8 vartaloa muokkaavaa vaatetta

Oikeat vaatevalinnat voivat auttaa korostamaan kehosi niitä puolia, joista pidät eniten. Näillä vartaloa muokkaavilla vaatteilla saat uskomattomia tuloksia, niitä täytyy vain hyödyntää!
8 vartaloa muokkaavaa vaatetta

Viimeisin päivitys: 10 joulukuuta, 2018

Pituus ja hoikkuus liittyvät pitkälti perintötekijöihin ja synnynnäisiin piirteisiin. Mutta älä koskaan aliarvioi vaatteiden vaikutusta. Tässä artikkelissa esittelemme vaatekappaleita, jotka auttavat muokkaamaan vartaloa uskomattomalla tavalla.

Ei ole käytännössä katsoen mitään ulkonäköön liittyvää, mitä oikeanlainen pukeutuminen ei korjaisi. Vartalosta voi saada pidemmän ja viehättävämmän oikeanlaisilla vaatevalinnoilla. Haluatko tietää, kuinka se tehdään? Tässä joitakin tärkeitä pukeutumisvinkkejä.

Vartaloa muokkaavat vaatteet

1. Kynähame

Kynähameilla on kyky pidentää ja korostaa sääriä. Pitkänhuiskeille naisille ne ovat poikkeuksellisen hyvä vaihtoehto.

Emme nyt tarkoita, että vartalosi on oltava kuin veistos, jotta voisit käyttää kynähameita. Päinvastoin, vaikka niiden käyttäminen voikin aiheuttaa hieman epävarmuutta, tämän tyyppinen hame hyödyttää lähes kaikkia vartalotyyppejä.

Sinun tarvitsee vain kokeilla!

2. Korkeat korot

Kukaan ei voi kiistää, etteivätkö korot olisi parempi vaihtoehto kuin matalakantaiset kengät vartalon pidentämisessä.

Vaikka onkin totta, että niiden jatkuva käyttö voi aiheuttaa useita terveysongelmia, korkokenkien käyttö saa vartalon näyttämään ehdottomasti pidemmältä ja hoikemmalta, joten ne voivat olla loistava vaihtoehto silloin tällöin.

Korkokengät pidentävät vartaloa

3. Pystyraidat

Pystyraidat housuissa, puseroissa tai hameissa auttavat tekemään vartalosta hoikemman ja pidemmän näköisen. Ne ovat myös loistava kuosi mekossa.

Pystyraitojen käytön kanssa tulee kuitenkin pysyä kohtuudessa, sillä muutoin niillä on päinvastainen vaikutus, kuten millä tahansa kuosin tai värin liikakäytöllä.

Pystyraidat voivat auttaa peittämään pienet rinnat tai leveät lanteet.

4. Korkeavyötäröiset housut

Korkeavyötäröiset housut ovat loistovalinta, jos yrität piilottaa ylimääräiset kilot. Ne myös pidentävät sääriä.

Kuten kaikkien vartaloa muokkaavien vaatteiden kohdalla, korkeavyötäröisten housujen ideana on tasapainottaa kehon piirteitä, eli ne peittävät tai piilottavat kaiken “liian” ja korostavat sitä mitä sinulta puuttuu.

5. Vyö

Vaikka kyseessä onkin asuste, sen voi ehdottomasti lisätä tähän listaan. Vyöt auttavat muokkaamaan vyötäröä ja näin korostamaan linjoja kauniisti.

Älä rajoita niiden käyttöä vain housuihin: niitä voi käyttää myös mekkojen, pikkutakkien ja muiden vaatekappaleiden kanssa. Nykyään on monenlaisia vöitä, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin. Löydä omasi!

6. Pitkät vaatekappaleet

Seuraavaksi puhumme kahdesta erityylisestä vaatteesta, jotka yhdessä auttavat muokkaamaan vartaloa.

Usko tai älä, pitkät vaatekappaleet kuten takit, puserot ja liivit tekevät vartalosta pidemmän näköisen. Kuviot puolestaan auttavat tasapainottamaan kaiken.

Kuten tiedät, kuviot lisäävät volyymia, mikä kuulostaa ristiriitaiselta siihen nähden, mitä yritämme saavuttaa. Mutta jos sinulla on leveä lantio ja tukevat reidet, voit käyttää kuviollista paitaa tasapainottamaan kehoa. Jos sen sijaan ylävartalosi on suurempi, valitse kuviolliset housut.

Kaikki nämä vaatekappaleet voivat auttaa sinua jollakin tavalla, niitä on vain osattava käyttää oikein.

7. V-aukkoiset paidat

Klassinen ja rakastettu V-aukko voi myös auttaa tekemään ilmeestä tyylikkäämmän. Itse asiassa mitä syvempi se on, sen parempi.

Oikeanlainen kaula-aukko tekee hoikemman näköiseksi. Hyvä asia on se, että se toimii sekä isorintaisilla että pienirintaisilla naisilla.

Vaatteilla voi muokata vartaloa

8. Yksi väri

Viimeinen neuvo ei liity varsinaisesti vaatekappaleiden leikkauksiin, mutta se on hyvin hyödyllinen vinkki muutoin.

Pelkän yhden värin käyttämisestä voi olla hyvin paljon apua, ja parhaat valinnat ovat tietysti tummemmat sävyt, kuten ruskea tai musta. Jos olet rohkea, voit kokeilla myös punaista tai valkoista. Kokeile ja löydä paras tyylisi tämän neuvon avulla!

Näiden vinkkien avulla sinun ei enää tarvitse miettiä, mitkä vaatteet saavat sinut näyttämään paremmalta ja mitkä eivät. Tietysti jokaisen naisen tekemät tyylivalinnat riippuvat hänen omasta kehotyypistään ja mieltymyksistään. Leikittele vaatteilla!

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Kuinka uusiokäytät vanhat vaatteesi
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Kuinka uusiokäytät vanhat vaatteesi

Tässä artikkelissa jaamme joitakin hyviä tapoja uusiokäyttää vanhat vaatteet ja tehdä niistä vielä entistä paremmat.


Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.