Pysäytä hiustenlähtö luonnollisilla naamioilla

Moni nainen etsii sellaista tuotetta, joka estäisi heidän hiuksiaan irtoamasta ennenaikaisesti sekä pitäisi ne kauniina ja terveinä. Useat kauppojen myymät tuotteet eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita kuin niiden markkinointitekstit lupaavat, ja vaikka niitä käytettäisiin jatkuvasti ja säännöllisesti, eivät ne välttämättä tuota toivottuja tuloksia.

Hiustenlähdön estäminen ja tukan kauniina pitäminen ei ole mikään helppo tehtävä, ja se vaatiikin paljon kärsivällisyyttä. Hiukset vaativat hyvin erityistä hoitoa, ja niiden kasvun takaamiseksi tulee osata antaa juuri oikeanlaisia ravinteita.

Kuten kaikki siis tietävät, ovat monien kauneudenhoitoon tarkoitettujen tuotteiden tulokset paljon huonommat kuin mainokset lupaavat. Tällä kerralla esittelemmekin sinulle muutamia luonnollisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehokkaasti estää hiuksiasi irtoamasta ennenaikaisesti sekä saada toivomasi tulokset hiustenhoidossa.

Oluthiivan avulla terve tukka

Oluthiiva on ravinnelisä, josta saa lukuisia hyötyjä niin iholle, hiuksille kuin kynsillekin. Se myös edistää ihmisen terveyttä yleisellä tasolla. Se estää tukkaa lähtemästä, ja samalla se auttaa hiuksiasi saamaan terveen kasvun ja kiillon.

Oluthiivassa on vitamiineja ja mineraaleja, ja lisäksi siinä on proteiineja. Siksi se vahvistaa tukkaasi sekä stimuloi sen kasvua. Se pitää hiuksesi mahtavan kiiltävinä, joten tätä tuotetta kannattaa todella kokeilla!

Oluthiiva hiustenlähtöön

Oluthiivan hyödyt tulevat sen sisältämistä B-vitamiineista, joihin kuuluvat esimerkiksi foolihappo, riboflaviini, niasiini, tiamiini ja B6-vitamiini. Nämä ovat kaikki elintärkeitä hiusten hyvän kasvun kannalta. Lisäksi oluthiiva sisältä kalsiumia, kuparia, kromia ja rautaa, joten se auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen värin samalla kun se estää vahinkoa ja irtoamista.

Oluthiiva on myös mahtava apu, jos haluat hiuksillesi lisää tuuheutta ja kiiltoa. Ripottele siis oluthiivaa märkään tukkaasi ja anna sen vaikuttaa 5 minuutin ajan. Pese sitten hiuksesi shampoolla ja huuhtele ne normaaliin tapaan.

Hiivanaamio: vaihtoehto 1

Oluthiiva on siis mahtava hoitotuote hiuksille, joten ei ole mikään yllätys, että sitä voidaan käyttää myös naamion muodossa, jotta voitaisiin estää ja pysäyttää hiusten ennenaikainen irtoaminen. Samalla pystyt edistämään tervettä kasvua.

Tämä kyvykäs naamio sopii käytettäväksi kaikkien hiustyyppien kanssa, ja se on ihanteellinen kaikille niille, jotka haluavat korjata auringon, kuumuuden, kemikaalituotteiden ja saasteiden aiheuttamia vahinkoja hiuksissaan.

Tässä hoidossa yhdistyvät oluthiivan mahtavat ominaisuudet sekä hunajan hyvät vaikutukset – varmaan jo tiedätkin, että hunaja on loistava tuote hiusten luonnolliseen kosteuttamiseen ja silottamiseen.

Tarvittavat ainekset

  • 3 ruokalusikallista jauheen muodossa olevaa oluthiivaa
  • 5 ruokalusikallista hunajaa

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Sekoita ainekset hyvin, jotta saisit aikaiseksi tahnan, ja laita sitä sitten hiuksiisi ja päänahkaasi. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan, ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

Hiivanaamio: vaihtoehto 2

Oliiviöljy hiustenlähdön estämiseksi

Tätä naamiota voidaan käyttää luonnollisena hiusten hoitoaineena, ja se sekä vahvistaa tukkaasi että estää sitä irtoamasta ennenaikaisesti. Lisäksi se tarjoaa syvällä vaikuttavaa kosteutusta ja sileyttä, jotka jättävät tukkasi terveen kiiltäväksi.

Tarvittavat ainekset

  • ½ kupillista oliiviöljyä
  • 4 ruokalusikallista oluthiivaa

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Sekoita ainekset, ja jatka kunnes saat aikaiseksi kermaisen koostumuksen, ja laita sitten seosta märkään tukkaasi. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Hiiva ravitsee päänahan karvatuppia, jotta tukastasi tulisi vahvempi, kun taas oliiviöljy sulkee keratiinikuidut ja kaksihaaraiset latvat.

Hiivanaamio: vaihtoehto 3

Tämä naamio on mahtava apu hiusten vahvistamiseksi sekä niiden kasvun stimuloimiseksi. Käytä sitä kaksi kertaa viikossa, jotta saisit parhaat tulokset sekä pystyisit pitämään tukkasi äärimmäisen terveenä.

Tarvittavat ainekset

  • 1 ruokalusikallinen oluthiivaa
  • 2 kananmunan keltuaiset
  • 4 pisaraa omenaviinietikkaa
  • 1 ruokalusikallinen hunajaa

Kuinka tämä hoito vamistetaan?

Sekoita kaikki ainekset ja laita niitä naamion muodossa hiuksiisi ja päänahkaasi. Peitä tukka suihkumyssyllä tai muovipussilla, ja anna ainesten vaikuttaa 20 minuutin ajan. Huuhtele lopuksi tavalliseen tapaan.

Mikäli haluat edistää hiustesi terveyttä sekä estää niiden irtoamista, ota käyttöösi nämä luonnolliset ohjeet tehokkaiden hiusnaamioiden valmistamiseksi!

Kategoriat: Kauneus Tags:
UUTISIA VERKOSSA