Kylpyhuoneen järjestäminen purkkien avulla

Tiesitkö, että voit käyttää uudelleen erilaiset purkit niiden poisheittämisen sijaan? Niiden avulla voit järjestää jopa kylpyhuoneen. Katso ideamme tästä artikkelista!
Kylpyhuoneen järjestäminen purkkien avulla

Viimeisin päivitys: 09 elokuuta, 2022

Onko kylpyhuoneesi sotkuinen? Lojuuko siellä tavaroita siksi, että niille ei löydy omaa paikkaa? Tässä tapauksessa erilaiset purkit voivat olla kaikki mitä tarvitset kylpyhuoneesi siistimiseen ja järjestämiseen. Jatka lukemista, sillä kerromme kuinka kylpyhuoneen järjestäminen onnistuu purkkien avulla.

Kylpyhuoneen järjestäminen purkkien avulla

Tässä joitakin ideoita kylpyhuoneen järjestämiseen unelmiesi tilaksi! Maalaa ja koristele purkit haluamallasi tavalla, jotta ne näyttävät hienommilta. Voit sitten käyttää niitä kodin eri tiloissa.

1. Kylpyhuoneen järjestäminen seinään kiinnitettävillä purkeilla

Kylpyhuoneen järjestäminen onnistuu kätevästi purkkien avulla

Aseta seinälle lauta ja kiinnitä valitsemasi purkit siihen. Ne kaikki voivat olla samanlaisia tai sitten erikokoisia ja -muotoisia. Kiinnitä ne paikoilleen narun, naulojen tai letkunkiristimien avulla.

Näissä purkeissa voi säilyttää esimerkiksi meikkejä!

2. Aseta purkit alustalle

Jos kylpyhuoneestasi löytyy vapaata tasotilaa, aseta siihen vanha puinen lauta tai tarjotin, johon asettelet erikokoisia pulloja. Voit säilyttää näissä pulloissa esimerkiksi vanulappuja, vanupuikkoja tai mitä tahansa muuta pikkutavaraa.

Jos tarvitset enemmän säilytystilaa, valitse kaksikerroksinen tarjotin. Näin voit asettaa pulloja sen ylempään osaan ja vaikka rullattuja käsipyyhkeitä alempaan kerrokseen.

3. Kylpyhuoneen järjestäminen: laita purkkeja kaappeihin

Saat järjestystä kylpyhuoneeseen käyttämällä erikokoisia purkkeja.

Kaapit ovat yksi kylpyhuoneen sotkuisimmista paikoista, mutta ongelman voi ratkaista laittamalla sisälle muutamia purkkeja!

4. Purkkeja vetolaatikoiden sisälle

Voit hyödyntää purkkeja myös vetolaatikoiden järjestämisessä näin sinun ei tarvitse ostaa laatikonjakajia. Suurin etu tässä on se, että löydät etsimäsi laatikosta sekunnissa.

5. Tee itse söpö kylpysetti

Kylpyhuoneen järjestäminen itse tehtyjen purkkien avulla

Kylpyhuoneeseen saa omaperäistä ilmettä koristelemalla pullot ja purkit.

Pese uudelleenkäytettävät purkit ja hanki niiden suuaukkoon sopivia saippuapumppuja. Täytä purkit sitten saippualla, rasvalla tai millä tahansa nestemäisellä aineella.

6. Valmista itse iso purkki käsisaippualle

Vähän isommasta purkista saa tehtyä koristelemalla viehättävän astian nestemäiselle käsisaippualle. Sen voi vaihtoehtoisesti täyttää myös värikkäillä palasaippuoilla. Myös kannen voi koristella.

7. Säilö purkkeihin kaikenlaisia pikkutavaroita

Onko kylpyhuoneessasi minkäänlaista kaappia tai muuta vastaavaa huonekalua? Jos on, aseta sen päälle erikokoisia ja -värisiä pulloja tai purkkeja, joihin laitat erilaisia esineitä, esimerkiksi koristesaippuoita, vanua, vanupuikkoja, solkia ja kuminauhoja, meikkisiveltimiä jne. Pulloista ja purkeista saa viehättävämmän näköiset maalaamalla kannet metalliväreillä. Pulloja voi hyödyntää myös kukkamaljakkoina oikeille kukille.

8. Tee pyörivä meikkipöytä

Sido hopeista tai kultaista nauhaa uudelleenkäytettävien lasipurkkien ympärille ja kiinnitä ne pyörivälle tasolle kuumaliimapistoolin avulla. Tämä on omaperäinen säilytysjärjestelmä, joka sopii täydellisesti meikeille.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja järjestä kotisi erilaisilla purkkiasetelmilla. Muista, että omassa kodissasi kelpaa kaikki mistä vain itse pidät!

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
13 niksiä kylpyhuoneen pitämiseksi siistinä
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
13 niksiä kylpyhuoneen pitämiseksi siistinä

Kylpyhuone on yksi niistä kodin alueista, joita kannattaa hoitaa kunnolla sekä hygienian vuoksi että esteettisistä syistä.

 


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Femenino, P. (2016). El reciclaje. Revista Cientifica De La Universidad De Cienfuegos.
  • Mendoza, E. (2017). Diseño de Interiores. Manual de Diseño de Interiores.
  • Pérez Jaimes, A. E. (2004). Diseño interior: solución integral a los espacios. (Spanish). INTERIOR DESIGN: INTEGRAL SOLUTION FOR SPACES. (English).

Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.