Logo image
Logo image

Kaikki mitä sinun tulee tietää Polygel-kynsistä

3 minuuttia
Polygel on rakennekynsityyppi. Se on nopea ja helppo tekniikka, ja se aiheuttaa vähemmän vaurioita kynsille.
Kaikki mitä sinun tulee tietää Polygel-kynsistä
Viimeisin päivitys: 03 heinäkuuta, 2023

Jos haluat tehdä oman manikyyrisi kotona, niin Polygel on ihanteellinen tuote sinulle. Se on helppo levittää ja lupaa hyviä tuloksia, kunhan käytät oikeita työkaluja ja tuotteita.

Menetelmä on tämänhetkinen kynsitrendi, sillä se eliminoi puhtaasti akryylijärjestelmien käytön ja mahdollistaa pidennyksen vähemmän vaarallisella aineella. Sen monipuolisuus on yksi sen tärkeimmistä eduista, samoin kuin sen tyylikäs viimeistely. Mitä muita etuja sillä on? Katsotaan.

Mitä on Polygel on?

Polygel yhdistää UV-geelioligomeerit ja akryylipolymeerit kynsien kapseloimiseksi ja muotoilemiseksi. Koostumus muistuttaa muovailuvahaa, mutta tämä joustavuus ei vähennä sen kiinteyttä.

Juuri lujuus ja kestävyys ovat tämän tuotteen parhaat ominaisuudet. Sen koostumus vähentää rikkoutumisriskiä ja sen keveys tarkoittaa, että kynnet eivät tunnu raskailta.

Polygel kestää jopa yhden kuukauden, jonka jälkeen uusintahoito on tarpeen. Mitä tulee levitykseen, se tehdään ilman sekoittamista, joten työskentelet suoraan kynnelle, muotoilet ja rakennat tarvittaessa. Tällaisen järjestelyn lopullisen kiillotuksen on oltava geelipintainen sen puolipysyvän laadun ja tiheyden vuoksi.

Polygel tunnetaan myös nimellä acrigel.
Some figure
Polygelin kestävyys erottaa sen muista manikyyrituotteista.

Polygelin edut

Polygel ei vapauta voimakkaita hajuja, koska siinä ei ole kemikaaleja kuten muissa tuotteissa. Yksi tämän vaihtoehdon etu on, että se mahdollistaa luonnollisen kynnen kasvamisen vahingoittamatta sen rakennetta.

Löydät sen nudeissa tai neutraaleissa sävyissä, mikä tarkoittaa, että sinulla on ihanteellinen pohja kynnen värittämiseen tai koristeluun. Ja sen poistaminen on yhtä helppoa kuin sen levittäminen, eikä asetonia tarvita. Tässä on joitakin muita etuja:

Nopeasti kuivuva

Polygel kuivuu lampun alla. Jos käytät laadukasta lamppua, kynnet kuivuvat nopeasti. Yritä käyttää LED-valaisinta, sillä ultraviolettivalo liittyy soluvaurioihin ja ikääntymiseen sekä lisääntyneeseen ihosyövän riskiin.

Vaikka valoa emittoiva diodi (LED) saattaa lähettää jonkin verran ultraviolettisäteilyä, sen käyttäminen Polygelin kanssa on vähemmän vaarallinen.

Helppo laittaa

Polygel yksinkertaistaa prosessia, kun muotoilet, viilaat ja leikkaat reunoja. Kaupoista löydät sarjoja, joissa on tähän projektiin tarvittavat tarvikkeet ja laitteet. Ohjeet ovat saatavilla, ja jos kaipaat lisäapua, katso opetusvideoita verkossa.

Polygelin koostumuksen ansiosta voit siirtää sitä vain, jos kosketat sitä erityisellä harjalla, joten se ei leviä kynsillä. Laitat kullekin kynnelle tietyn määrän ja työstät niitä samanaikaisesti.

