7 ruokasoodan hyötyä

· elokuu 1, 2015

Ruokasooda on yksi yleisimmistä kotitalouksien tuotteista. Sinulla on varmasti sitä kodissasi ja käytät sitä leivontaan, muttet ehkä ole tietoinen sen kaikista ihmeellisistä ominaisuuksista, joita voit hyödyntää niin usein kuin haluat, tietenkin kohtuuden rajoissa.

Ruokasooda voi esimerkiksi auttaa poistamaan tikkuja sormistasi ja pitää hampaasi terveinä ja puhtaina. Nuo ovat vain kaksi ruokasoodan hyvistä ominaisuuksista, joita se tarjoaa.

Aiomme kertoa sinulle joistakin ruokasoodan lääkinnällisistä käyttötavoista. On tärkeää pitää mielessä kaikki ruokasoodan monet luonnolliset terveyshyödyt.

Kuorii

Yksi ruokasoodan parhaimpia käyttötapoja, jota monet ihmiset hyödyntävät, on käyttää sitä kuorintavoiteena. Sekoita keskenään kaksi ruokalusikallista ruokasoodaa ja sen verran vettä, että saat niistä mukavan tahnan, ja sinulla on täydellinen voide kasvojen ja vartalon kuorimiseen. Parasta on, että se on luonnollista, edullista, eikä sillä ole huonoja sivuvaikutuksia.

Puhdistaa myrkyistä

Jos sekoitat omenasiideriä ja jonkin verran ruokasoodaa, saat yhden parhaista kehon myrkkyjä puhdistavista yhdistelmistä. Näiden kahden tuotteen avulla voit luoda ihmeellisen puhdistajan, joka vapauttaa sinut kutinasta, kivuista ja poistaa kehosta myrkkyjä.

Stressi

Stressi

Voit myös lisätä kolme lusikallista ruokasoodaa astiaan lämpimän veden kanssa. Anna sen asettua viisi minuuttia ja ota sitten ihana kylpy, joka vähentää stressitasoasi ja jalkojen turvotusta. 

Hyönteisten puremat

Hyönteinen

 

Jos tämä ei ollut tarpeeksi, ruokasooda voi auttaa myös hyönteisten puremiin, jopa silloin kun ne ovat vaikeasti hoidettavia. Voit luoda voiteen puolikkaasta kupillisesta vettä ja kolmesta lusikallisesta ruokasoodajauhetta. Hiero sitä purema-alueille useita kertoja päivässä. Huomaat, että lyhyen ajan sisällä kaikki ihoärsytys katoaa.

Deodorantti

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka ovat allergisia erilaisille deodoranteille ja antiperspiranteille, suosittelemme sinua tekemään oman kotitekoisen, luonnollisen deodorantin. Sekoita vähän vettä ruokasoodaan ja voit käyttää tätä seosta deodoranttina. Tulet ihmettelemään, kuinka hyvin se toimii.

Tikut ja sirpaleet

Sormet

Voit myös poistaa kokonaan tikkuja tällä seoksella: sekoita hyppysellinen ruokasoodaa lasilliseen vettä. Sekoita hyvin ja lisää alueelle, jossa tikku on. Nämä pienet ikävyydet häviävät nopeasti.

Vatsahaavat

Tämä seuraava vinkki on täydellinen kenelle vain, joka kärsii haavaumista. Sinun tarvitsee vain lisätä yksi tai kaksi teelusikallista lasilliseen raikasta vettä. Sekoita hyvin ja juo koko annos päivittäin. Ruokasooda taistelee tätä tilaa vastaan välittömästi lopettamalla vatsahapon tuotannon.

Toivomme, että tämä artikkeli oli hyödyllinen sinulle. Toivomme myös, että kokeilet näitä vinkkejä käytännössä hyödyntääksesi ruokasoodan kaikki edut, joita se voi tarjota sinulle ja perheellesi.