Näin saat säteilevät kasvot välittömästi

Kasvojen ihon hoitaminen päivittäin pitää sen kiinteänä ja kosteutettuna. Meillä kaikilla on taipumusta laiminlyödä ihonhoitoa, jolloin iho voi huonontua peruuttamattomasti. Tässä artikkelissa jaamme joitakin hyviä keinoja, joilla saat säteilevät kasvot.
Näin saat säteilevät kasvot välittömästi
Karla Henríquez

Kirjoittanut ja tarkastanut lääkäri Karla Henríquez.

Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Oli kyseessä sitten jokin erityinen tapahtuma tai ihan vain arki, kaikki haluavat näyttää tyylikkäiltä, nuorekkailta ja raikkailta. Jokainen haluaa säteilevät kasvot, mutta monen mielestä se on vaikea saavuttaa. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.

Avain terveeseen, raikkaaseen ihoon piilee sen päivittäisessä hoidossa, joko kasvonaamioiden tai pelkän päivittäisen kasvopesun avulla.

Muista, että muutaman minuutin päivittäinen ihonhoito määrittää sen, kuinka kiinteä ja kosteutettu ihosi on.

Jos olet niitä ihmisiä, joilla on ongelmia aknen tai mustapäiden kanssa tai jos kasvosi vain yksinkertaisesti näyttävät sameilta, jatka lukemista kerromme, kuinka saat säteilevät kasvot joka päivä.

Säteilevä iho joka päivä

naisen säteilevät kasvot

Terve, säteilevä iho vaatii päivittäistä hoitoa, joka auttaa pitämään sen hyvin kosteutettuna, kirkkaana ja raikkaana. Kasvonaamiot ja kuorinta-aineet ovat suuresti avuksi, mutta eivät ainoa apu. Tietyt rutiinit takaavat sen, että kasvot näyttävät terveiltä ja sileiltä.

Noudata näitä ohjeita niin saat täydellisen ihon…

Suojaa ihosi

Normaalisti emme kiinnitä tähän paljon huomiota, vaikka se on oleellinen asia kiinteän ihon saamisessa. On erittäin tärkeää käyttää aurinkosuojaa päivittäin. Toinen vaihtoehto ihon suojaamiseksi auringon UV-säteiltä on käyttää meikkivoidetta tai rasvaa, jonka suojakerroin on ainakin 50.

Muista, että liika aurinko jättää ihoon läiskiä ja ryppyjä. On siis erittäin tärkeää suojautua siltä.

Kuorinta

vihreä naamio

On erittäin tärkeää kuoria kasvojen iho muulloinkin kuin vain ennen erityistä tapahtumaa. Se poistaa kuolleet solut ja kaikki epäpuhtaudet, joita iholle kertyy ulkona päivittäin.

Suositeltavin vaihtoehto on kuoria kasvot kerran tai kaksi kertaa viikossa. Tämä pitää ihon samalla puhtaana ja kosteutettuna.

Puhdistus

Käytit meikkiä tai et, on tärkeää käyttää puhdistusgeeliä, puhdistusvoidetta tai misellivettä kasvojen pesemiseen joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Nukkumaanmeno kasvot täynnä likaa tai meikkiä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät ihohuokosiin tukkien ne, ja näin varhaiset rypyt ja ilmejuonteet alkavat ilmestyä.

Ravitse

Suositeltavin vaihtoehto on tehdä tämä joka ilta puhdistuksen jälkeen. Levitä iholle C-vitamiinia sisältävää voidetta, sillä se on ihanteellinen ravintoaine antamaan kasvoille lisää kirkkautta.

On tärkeää, että ihmiset joiden kasvot ovat menettäneet kimmoisuuttaan, valitsisivat sellaisia voiteita tai seerumeita jotka sisältävät retinolia. Se korjaa ihanteellisesti auringon haittojen aiheuttamaa kollageenin menetystä.

Sopiva ruokavalio

terveellinen ruokavalio

Ruokavalio on oleellinen osa ihon terveyttä yleisesti. Mitä kasvoihin tulee, on tärkeää syödä sellaisia ruokia, jotka sisältävät paljon kollageenia tai jotka auttavat uudistamaan ihoa:

  • Punaiset hedelmät
  • Vähärasvaiset lihat
  • Kala
  • Appelsiinit, sitruunat tai muut sitrushedelmät, jotka sisältävät runsaasti C-vitamiinia
  • Munanvalkuaiset

Lisäravinteet

Kuten kaikki ovat varmasti huomanneet, kollageeni on vastuussa säteilevästä kasvojen ihosta, ja tästä syystä on niin tärkeää sisällyttää sitä ruokavalioon tai ainakin syödä sitä lisäravinteena.

Sitä löytyy apteekeista tabletteina, jauheina ja jopa C-vitamiiniin yhdistettynä. Muista, että kollageenin avulla ei ainoastaan saa tervettä ihoa, vaan se auttaa myös parantamaan niveliä ja nivelreumaa.

Käytä hoitoja tarvittaessa

Kollageenin menetyksestä kärsivät ihmiset voivat ottaa esimerkiksi kollageenipistoksia tietyille kasvojen alueille.

Naamioita, joilla saa säteilevät kasvot välittömästi

säteilevät kasvot naamioiden avulla

Päivittäisen ihonhoitorutiinin tehostamiseksi voit käyttää näitä kasvonaamioita ennen tiettyä tapahtumaa antamaan kasvoille enemmän hehkua ja raikkautta.

Pane muistiin!

Avokadonaamio

Tämä hedelmä sisältää paljon hyviä rasvoja ja foolihappoa, jotka ovat välttämättömiä kiinteän, tasaisen ja kosteutetun ihon saamisen kannalta.

Ainekset:

  • 1 avokado
  • Yhden sitruunan mehu

Valmistus:

1. Muussaa avokado ja lisää joukkoon sitruunamehu, kunnes saat tahnan.
2. Levitä tahnaa T-alueelle tai halutessasi kaikkialle kasvoihin ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista naamio haalealla vedellä.

Naamio hunajasta ja banaanista

Ihanteellinen kasvojen kimmoisuuden parantamiseen ja niiden kosteuttamiseen banaanin ansiosta.

Ainekset:

  • 2 ruokalusikallista hunajaa
  • 1 banaani

Valmistus:

1. Muussaa banaani ja lisää hunaja, kunnes saat jämäkän seoksen.
2. Levitä naamiota kaikkialle kasvoihin pyörivin liikkein.
3. Anna vaikuttaa 25 minuutin ajan.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.