Logo image
Logo image

Miten kasvovesi levitetään korealaisen 7 kerroksen tekniikan mukaisesti?

3 minuuttia
Korealainen 7 kerroksen tekniikka on ihanteellinen vaihtoehto kuivalle iholle. Mikä kasvovesi sinun kannattaa valita saadaksesi parhaat tulokset? Kerromme sen täällä.
Miten kasvovesi levitetään korealaisen 7 kerroksen tekniikan mukaisesti?
Viimeisin päivitys: 18 huhtikuuta, 2024

Korealainen seitsemän kerroksen tekniikka mullistaa ihonhoidon. Tämä kaikkialla maailmassa suosituksi tullut tekniikka on hyvin yksinkertainen, mutta se tarjoaa erinomaisia tuloksia.

Täällä kerromme sinulle siitä kaikki yksityiskohdat ja sen, miten se voi auttaa sinua saamaan kosteutetun ja kuulaan ihon, joka on valmis ottamaan vastaan kasvojenhoitorutiinissasi käyttämiesi muiden tuotteiden hyödyt.

Näin kasvovesi levitetään korealaisen 7 kerroksen tekniikalla

Kuten nimikin kertoo, korealaisessa tekniikassa ehdotetaan, että kasvovesi levitetään useampaan kertaan sen hyötyjen tehostamiseksi. Teoria on, että käyttämällä tuotetta tällä tavalla ei ole tarpeen käyttää enää muita tuotteita.

Mitkä ovat tekniikan vaiheet? Se on yksinkertaista! Seuraa alla olevia ohjeita:

 1. Puhdista kasvosi hyvin. Voit tehdä tämän puhdistusaineella, kuten misellivedellä, ruusuvedellä tai muulla valitsemallasi puhdistusaineella.
 2. Ota vanulappu kasvoveden levittämistä varten. Tosin Koreassa se levitetään yleensä suoraan käsin ja kevyesti painamalla, jotta se imeytyy hyvin koko kasvoille.
 3. Hiero koko kasvoille ja kaulalle. Anna sen imeytyä hyvin ennen seuraavien kerrosten levittämistä.
Vaiheet 2 ja 3 toistetaan vielä kuusi kertaa.

Mielenkiintoisin asia on, että koska kasvovesi on koostumukseltaan nestemäistä, kasvot eivät tunnu raskailta eivätkä rasvaisilta. Näin kaikki kerrokset on helppo levittää ongelmitta.

Lue tämäkin: Mitä on käänteinen ihonhoito ja miten se tehdään?

Jotta tekniikka toimisi, käytä oikeanlaista kasvovettä

Kasvovesi on tuote, joka on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan kasvojen puhdistuksen jälkeen. Niissä on yleensä luonnollisia uutteita ja ainesosia, jotka tarjoavat enemmän hyötyä kunkin ihotyypin erityisvaatimusten mukaan.

On myös sellaisia, joilla on supistava vaikutus. Niissä on pieni alkoholiprosentti. Korealaisessa menetelmässä ei suositella käytettävän alkoholipitoista kasvovettä, sillä se voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa.

Jotta 7 kerroksen menetelmä sujuisi ongelmitta, sinun on käytettävä ihotyypillesi sopivaa kasvovettä. Muuten saatat kokea epämukavuutta tai haittavaikutuksia.

Seuraavassa on lueteltu kullekin ihotyypille sopivat kasvovedet:

 • Rasvainen iho: Tälle ihotyypille sopiva kasvovesi auttaa hillitsemään rasvaneritystä, supistamaan ihohuokosia ja pitämään aknen kaltaisia puhkeamisia aiheuttavat bakteerit kurissa. Valitse supistava, rasvoittumista estävä tai antiseptinen kasvovesi.
 • Kuiva ja herkkä iho: Tämä ihotyyppi tarvitsee pehmentäviä ja rauhoittavia yhdisteitä, joten älä koskaan käytä alkoholia sisältävää kasvovettä. Käytä sen sijaan mieluummin glyseriini-, glykoli- ja kasviuutteita, kuten aloe veraa, kaurajauhoa tai malvaa sisältäviä tuotteita.
 • Normaali iho: Sallittujen kasvovesien valikoima on laajempi. Valitse sellainen, joka auttaa hallitsemaan kiiltoa, parantaa ihon sävyä ja puhdistaa hyvin.

Mitä hyötyä korealaisesta 7 kerroksen tekniikasta on?

Jos valitset alkoholittoman kasvoveden ja noudatat ohjeita, voisit saavuttaa seuraavat edut:

 • Puhdistat likajäämät pois: Asiantuntijoiden mukaan kasvovesi on ihanteellinen lisä ihon puhdistukseen. Sen ainesosat auttavat huuhtelemaan pois päivän kiireiden kasvoille jättämät lian, hien ja öljyn rippeet.
 • Kosteutat ihoasi: Kasvovesi koostuu veden lisäksi uutteista ja kosteuttavista aineista, joten se kosteuttaa ihoa erittäin hyvin ja palauttaa ihon kyvyn sitoa vettä. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Se myös virkistää ihoa ja antaa sille sileän tunteen.
 • Valmistelet ihosi seuraaville ihonhoitotuotteille: Puhdistamalla ja kosteuttamalla ihoa kasvovesi jättää kasvot valmiiksi vastaanottamaan muiden tavallisesti käyttämiesi tuotteiden hyödyt.
 • Elvytät kasvosi: Kasvovesi auttaa parantamaan ihon sävyä ja kimmoisuutta. Etenkin, kun siinä on sellaisia ominaisuuksia vahvistavia lisäaineita, kuten ginsengiä ja kehäkukkaa.

Lue lisää: Luonnolliset kasvovedet kauniisti hehkuvalle iholle

Tunsitko jo menetelmän entuudestaan?

Korealaista seitsemän kerroksen menetelmää kasvoveden levitykseen on käytetty jo pitkään. Vasta nyt se on trendi uutisissa ja netissä, mutta se on ollut käytössä jo vuosia.

Jos valitset itsellesi sopivan kasvoveden, voit saada loistavia tuloksia. Sinä päätät, kuinka usein haluat ottaa tämän tekniikan osaksi kasvojen hoitorutiinejasi, mutta sinun kannattaa tehdä se päivittäin, jos ihosi on kuiva ja tarvitsee jatkuvaa kosteutusta.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Azcona, L., (2003) Higiene facial. Farmacia profesional. Vol. 17. Núm. 2. Páginas 66-69. https://www.elsevier.es/es-revista-farmacia-profesional-3-articulo-higiene-facial-13044488

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.