Ei monomeerejä

Styreenimonomeereja sisältävän kynsikosmetiikan käyttö voi aiheuttaa kuivumista, ihottumaa, ärsytystä ja polttamista kosketuksessa. New Jerseyn terveysministeriön mukaan näille aineille altistumisen seurauksia ovat myös päänsärky, huimaus ja pyörtyminen.

Mutta Polygel on monomeeriton, joten olet turvassa kemikaalien höyryiltä ja kynsien terveysriskeiltä.

Virheiden korjaus

Voit korjata levityksen aikana syntyvät virheet, toisin kuin muissa manikyyreissä, joissa joudut odottamaan kovettumista tai kuivumista.

Yhteensopivuus muiden trendien kanssa

Sileä, kiillotettu pinta helpottaa kynsien koristelua. Polygel on yhteensopiva upeiden strassien kanssa.

Lue tämäkin: Millaiset ovat puuterikynnet?

Kuinka Polygel levitetään kynsille?

Tekniikan toteuttamiseksi pääelementit ovat Polygel ja Polygel -neste. Muut materiaalit ovat kuivauslamppu, kiillotuslaite ja viilat, muotoiluharja ja haluttaessa kaksoisjärjestelmäkärjet.

Muista, että voit työstää suoraan luonnolliseen kynteen. Menettelytapa on seuraava:

  1. Valmistele kynsi: Tässä vaiheessa levitetään hieman geeliä oman kynnen päälle tai tekokynnen sisäpuolelle.
  2. Muotoilu: Tämä koostuu geelin muotoilusta Polygel -nesteeseen kastetulla siveltimellä.
  3. Kiinnitys: Paina muovailuvahaa niin, että se tarttuu kynteen. Jos käytät kaksoisjärjestelmää, kiinnitä Polygelillä täytetty tekokynsi luonnolliseen kynteen ja paina.
  4. Kovetus: Tämä on kuivausvaihe, jossa käsi menee LED-laitteen sisään 1 tai 2 minuutiksi.
  5. Kuorinta: Jos käytit akryylikynsiä luonnollisella pohjalla, kuori ne pois Polygelistä niiden kuivumisen jälkeen. Ne irtoavat pehmeästi, mutta käytä tarvittaessa manikyyrityökalua.
  6. Koristele: Voit jättää Polygelin neutraalit sävyt tai tehdä koristeluja. Manikyyri on nyt valmis.
Some figure
Kuten muutkin manikyyrimenetelmät, Polygel on monipuolinen ja mahdollistaa minkä tahansa trendin toteuttamisen.

Haluat ehkä lukea tämänkin: Kuinka poistaa geelikynnet kotona?

Polygel ja kynsien hyvinvointi

Kuten minkä tahansa menetelmän kanssa, sinun on varmistettava, että työkalut on steriloitu. Sen laiminlyönti voi johtaa kynsitulehduksiin.

Vaikka tätä manikyyritapaa pidetään minimaalisesti invasiivisena, on hyvä antaa kynsien levätä välillä. Pidä pari viikkoa väliä manikyyrien välissä ja käytä vain kosteusvoiteita, jotka hoitavat myös kynsinauhoja.

Mayo Clinic neuvoo kosteuttamista, jotta kynnet eivät halkeile. Sitten kätesi ovat valmiita palaamaan manikyyriin.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Liu K, Nassim J. Una mirada a los efectos del esmalte de uñas en la salud y seguridad de las uñas. Publicación de Salud. Escuela Médica de Harvard. Estados Unidos; 2019. https://www.health.harvard.edu/blog/a-look-at-the-effects-of-nail-polish-on-nail-health-and-safety-2019112118231
  • Monómero de estireno. Hoja Informativa Sobre Sustancias Peligrosas. Departamento de New Jersey. Estados Unidos; 2017. https://nj.gov/health/eoh/rtkweb/documents/fs/1748sp.pdf
  • Uñas: lo que debes hacer y lo que no debes hacer para tener uñas sanas. Clínica Mayo. Estados Unidos; 2022. https://www.mayoclinic.org/es-es/healthy-lifestyle/adult-health/in-depth/nails/art-20044954

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.