Kookosöljyllä nuorekkaampi silmänympärysiho

Kookosöljyn ja E-vitamiinin seos on täydellinen apu ihon kosteuttamiseksi, ja sen avulla voit tehdä silmänympäryksistäsi nuorekkaammat estämällä ryppyjen syntymistä.
Kookosöljyllä nuorekkaampi silmänympärysiho
Karla Henríquez

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Karla Henríquez.

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Olisiko nuorekkaampi silmänympärysiho sinulle tavoittelemisen arvoinen asia?

Iho silmiesi ympärillä on yksi kaikkein herkemmistä ja hauraimmista kohdista kasvoissasi. Tämä tarkoittaa sitä, että se on myös yksi niistä alueista, jotka ovat kaikkein alttiimpia ennenaikaisten ryppyjen muodostumiselle.

Alueella ei ole juurikaan talirauhasia, ja siinä on minimaaliset tasot kollageenia ja elastiinia. Siksi iho silmien ympärillä onkin helpommin ikääntymisen merkkejä keräävä kuin muut kasvojen alueet.

Lisäksi tämä on yksi niistä alueista, joka on kaikkein eniten altistuneena auringolle ja ilmassa oleville saasteille. Siksi ei olekaan mikään yllätys, että jo aikaisessakin vaiheessa saattaa olla huomattavissa ihon muuttumista tällä alueella.

Tämän kaiken lisäksi on vielä monia muita tekijöitä, jotka voivat edistää asiaa, kuten unen puutteellisuus, stressi, huono ruokavalio ja muut sellaiset tottumukset, jotka vaikuttavat ihon terveyteen.

On kuitenkin eräs hyväkin uutinen, sillä on laaja valikoima sellaisia tuotteita ja tekniikoita, jotka voivat auttaa torjumaan tätä vahinkoa ja jotka vaikuttavat näihin ongelmiin jo ennen kuin ne alkavat ilmaantua.

Moni kaupallisista tuotteista on ylihinnoiteltu, mutta onneksi on myös täysin luonnollisia ratkaisuja, jotka ovat käytettävissä aivan jokaiselle. Tällä kertaa kerromme siis reseptistä kotitekoisen kookosöljyvoiteen valmistamiseksi, joka uniikkien ominaisuuksiensa ansioista on täydellinen apu tämän ihoalueen nuorekkuuden lisäämiseksi ja edistämiseksi.

Jatka lukemista ja kokeile itse, jos haluat heleyttää katsettasi tehokkain ja luonnollisin keinoin!

Nuorekkaampi silmänympärysiho kotitekoisen voiteen avulla

Kookosöljystä saatava voide on tuote, joka on saanut lukuisia faneja ympäri maailmaa. Tämä johtuu siitä, että se pystyy parantamaan monella tapaa sekä ihon terveyttä että sen kauneutta.

Tämä luonnollinen voide on paljon helpompi ratkaisu lompakon kannalta kuin ne tuotteet, joita kaupoissa myydään. Lisäksi siihen liittyy eräs mainittava seikka, nimittäin et saa siitä ollenkaan ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Kookosöljyn tarjoamien hyötyjen lisäksi otamme tähän voiteeseen mukaan myös E-vitamiiniöljyn suuret edut. Tämä on aine, jolla on antioksidanttiominaisuuksia, ja se ravitsee ihon syvimpiäkin kerroksia, jotta voisit estää heikentymistä ja ikääntymisen merkkejä.

Koska haluamme varmistaa että mieleesi ei jää epäilyksiä, kerromme nyt kookosöljyn hyödyistä tarkemmin – jatka lukemista ja vakuutu!

Kookosöljy

kookosöljy

Tätä pidetään yhtenä terveellisimmistä luonnollisista kosteuttavista öljyistä joita kaupoista saa, ja kookosöljy onkin helposti käytettävä tuote, joka imeytyy ihoon vaivattomasti. Se pitää ihon nuorekkaana, kosteutettuna ja suojattuna.

