5 vinkkiä oheneville hiuksille

· marraskuu 9, 2016
Vahvistaaksesi hiuksiasi sisältäpäin, sinun täytyy syödä tasapainoisesti ja välttää paistettuja ja prosessoituja ruokia. Paikalliset tuotteet voivat auttaa hiustenlähdön hoitamisessa. 

Hiustenlähtö on yleisin hiusten ongelmista sekä miehillä että naisilla, aiheuttaen huolta ja vaikuttaen ulkonäköön. Se voi olla myös merkki siitä, että jokin ei ole kehossa oikealla mallilla.

Hiustenlähdön pysäyttäminen ja uuden kasvun tukeminen on melkein mahdoton saavutus, joka vaatii paljon huomiota ja hoitoja. Hiustenlähdöstä kärsivät ihmiset ovat jatkuvasti metsästämässä uusia hoitotapoja, sillä kaikki tietävät että pää täynnä terveitä hiuksia on suuri osa fyysistä viehättävyyttä.

Vaikka toiset ovat onnistuneet täysin hiustenlähdön hoitamisessa, toiset etsivät tapoja ”naamioida” hiustenlähdön jotta se ei vaikuttaisi niin kovasti heidän ulkonäköönsä. Haluatko oppia muutaman jipon?

Suosittelemme lukemaan: Kolme yrttihoitoa hiustenlähtöä vastaan

Leikkaa ja stailaa

Hiustyyli

Ihmisten, joilla on pitkät hiukset ja jotka kärsivät hiustenlähdöstä, tulisi harkita tyylinsä muuttamista ja valita keskipitkä tai lyhyt hiustyyli. Mitä lyhyempi leikkaus, sitä helpompi sille on antaa enemmän volyymia ja sen epätodennäköisemmin hiukset tippuvat pois.

Pitkät hiukset painavat enemmän ja niillä on tapana pudota helpommin. Pixie-tyyli on yksi suositelluimmista tyyleistä tällä kaudella.

Hiustyyli

Ilman epäilystäkään hiustyylillä on avainasema ohenevien hiusten kätkemisessä, sillä se voi antaa vaikutelman runsaudesta ja korjata sitä niin, että se peittää ne alueet missä hiustenlähtö on näkyvämpää.

Yksi jippo on tehdä hiusten jakaus sivulle keskijakauksen sijaan.

Mikäli etsit hienostuneempaa hiustyyliä, voit luottaa vanhoihin klassikoihin. Mutta jos olet luovampi, voit käyttää hiuspantoja ja muita asusteita hiusten asetteluun sinne missä tarvitset niitä kaikista eniten. 

Väri

Hiustenleikkaus

Värit, joissa on vahvoja kemikaaliyhdisteitä, voivat pahentaa ohenevia hiuksia ja aiheuttaa vakavia vahinkoja päänahkasi terveydelle. On kuitenkin olemassa joitakin värejä jotka naamioivat ongelmaa paremmin eivätkä ole niin haitallisia hiuksille.

Perussääntönä, tummemmat sävyt kuten ruskea ja musta tekevät yleensä hiustenlähtöongelmista selkeämpiä. Raidat ovat hyviä näissä tapauksissa, sillä ne leikittelevät volyymilla ja hiusvärin luonnollisilla vaihteluilla.

Parhaat värit ovat vaaleahkoja, mutta varo vetyperoksidia sisältäviä tuotteita.

Pidennykset

Tämä jippo on yksi kaikista suosituimmista naisten keskuudessa joilla on vähän hiuksia, sillä se on nopein ja tehokkain tapa hankkia kuohkea kuontalo.

Pidennysten ongelma on se, että ne ovat melkein aina huomattavissa ja tarvitsevat värjäystä tullakseen samanvärisiksi muiden hiusten kanssa. Ne voivat olla myös liian kallis vaihtoehto monille.

Hoitoja oheneville hiuksille

kookosöljy

Ohenevien hiusten naamiointi ei tarkoita sitä, että sinun tulisi unohtaa hoidot jotka ravitsevat hiuksia ja ehkäisevät hiustenlähtöä.

Markkinoilla on useita eri merkkisiä ja laatuisia tuotteita eri hintaluokissa. Jos taas etsit luonnollisia ratkaisuja, tässä on hyvä hoito ehkäisemään hiustenlähtöä:

Ainekset

  • 3 ruokalusikallista manteliöljyä
  • 2 teelusikallista risiiniöljyä
  • 3 ruokalusikallista kookosöljyä
  • 1 teelusikallinen eteeristä laventeliöljyä
  • 3 E-vitamiinikapselia

Katso myös: Kuusi öljyä jotka edistävät hiusten kasvua

Ohjeet

  • Sekoita manteli-, risiini-, ja kookosöljy yhteen.
  • Lisää sitten eteerinen laventeliöljy ja E-vitamiinikapseleiden sisältö.
  • Kaada sekoitus lasipulloon ja säilytä kuivassa paikassa.

Käyttö

  • Ota vähän seosta ja hiero hellästi päänahkaan sormenpäilläsi.
  • Toista tätä hoitoa päivittäin ennen nukkumaanmenoa, ja anna vaikuttaa yön yli.