Kärsimyskukkahoito verenpaineen hallitsemiseen

Kärsimyskukkahoito voi olla todella tehokas verenpaineen hallitsemisessa. Sinun tulisi kuitenkin aina keskustella asiantuntijan kanssa ennen uuden hoidon aloittamista.
Kärsimyskukkahoito verenpaineen hallitsemiseen

Kirjoittanut Daniela Colmenares

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Lääkkeet eivät ole ainoa vaihtoehto verenpaineen hallitsemiseksi. On myös luonnollisia hoitoja, joista on suurta etua ja jotka auttavat pitämään verenpaineen normaalilla tasolla. Kärsimyskukkahoito on yksi luontaishoidoista, josta voi olla apua. Tänään kerromme, kuinka voit valmistaa teetä tästä kasvista ja hallita sillä verenpainetta.

Mikä kärsimyskukka on?

kärsimyskukkahoito

Espanjalaiset valloittajat löysivät tämän kasvin ensimmäisenä Etelä-Amerikassa 1500-luvulla, mutta sen on uskottu olevan peräisin Meksikosta. Uskotaan, että asteekit ja inkat käyttivät sitä laajalti johtuen sen monista eduista ja kyvystä hoitaa eri sairauksia.

Kärsimyskukka kuuluu lääkekasveihin joita kutsutaan köynnöskasveiksi, koska se kasvaa todella nopeasti. Se voi kasvaa 6-9 metriä pitkäksi. Lisäksi sen kukilla on hyvin erityinen muoto – ne ovat pitkiä, voimakkaan tuoksuisia ja yleensä violetteja.

Tämän kasvin hedelmät ovat syötäviä ja todella houkuttelevia eläimille ja ihmisille. Ne ovat keltaisia ja tunnetaan nimellä passionhedelmä. Ne ovat myös todella suosittuja useissa maissa Amerikassa, jossa niitä yleensä myydään ja käytetään.

Kuinka kärsimyskukkahoito auttaa hallitsemaan verenpainetta

Monet ihmiset ympäri maailman kärsivät korkeasta verenpaineesta. Tämä ongelma voi johtaa aivohalvaukseen, sydänkohtaukseen sekä muihin sydänongelmiin. Vaikka oireita ei yleensä esiinny, voidaan korkeaa verenpainetta hoitaa helposti luontaishoidoin, kuten kärsimyskukan avulla.

Kärsimyskukkahoito tarjoaa monia etuja. Se voi auttaa muun muassa hermostuneisuuteen, unettomuuteen ja kouristuskohtauksiin. Se on myös hyvä hoitokeino verenpaineen hallitsemiseen.

Lisäksi tämä kasvi toimii luonnollisena rauhoittavana aineena ja lihasten rentouttajana. Sen sisältämien flavonoidien ja alkaloidien ansiosta se on hyvä alentamaan sydämen sykettä ja verenpainetta.

Sitä voidaan nauttia teenä, pillerin muodossa tai siirappina.

Kuinka kärsimyskukkateetä valmistetaan

Kärsimyskukkateen valmistaminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tulee vain seurata näitä helppoja ohjeita. Muista, että tämä yrtti on hyvä apu verenpaineen hallitsemiseen. Tulet huomaamaan eron.

Ainesosat

  • 1 ps kärsimyskukkateetä tai 1 rkl kuivattua kärsimyskukkaa
  • 2,5 dl vettä

Valmistus

Tämän teen valmistaminen on helpompaa, jos ostat valmista pussiteetä kaupasta. Sinun tulee vain keittää vettä, kaataa se kuppiin ja laittaa kärsimyskukkateepussi veteen, aivan kuin tekisit minkä vain muun teen kanssa.

Jos kuitenkin ostat kasvin tai sinulla on se puutarhassa, tulee sinun jättää se ensin aurinkoon kahdeksi päiväksi kuivumaan.

  • Kun kaksi päivää on kulunut, keitä vettä ja lisää 1 rkl tätä kasvia jokaiseen valmistamaasi teekupilliseen.
  • Anna hautua 5-10 minuutin ajan.
  • Siivilöi sitten, kaada kuppiin ja nauti!

Lopuksi

kärsimyskukkahoito auttaa verenpaineen hallitsemisessa

Parasta tässä hoidossa on se, että se on täysin luonnollinen, joten sinun ei tarvitse olla riippuvainen pillereistä. Ostat vain tämän kasvin, kasvatat sitä kotona ja valmistat siitä teetä. Pian huomaat sen auttavan verenpaineen hallinnassa ja tunnet olosi paljon paremmaksi.

Vaikka kärsimyskukkahoito onkin hyvä vaihtoehto verenpaineen hallitsemiseen, on sillä myös negatiivisia puolia. Se voi olla myrkyllistä suurissa määrin käytettynä. Sitä ei siis pitäisi juoda yli kupillista päivässä. Sitä ei myöskään suositella raskaana oleville naisille tai pienille lapsille.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Hypotensio: kohota alhaista verenpainetta terveellisesti
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Hypotensio: kohota alhaista verenpainetta terveellisesti

Hypotensio voi olla hälyttävä merkki. Oireet voivat vaihdella, ja pääaiheuttajia ovat nestevaje ja korkealle lämpötilalle altistuminen.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.