Cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon

Älä epäröi panna näitä yksinkertaisia vinkkejä käytäntöön ja ottaa käyttöön tämä helppo ja edullinen cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon jo tänään!
Cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon

Kirjoittanut Solimar Cedeño

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Suonikohjut aiheuttavat paljon epämukavuutta. Ne ovat epäesteettisen näköisiä ja aiheuttavat epämiellyttävää tunnetta jaloissa. Mutta älä huoli! Suonikohjuihin tepsivät myös monet kotikonstit. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka valmistuu helppo ja edullinen cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon.

Suonikohjut

Suonikohjut eivät ole mitään muuta kuin jalkojen laajentuneita laskimoita, jotka johtuvat verenkierto-ongelmista. Ongelmana niissä on laskimoiden läppien vajaatoiminta, mikä estää happea kulkeutumasta normaalisti sydämeen.

Tämä cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon voi auttaa pääsemään eroon ongelmasta. Se on varsin tehokas ja hyvin edullinen verrattuna perinteisiin lääke- ja leikkaushoitoihin.

Tällä hetkellä kaupoissa myydään monia kalliita hoitoja suonikohjuihin, mutta tämä luonnollinen ja edullinen kotikonsti tehoaa myös tähän vaivaan ja sillä voi saada jopa nopeampia tuloksia! Se tekee sääristä kauniimmat ja karkottaa ärsyttävät oireet, kuten painon tunteen, krampit ja kivun jaloissa.

Cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon

Cayennepippurista voi valmistaa voiteen suonikohjuihin

Sinun ei tarvitse kuin ostaa cayennepippuria mistä tahansa ruoka- tai terveysruokakaupasta. Cayennepippuria käytetään antamaan ruoalle voimakas, kitkerä ja tulinen maku.

Tämä pippuri auttaa myös parantamaan verenkiertoa, sillä se auttaa vahvistamaan laskimoita parantaen näin laskimoverenkiertoa. Lisäksi se ehkäisee veren seisahtumista jalkoihin, hävittäen näin inhottavat suonikohjut.

Ainekset

Mehiläisvahalla ja manteliöljyllä on samankaltaisia ominaisuuksia kuin cayennepippurilla. Sen lisäksi että niillä on tulehdusta lievittävä vaikutus, ne parantavat jalkojen nivelten kimmoisuutta ja notkeutta.

Välineet

  • lasipurkki
  • puinen lusikka
  • ilmatiivis astia

Näin valmistuu cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon

Cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon

1. Laita ensin mehiläisvaha astiaan ja sulata se vesihauteessa.
2. Kun se on sulanut, lisää kaksi ruokalusikallista cayennepippuria ja manteliöljy.
3. Laske lämpötilaa ja ala sekoittaa puisella lusikalla.
4. Kun olet saanut aikaiseksi tasaisen seoksen, käännä lämpö pois päältä ja anna seoksen seistä huoneenlämmössä 10 minuutin ajan.
5. Säilö voide ilmatiiviiseen astiaan ennen kuin se jähmettyy.

Tätä voidetta tulisi käyttää kaksi kertaa päivässä hieroen sitä jalkoihin 10 minuutin ajan heräämisen jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa. Sitä voi käyttää myös aina silloin, kun jalat tuntuvat raskailta tai niissä ilmenee kramppeja.

On myös olemassa joitakin varsin hyödyllisiä menetelmiä suonikohjujen riskin pienentämiseen. Tässä niistä muutamia:

Harrasta liikuntaa

Kävely tai hölkkä vähintään puoli tuntia päivässä vilkastaa verenkiertoa, mikä puolestaan edistää laskimoverenkiertoa ja vahvistaa laskimoiden läppiä.

Liikunnan harrastaminen on yksi keino ehkäistä suonikohjujen syntymistä. Muista juoda paljon vettä liikunnan yhteydessä, sillä tämä edistää jalkojen verenkiertoa.

Pudota painoa

Suonikohjujen ehkäisemiseksi on myös tehtävä parannuksia ruokavalioon ja syömistottumuksiin yleisesti. Ylipaino tai liikalihavuus ovat nimittäin suonikohjuille altistavia tekijöitä.

Vähän rasvaa ja hiilihydraatteja sisältävä ruokavalio auttaa tämän tavoitteen saavuttamisessa. Pidä kehosi terveenä ja ehkäise samalla suonikohjuja syömällä hedelmiä ja vihanneksia.

Nosta jalat ylös

Tietyt oireet, kuten jalkojen kipu, raskauden tunne ja krampit voivat olla merkki ongelmista verenkierrossa. Jalkojen nostaminen ylös vähintään 10 minuutiksi jossain vaiheessa päivän aikana on avuksi laskimoverenkierrolle.

Ennen kuin nouset sängystä aamulla, voit nostaa jalat ylös seinää vasten. Voit myös tehdä aktiivisia jalannostoja jalkojen verenkierron parantamiseksi.

Vältä istumista jalat ristissä

Vältä myös istumista ja seisomista pitkiä aikoja, sillä nämä asennot heikentävät verenkiertoa ja lisäävät suonten läppien vajaatoimintaa.

Jalat ristissä istuminen liian pitkään estää optimaalista verenkiertoa. Kun istuudut tuolille, jalkojen tulisi olla lattiaa vasten eikä niihin saisi kohdistua painetta.

Käytä väljiä ja mukavia vaatteita

Käytä väljiä vaatteita, jotka eivät estä jalkojen liikuttamista normaaliin tapaan. Tiukka vaatetus, esimerkiksi jotkut housut, eivät ole suositeltavia, sillä ne estävät kunnollista verenkiertoa ja voivat aiheuttaa näin suonikohjuja.

Tiukat vaatteet ovat kyllä muodikkaita, mutta ne häiritsevät verenkiertoa. On tärkeää käyttää löysiä vaatteita myös nukkumisen aikana.

Älä epäröi panna näitä yksinkertaisia vinkkejä käytäntöön ja ottaa käyttöön tämä helppo ja edullinen cayennepippurivoide suonikohjujen hoitoon jo tänään!

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Harjoituksia suonikohjujen ehkäisyyn ja hoitoon
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Harjoituksia suonikohjujen ehkäisyyn ja hoitoon

Suonikohjut ja katkeilleet pintaverisuonet ilmenevät yleensä alaraajoissa. Tässä artikkelissa esiittelemme erilaisia harjoituksia suonikohjujen ehk...


Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.