia antibiootteja, jotka auttavat kehon soluja uudistumaan nopeammin ja suojautumaan virusta vastaan. Popsi sipulia raakana salaateissa tai hyödynnä sitä kypsennettynä keitoissa, pataruuissa ja muissa aterioissa. Sipuli on yksi yleisimmin käytetyistä ruoka-aineista, ja se kuuluukin suureen osaan reseptejä – sen käytön lisäämisen tulisi siis olla helppoa.

Jos haluat päästä syylistä eroon nopeasti, kannattaa niistä valmistaa iholla käytettävä hoito, joka yhdessä sipulin sisäisen nauttimisen kanssa nopeuttaa syylien karkoittamista. Muistathan, että sipulin levittäminen iholle voi aiheuttaa ärsytystä ja punoitusta syylää ympäröivällä alueella. Jos ihosi on herkkä, voit käyttää kypsennettyä sipulia raa’an sipulin sijaan. Sipuli keitetään vedessä ja muussataan sitten tahnaksi. Tahna levitetään syylälle, peitetään laastarilla ja sen annetaan vaikuttaa yön ylitse.

Sipulin pilkkominen

Jos raaka sipuli ei ärsytä ihoasi, voit käyttää sitä sinällään. Raaka sipuli sisältää kaikki hoitavat ainesosat muuttumattomina, joten se voi olla tehokkaampi tapa hoitaa syyliä. Levitä murskattua raakaa sipulia syylille kahdesti päivässä, mieluiten aamulla ja illalla. Anna sen vaikuttaa niin kauan kuin mahdollista ja huuhtele iho jälkikäteen.

Muistathan, että tulokset tällä hoidolla näkyvät harvoin heti. Sinun tulee harjoittaa kärsivällisyyttä, sillä hoito ottaa aikansa.

Tärkeää!

Tämä luonnollinen hoito on yleensä hyvin tehokas, mutta sen tulokset eivät välttämättä ole pitkäaikaisia. Kun syylät aiheutuvat papillomaviruksesta, tulee sinun keskustella hoitovaihtoehdoista lääkärisi kanssa, jotta siitä päästään eroon. Muuten syyliä ilmenee yhä uudestaan ja uudestaan ja pitkällä aikavälillä HPV voi altistaa kohdunkaulan syövälle.

Älä yritä poistaa syyliä itse leikkaamalla tai nyppimällä niitä, tämä voi vain pahentaa ongelmaa ja levittää syylätartunnan muualle kehoon tai toisiin ihmisiin. Keskustele aiheesta asiantuntijan kanssa ja käy läpi vaihtoehdot hoidon suhteen.