Luonnollinen siirappi torjuu flunssaa

2 toukokuun, 2019
Tämän luonnollisen siirapin ainekset yhdistävät kipua lievittävät, antibioottiset ja yskänlääkkeen ominaisuudet. Se onkin tehokas flunssan lievittäjä, jonka sisältämät vitamiinit auttavat sinua vahvistamaan kehoasi.

Flunssa, vilustuminen ja yskä ovat vaivoja, jotka vaikuttavat hengityselimiin eri vuodenaikoina, ja etenkin talven kylmät kuukaudet ovat tyypillisiä flunssakausia. Samoin sellaiset paikat, joissa on paljon ympäristösaasteita, aiheuttavat tällaisia ongelmia helposti. Tässä artikkelissa kerromme luonnollisesta siirapista, joka torjuu flunssaa – jatka siis lukemista!

Flunssasta kärsivällä on useita oireita, joihin kuuluvat nenän tukkoisuus, kipeä kurkku ja vaikeudet hengittää normaalisti.

Kun vastustuskykysi heikentyy ja olet alttiina viruksille ja bakteereille, olet suuressa riskissä saada flunssan. Onneksi nykyisin on kuitenkin lukuisia tuotteita, joiden avulla voit hoitaa terveyttäsi tehokkaasti.

Tällä kertaa kerromme luonnollisesta ja terveellisestä tavasta hallita flunssan oireita. Inkivääristä ja sitruunasta valmistetussa siirapissa on viruksia torjuvia ainesosia, jotka parantavat kehosi vastustuskykyä tehokkaasti. Jatka siis lukemista ja ota tämä loistoresepti talteen seuraavaa kertaa varten, kun tunnet vilustuneesi!

Luonnollinen inkivääri-sitruunasiirappi torjuu flunssaa

Tämä luonnollinen siirappi on erittäin hyvä hoito hengitysteiden ongelmien ilmetessä, ja sitä on käytetty jo vuosisatojen ajan ihmisten olon helpottamiseksi.

Siinä on inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa, jotka ovat kaikki 100-prosenttisesti luonnollisia aineksia, joista et saa mitään ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Jotta voisit ymmärtää tämän yhdistelmän loistavan tehokkuuden, seuraavassa kerromme reseptimme ainesten hyödyistä terveydellesi.

Inkiväärin hyvinvointia edistävät vaikutukset

Muun muassa inkivääriä sisältävä luonnollinen siirappi torjuu flunssaa.

Inkivääri on suosittu aines vaihtoehtoisessa lääketieteessä, ja se on arvossa tulehduksia torjuvana, yskää lääkitsevänä sekä kipua lievittävänä tuotteena.

Sen lisäksi, että inkivääri sopii erinomaisesti tulehdusten hoitoon, sen on osoitettu myös olevan avuksi keuhkojen ja hengitysteiden ongelmien lievittämisessä, joihin kuuluvat esimerkiksi vilustuminen, flunssa ja keuhkoputkentulehdus.

Inkiväärissä on tärkeitä ravinteita, kuten kaliumia, niasiinia, fosforia ja C-vitamiinia. Se vahvistaa kehon vastustuskykyä siten, että pystyt torjumaan viruksia ja bakteereja, jotka voivat aiheuttaa sairauksia.

Sitruunan hyödyt terveydellesi

Sitruuna sisältää runsaasti C- vitamiinia.

Yksi sitruunan tärkeimmistä hyödyistä on sen sisältämä runsas C-vitamiinin määrä. Tämä vitamiini on olennainen tekijä hyvän vastustuskyvyn kannalta ja sairauksien aiheuttajien torjumiseksi.

Sitruunoilla on myös bakteereja torjuvia, antiseptisia ja tulehduksia lievittäviä ominaisuuksia, ja ne auttavat sinua hoitamaan hengitysteitäsi silloin, kun niissä on tukosta liman tai muun liiaksi kertyneen massan vuoksi.

Hunajan terveyshyödyt

Hunaja auttaa lievittämään kipeää kurkkua.

Hunaja on yksi ensimmäisistä ”superruoista”, ja sillä on erittäin korkea ravintoarvo sekä paljon lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Se sisältää vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja, jotka tukevat kehosi toimintoja samalla kun ne nostavat vastustuskykyäsi haitallisia tekijöitä vastaan.

Hunaja on ollut käytössä perusaineena siirapin valmistuksessa jo monien sukupolvien ajan, sillä tällä tuotteella on luonnollinen makeus ja sopiva koostumus. Se lievittää kipeää kurkkua sekä auttaa poistamaan limaa.

Hunaja on myös kyvykäs luonnollinen antibiootti, joka torjuu tehokkaasti viruksia ja bakteereja, jotka aiheuttavat vilustumista ja flunssaa.

Kuinka tätä luonnollista siirappia voi valmistaa kotona?

Siirappia, joka torjuu flunssaa, voi valmistaa kotona helposti.

 

Voit käyttää tätä siirappia korvaavana tuotteena vilustumisten ja flunssien hoidossa, mutta sitä voi myös nauttia päivittäin ennalta ehkäisevänä hoitona.

Reseptimme kolmen aineksen yhdistelmä luo kyvykkään hoidon tulehtuneisuuteen ja ärtyneisyyteen, ja saat siitä myös hyvän määrän energiaa.

Tarvittavat ainekset

 • 2 sitruunaa
 • 1 palanen inkiväärinjuurta
 • 500 grammaa puhdasta ja luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa

Näin se valmistetaan

 • Pese sitruunat kunnolla ja paloittele ne ohuiksi viipaleiksi.
 • Huuhtele inkivääri ja raasta tai viipaloi se hyvin pieniksi osiksi.
 • Laita molemmat ainekset puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada sitten hunaja päälle. Sekoita.
 • Anna seoksen olla vuorokauden verran.
 • Laita lopuksi seos säilöön jääkaappiin, ja sitä voi käyttää kuukauden tai kahden ajan.

Kuinka tätä siirappia tulee nauttia?

 • Aikuiset voivat syödä maksimissaan kaksi ruokalusikallista päivässä.
 • Lasten tulisi ottaa vain kaksi teelusikallista.
 • Voit laittaa sekaan hiukan lämmintä vettä, jotta siirappi olisi helpommin nautittavissa.

Paras aika tämän siirapin nauttimiselle on aamuisin kun vatsasi on tyhjä, mutta voit myös ottaa sitä silloin, kun huomaat flunssan ensimerkit.

Kannattaa valmistaa tätä hoitoa koko perheellesi, sillä se on hyödyllinen etenkin talvikauden lähestyessä.

Nämä ainekset ovat helposti löydettävissä lähes kaikista kaupoista, ja ne ovat erittäin edullinen tapa taistella mikro-organismien hyökkäyksiä vastaan.

Ota siis avuksesi luonnollinen siirappi hunajasta, sitruunasta ja inkivääristä, joka torjuu flunssaa sekä lievittää oloasi miellyttävällä tavalla!