Logo image
Logo image

Painonpudotusta vauhdittava smoothie omenasta, sitruunasta ja greipistä

3 minuuttia
Tämä smoothie on loistava lisä terveelliseen ja tasapainoiseen dieettiin. Sen ainekset auttavat sinua vähentämään kehosi rasvaa helpommin sekä torjumaan nesteen kertymistä tehokkaammin.
Painonpudotusta vauhdittava smoothie omenasta, sitruunasta ja greipistä
Viimeisin päivitys: 19 maaliskuuta, 2019

Tämä herkullinen painonpudotusta vauhdittava smoothie omenasta, sitruunasta ja greipistä on erittäin tehokas apu, mikäli haluat pudottaa painoasi terveellisesti. Se on helppo lisä ruokavalioon, ja sen avulla teet olostasi täydemmän sekä torjut nesteen kertymistä elimistöön liiallisissa määrin.

Tämä luonnollinen juoma taistelee kaikkea sitä ylimääräistä rasvaa vastaan, jota usein kertyy sellaisille alueille kuten vatsaan. Jos juot sitä säännöllisesti aamiaisella tai päivän ensimmäisen ateriasi jälkeen, jo kahdessa viikossa voit tuntea muutoksia kehossasi.

Muista, että tämän reseptin lisäksi on tärkeää pitää kiinni tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta, ja tulisi välttää liiallista istumista sekä harrastaa liikuntaa niin paljon kuin vain mahdollista.

Omena, sitruuna ja greippi – hoikentava yhdistelmä

Vaikka tiedät varmasti, ettei ole olemassa mitään ihmehoitoa painonpudotuksen vauhdittamiseksi, nämä ainekset ovat loistava apu tavoitteisiin pääsemiseksi helpommin. Terveellinen painonpudotus on mahdollista, jos vain pidät tarkkaa huolta ruokavaliostasi ja hallitset sitä tehokkaasti.

Miksipä et siis kokeilisi näitä herkullisia hedelmiä: omenoita, sitruunaa ja greippiä? Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, miksi nämä tuotteet ovat niin soveltuvia painonpudotukseen – tavoite, joka on lukemattoman ihmisen listalla.

Vihreät omenat ovat oikea painonpudotuksen tehotuote

On olemassa monia erilaisia omenatyyppejä, mutta tässä smoothiessa käytämme vihreää omenaa, ja sen on hyvä olla luonnonmukaisesti tuotettua. Emme poista sen kuorta, joten siksikin kannattaa ostaa vain luonnollisia ja torjunta-aineista vapaita omenoita.

 • Vihreät omenat auttavat tehostamaan aineenvaihduntaasi.
 • Niiden kuoressa on pektiiniä, joka kontrolloi kehon lipiditasoja. Vihreä omena on mahtava apu liikalihavuuden torjumiseksi, sillä se auttaa tuhoamaan elimistösi vanhimpia rasvanystyröitä.
 • Se tasapainottaa verensokeriasi.
 • Vihreässä omenassa on hyvin suuri määrä vitamiineja ja mineraaleja, joten se auttaa parantamaan sydämen ja verisuonten terveyttä.
 • Tämä hedelmä on hyvin tehokas kylläisyyden tuottaja, ja siinä on paljon kuitua. Siten se torjuu liiallista nesteen kertymistä sekä auttaa estämään ummetusta.

Sitruuna on avain tasapainoiseen elimistön pH-arvoon

Some figure

Jos juot lasillisen sitruunamehua päivässä, voit edistää rasvan poistumista kehostasi. Tämä tapahtuu siten, että toteutetaan rasvan “pakotettu katoaminen”, mikä tarkoittaa rasvan vastustuskyvyn heikkenemistä sen häviämisen tai energiaksi muuttumisen suhteen.

Sitruunamehu auttaa tasapainottamaan kolesterolitasoja ja se helpottaa verenkiertoa.

Se myös parantaa ruoansulatusta sekä sallii sinun imeyttää tehokkaammin ravinteita. Se estää myrkkyjä pääsemästä verenkiertoon suolistostasi.

Sitruunan sisältämä sitrushappo on hyväksi maksasi kannalta. Ja sen sisältämät antioksidantit ja C-vitamiini vahvistavat vastustuskykyäsi.

Tämä hedelmä auttaa sinua pääsemään painonpudotuksen tavoitteisiisi maksan kuntoa ja vastustuskykyäsi kohentaen, ja sen avulla voit paremmin torjua rasvan kertymistä kehoosi.

Greippi on loistava apu nesteen poistamiseksi ja tulehtuneisuuden lievittämiseksi

Kannattaa pitää mielessä, että omena, sitruuna ja greippi smoothien aineksina eivät voi ratkaista tärkeimpiä asioita painonpudotustasi koskien. Tämä juoma on vain lisä, jonka avulla voit aloittaa päivän hyvin sekä parantaa kehosi toimintaa päivän pääateriasi jälkeen.

 • Nämä ainekset eivät sisällä ollenkaan proteiinia tai rautaa, joten on tärkeää, että varmistat kaikkien oleellisten ravinteiden saannin muista ruoista päivän mittaan.
 • Jos lisäät greipin smoothieen, saat kyvykkään nestettä poistavan hoidon, joka hävittää kehostasi jätettä. Tämä jäte vois muuten aiheuttaa tulehtuneisuutta ja nesteen liiallista kertymistä.
 • Greippi edistää vihreän omenan ja sitruunan vaikutuksia, joten varmista, että ostat luonnonmukaisia greippejä. Vain näin voit antaa kehollesi parasta laatua olevia antioksidantteja ja vitamiineja.

Painonpudotusta vauhdittava juoma omenasta, sitruunasta ja greipistä

Painonpudotusta vauhdittava juoma sisältää omenaa, sitruunaa ja greippiä.
Tarvittavat ainekset

 • 1 vihreä omena
 • mehu yhdestä sitruunasta
 • mehu yhdestä greipistä
 • kupillinen vettä

Näin tämä smoothie valmistetaan

 • Kyseinen juoma valmistuu vain viidessä minuutissa. Ensin sinun tulee pestä hyvin vihreä omena ja paloitella se osiin.
 • Lisää sitten omenanpalat, sitruunamehu ja greippimehu tehosekoittimeen, ja laita sekaan myös vesi. Sekoita aineksia, kunnes saat niin tasaisen koostumuksen kuin on mahdollista.
 • Voit lisätä myös ruokalusikallisen hunajaa tai hiukan steviaa, jos sinusta smoothie tarvitsee makeutusta happamuuden vastapainoksi.

Juo tätä smoothieta joka aamu aamiaisella, äläkä unohda pitää kiinni tasapainoisesta ruokavaliosta, jossa on paljon proteiinia ja vain vähän tyydyttyneitä rasvoja.

Tämä loistava painonpudotusta vauhdittava juoma omenasta, sitruunasta ja greipistä auttaa sinua pudottamaan painoa terveellisellä tavalla – kokeile sitä vaikka heti!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Greig, E. (2014). Weight loss. In Acute Medicine: A Symptom-Based Approach. https://doi.org/10.1007/9781139600354.069
 • Kushner, R. F. (2014). Weight loss strategies for treatment of obesity. Progress in Cardiovascular Diseases. https://doi.org/10.1016/j.pcad.2013.09.005

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.