Pysäytä hiustenlähtö luonnollisilla naamioilla

Pysäytä hiustenlähtö luonnollisilla naamioilla

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Hiusten katkeilu on yleinen vaiva. Voit kohentaa hiustesi terveyttä ilman kemikaaleja näillä luonnollisilla naamioilla!

Moni nainen etsii sellaista tuotetta, joka estäisi heidän hiuksiaan katkeilemasta, sekä pitäisi ne kauniina ja terveinä. Useat kauppojen myymät tuotteet eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita kuin niiden markkinointitekstit lupaavat, eivätkä ne välttämättä tuota toivottuja tuloksia.

Kohenna hiustesi terveyttä naamioilla

Hiustenlähdön estäminen ja tukan kauniina pitäminen ei ole mikään helppo tehtävä, ja se vaatiikin paljon kärsivällisyyttä. Hiukset vaativat hyvin erityistä hoitoa, ja niiden kasvun takaamiseksi tulee osata antaa juuri oikeanlaisia ravinteita.

Kuten kaikki siis tietävät, ovat monien kauneudenhoitoon tarkoitettujen tuotteiden tulokset paljon huonommat kuin mainokset lupaavat. Tällä kerralla esittelemmekin sinulle muutamia luonnollisia vaihtoehtoja hiusten hoitoon; näillä naamioilla voit tehokkaasti estää hiuksiasi katkeilemasta!

Oluthiiva

Oluthiiva on ravinnelisä, josta saa lukuisia hyötyjä niin iholle, hiuksille kuin kynsillekin. Se myös edistää ihmisen terveyttä yleisellä tasolla. Se estää hiuksia katkeilemasta, ja samalla se auttaa hiuksiasi saamaan terveen kasvun ja kiillon.

Oluthiivassa on vitamiineja ja mineraaleja, ja lisäksi siinä on proteiineja. Siksi se vahvistaa hiuksiasi sekä stimuloi niiden kasvua. Se pitää hiuksesi upean kiiltävinä, joten tätä tuotetta kannattaa todella kokeilla!

oluthiiva hiusnaamioilla terveet hiukset

Oluthiivan hyödyt tulevat sen sisältämistä B-vitamiineista, joihin kuuluvat esimerkiksi foolihappo, riboflaviini, niasiini, tiamiini ja B6-vitamiini. Nämä ovat kaikki elintärkeitä hiusten hyvän kasvun kannalta.

Lisäksi oluthiiva sisältä kalsiumia, kuparia, kromia ja rautaa, joten se auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen värin samalla kun se estää vahinkoa ja irtoamista.

Oluthiiva on myös mahtava apu, jos haluat hiuksillesi lisää tuuheutta ja kiiltoa. Ripottele siis oluthiivaa märkään tukkaasi ja anna sen vaikuttaa 5 minuutin ajan. Pese sitten hiuksesi shampoolla ja huuhtele ne normaaliin tapaan.

Hiivanaamio: vaihtoehto 1

Oluthiivaa sisältävillä naamioilla pystyt edistämään hiustesi tervettä kasvua.

Tämä kyvykäs naamio sopii käytettäväksi kaikkien hiustyyppien kanssa. Se on ihanteellinen kaikille niille, jotka haluavat korjata auringon, kuumuuden, kemikaalituotteiden sekä saasteiden aiheuttamia vahinkoja hiuksissaan.

Tässä hoidossa yhdistyvät oluthiivan mahtavat ominaisuudet sekä hunajan hyödyt – myös hunaja on loistava tuote hiusten luonnolliseen kosteuttamiseen ja silottamiseen.

Tarvittavat ainekset

  • 3 ruokalusikallista jauheen muodossa olevaa oluthiivaa
  • 5 ruokalusikallista hunajaa

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Sekoita ainekset hyvin, jotta saisit aikaiseksi tahnan, ja laita sitä sitten hiuksiisi ja päänahkaasi. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan, ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä.

Hiivanaamio: vaihtoehto 2

oliiviöljyä ja luonnollisia hiusnaamioita

Tätä naamiota voidaan käyttää luonnollisena hiusten hoitoaineena. Näillä naamioilla voit vahvistaa hiuksiasi sekä ehkäistä niiden katkeilua.Lisäksi se tarjoaa syvällä vaikuttavaa kosteutusta ja sileyttä, jotka jättävät tukkasi terveen kiiltäväksi.

Tarvittavat ainekset

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Sekoita ainekset keskenään, kunnes saat aikaiseksi kermaisen koostumuksen. Levitä valmista seosta märkiin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan. Hiiva ravitsee päänahan karvatuppia, jotta hiuksistasi tulisi vahvemmat, kun taas oliiviöljy sulkee keratiinikuidut ja kaksihaaraiset latvat.

Hiivanaamio: vaihtoehto 3

Tämä naamio on mahtava apu hiusten vahvistamiseksi sekä niiden kasvun stimuloimiseksi. Käytä sitä kaksi kertaa viikossa, jotta saisit parhaat tulokset sekä pystyisit pitämään hiuksesi äärimmäisen terveenä.

Tarvittavat ainekset

  • 1 ruokalusikallinen oluthiivaa
  • 2 kananmunan keltuaiset
  • 4 pisaraa omenaviinietikkaa
  • 1 ruokalusikallinen hunajaa
vahvat hiukset luonnollisilla naamioilla

Kuinka tämä hoito vamistetaan?

Sekoita kaikki ainekset ja laita niitä naamion muodossa hiuksiisi ja päänahkaasi. Peitä hiukset suihkumyssyllä tai muovipussilla, ja anna ainesten vaikuttaa 20 minuutin ajan. Huuhtele lopuksi tavalliseen tapaan.

Mikäli haluat edistää hiustesi terveyttä sekä estää niiden irtoamista ja katkeilua, ota käyttöösi nämä ohjeet ja hoida hiuksesi kuntoon luonnollisilla naamioilla!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Du, B., Bian, Z., & Xu, B. (2013). Skin Health Promotion Effects of Natural Beta-Glucan Derived from Cereals and Microorganisms: A Review. Phytotherapy Research, 28(2), 159–166. https://doi.org/10.1002/ptr.4963
  • Majtan, J., & Jesenak, M. (2018). β-Glucans: Multi-Functional Modulator of Wound Healing. Molecules, 23(4), 806. https://doi.org/10.3390/molecules23040806
  • Medeiros, S. D. V., Cordeiro, S. L., Cavalcanti, J. E. C., Melchuna, K. M., Lima, A. M. da S., Filho, I. A. et al. (2012). Effects of Purified Saccharomyces cerevisiae (1→3)-β-Glucan on Venous Ulcer Healing. International Journal of Molecular Sciences, 13(7), 8142–8158. https://doi.org/10.3390/ijms13078142
  • Wang, J., Guleria, S., Koffas, M. A., & Yan, Y. (2016). Microbial production of value-added nutraceuticals. Current Opinion in Biotechnology, 37, 97–104. https://doi.org/10.1016/j.copbio.2015.11.003

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.