Sen keskipitkän ketjun rasvahapot ja antioksidantit tarjoavat mikrobeja ja sientä torjuvia vaikutuksia. Ne tekevät tästä öljystä kyvykkään avun tulehdusten torjumiseksi tehokkaammin.

Kookosöljyssä on myös runsaasti lauriinihappoa, ja tämä on aine, joka säätelee ihon luonnollista pH-tasoa samalla kun se stimuloi solujen uudelleenrakentumista.

Öljy ensinnäkin pitää yllä hyviä kollageenin ja elastiinin tasoja ihossa – nämä ovat kaksi sellaista ainetta, jotka ovat välttämättömiä ihon säilyttämiseksi nuorekkaana ja kiinteänä.

Lisäksi se vähentää vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia. Nämä ovat pahin syy siihen, että iho heikentyy ja siihen ilmaantuu ennenaikaisia ryppyjä.

Lopuksi vielä sellainen etu, että kookosöljy sopii ihanteellisesti silmiä ympäröivälle herkälle iholle. Se antaa syvällistä kosteutusta sekä vähentää auringon UV-säteiden aiheuttamia haitallisia vaikutuksia.

E-vitamiiniöljy

e-vitamiinikapselit

Muutaman viime vuosikymmenen aikana E-vitamiini on tullut tutuksi “elämän ja nuoruuden vitamiinina”, ja tämä johtuu sen tehokkuudesta kaiken sellaisen torjunnassa, joka edistää solujen ikääntymisen prosessia.

Siksi sitä käytetääkin sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja se on erittäin suositeltu kaikille niille, jotka haluavat parantaa ihonsa laatua myös silloin, kun ihossa on jo alkanut kehittyä ongelmia.

E-vitamiinin eteerinen öljy pehmentää ihoa sekä kosteuttaa silmänympäryksiä. Lisäksi se estää epämiellyttävien “harakanvarpaiden” (kuten näitä pieniä ryppyjä joskus kutsutaan) muodostumista silmien reunoille.

Kuinka tämä luonnollinen voide valmistetaan?

kookosöljyllä nuorekkaampi iho

Jotta voisit saada parhaat tulokset esittelemämme luonnollisen voiteen käytöstä, me suosittelemme, että käytät vain ja ainoastaan luomuversiota kookosöljystä. Jos sen sijaan otat käyttöön jalostetummat tuotteet, niillä ei tule olemaan samanlaista ravinnepitoisuutta.

On myös hyvä olla tietoinen siitä, että käytön tulokset eivät tule näkymään aivan heti. Jatka siis käyttöä pidemmän aikaa, ja voit alkaa huomata eron. Sitten sinullakin on nuorekkaampi silmänympärysiho!

Ainekset

  • 6 ruokalusikallista luomukookosöljyä
  • 3 kapselia E-vitamiininöljyä
  • 1 ilmatiivis pullo

Valmistus

  • Kuumenna ensin kookosöljyä alhaisella lämmöllä. Lisää sitten sekaan kolmen E-vitamiinikapselin öljy.
  • Kun olet saanut ainekset sekoittumaan hyvin, ota kattila pois liedeltä ja jätä seos muutamaksi minuutiksi viilentymään.
  • Kaada seos ilmatiiviiseen, steriiliin pulloon ja odota, kunnes se tiivistyy.
  • Laita seos säilöön viileään ja varjoisaan paikkaan, jossa ei ole mitään suoran kuumuuden lähteitä.

Kuinka tätä voidetta käytetään?

  • Ota pieni määrä seosta ja tee sillä hellävaraista hierontaa silmiä ympäröivillä alueilla.
  • Varmista, että pidät ihosi puhtaana ja että et laita sille mitään kosmeettista tuotetta.
  • Toista hoitoa joka ilta ennen kuin menet nukkumaan.

Oletko valmis kokeilemaan tätä luonnollista kookosöljyyn perustuvaa hoitoa; olisiko sinustakin nuorekkaampi silmänympärysiho tavoiteltava asia? Tämän öljyn loistavien ominaisuuksien avulla voit suojata ihoasi ilman, että joudut käyttämään tähän suuria summia rahaa – kannattaa kokeilla!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.