7 vinkkiä stressinlievitykseen, kun tulet kotiin

Stressi on eräs terveytesi pahimmista vihollisista. Sydänongelmia, sydänkohtauksen vaara, heikko vastustuskyky… miten voit suojella itseäsi niiltä? Sinun täytyy muuttaa elintapojasi tuntuvasti. Kun tulet kotiin, sinulla on aina jotain uutta tehtävää. Sinun täytyy kuitenkin pysähtyä hetkeksi. Siksi annamme sinulle muutaman yksinkertaisen vinkin stressinlievitykseen, kun tulet kotiin.

Lapset, kodin askareet, ruoanlaitto, jne. Kun tulet työpäivän jälkeen kotiin, sinua odottaa lukematon määrä tehtäviä, jotka tarkoittavat käytännössä uutta työpäivää. Jos sinulla kaiken lisäksi on huolia ja murheita mielessäsi, hankit itsellesi lisää stressiä joka päivä. Lopulta se muuttuu viheliäiseksi kierteeksi, josta et pääse pakenemaan. Entäpä jos aloittaisit näiden pienten asioiden muuttamisen? Entäpä jos noudattaisit seuraavia vinkkejä lievittääksesi stressiä elämässäsi?

Lievitä stressiä kun tulet kotiin: yksinkertaisia vinkkejä

1. Ota kengät pois

kävely1

Puolen tunnin kävely on riittävä, sinun ei tarvitse kävellä pidempään. Mene esimerkiksi puistoon tai kukka

Rentoudu kymmenen minuuttia ajatellen pelkästään omia asioitasi. Sijoita omaan aikaasi ajatellen nykyhetkeä ja toisaalta kaikkea sitä, mitä haluat tulevaisuuden tuovan. Arvosta kaikkea sitä ja kaikkia niitä hyviä asioita, joita sinulla on.

Joskus stressi aiheuttaa sen, että mielessäsi horisontti hämärtyy, ja kaikki sinulle tärkeä muuttuu utuiseksi kunnes et enää tiedä, mikä on tärkeätä ja mikä ei. Terveytesi on kaikkein tärkeintä. Rentoudu, hymyile, ja kuvittele mielessäsi miellyttäviä asioita. Se on todella helppoa.