Logo image
Logo image

5 ominaispiirrettä, jotka tekevät ihmisestä unohtumattoman

3 minuuttia
Unohtumattomat ihmiset eivät katkaise toisten siipiä tai yritä saada heitä muuttumaan. He arvostavat muita sellaisina kuin he ovat, ja he ovat onnellisia muiden menestyksen ja saavutusten puolesta.
5 ominaispiirrettä, jotka tekevät ihmisestä unohtumattoman
Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

On monia ihmisiä, jotka pysyvät mielessäsi. He saattavat olla ihmisiä, jotka muistat vielä vuosien jälkeen. Syystä tai toisesta heistä on tullut unohtumattomia. Haluatko tietää kuinka tulla unohtumattomaksi ihmiseksi?

Unohtumatonta ihmistä kuvaa tietenkin autenttisuus. Lisäksi hänellä on persoonallisuus, jota ei ole koskaan lannistettu.

Ehkä olet jo unohtumaton ihminen, mutta miksi et varmistaisi sitä?

1. Unohtumattoman ihmisen onnellisuus on tarttuvaa

Some figure

Jos teet matkan muistojesi läpi muistellaksesi unohtumatonta ihmistä, muistat varmasti jonkun onnellisen ihmisen. Hän hymyili aina.

Se johtuu siitä, että tunnet kiintymystä positiivisuutta jakavia ihmisiä kohtaan. He nimittäin jakavat hyvää energiaa.

Kuka vain, joka jättää meihin hyvän vaikutuksen, on epäilemättä onnellinen ja hauska. Ihmiset eivät koskaan tee vaikutusta meihin jos he jakavat vain pessimistisen ja negatiivisen maailmankuvansa.

2. He pystyvät saamaan parhaan irti muista

Positiivisena ja onnellisena oleminen on välttämätön taito tuomaan parhaat puolet muista esiin. Hymyilevän ihmisen kasvoista pidetään enemmän. Hänellä on enemmän sisäistä motivaatioita. Se tekee ihmisestä erityisen.

Unohtumaton ihminen tietää mitä muut arvostavat. Lisäksi hän motivoi muut jatkamaan työskentelemistä omia tavoitteitaan kohti, kun nämä eivät enää halua jatkaa.

Mutta ennen kaikkea hän auttaa muita löytämään heidän piilotetut kykynsä. Kyvyt, joita he eivät tienneet olevan olemassakaan, koska muut eivät arvosta niitä tai eivät anna niille niiden ansaitsemaa huomiota.

3. Unohtumattomat ihmiset ovat aina rehellisiä itselleen ja muille

Some figure

Ihmisten, joilla on edellä mainitut ominaisuudet, täytyy olla rehellisiä itsensä kanssa. Lisäksi heidän täytyy olla rehellisiä muiden kanssa. Se tekee heistä unohtumattomia.

He tunnistavat omat virheensä, mutta myös hyötynsä. He eivät valehtele muille ihmisille. He ovat ennemminkin vakuuttavia ja aitoja. Tällä tavalla erityiset ihmiset jättävät jälkensä.

Tämä on välttämätöntä terveiden ihmissuhteiden rakentamiseksi. Näiden suhteiden täytyy perustua vilpittömyydelle ja itsevarmuudelle. Loppujen lopuksi ilman näitä ainesosia ne muuttuvat erittäin todennäköisesti vahingollisiksi.

4. He yllättävät meidät silloin kun vähiten odotamme sitä

Unohtumattomalle ihmiselle ominaista on se, että hän yllättää meidät silloin kun vähiten odotamme sitä. Se voi olla matka, itsetehty lahja, koskettava omistautuminen, idea jota muut pitävät hulluna, ja niin edelleen.

Ihmisillä, jotka ovat tällä tavalla erityisiä, on loputon luovuus ja mielikuvitus. Jokainen kerta kun näemme heidät on erilainen. Heillä on aina jonkinlainen omaperäinen kosketus.

Jos sinulla on joku tällainen ihminen elämässäsi, huolehdi hänestä. Yleensä hän tekee töitä saadakseen sinut hymyilemään silloin, kun käyt läpi synkkiä aikoja. Siihen kuuluvat myös sumuiset päivät, jolloin toivoa ei ole lainkaan näkyvissä.

5. Unohtumattomat ihmiset eivät koskaan yritä muuttaa muita

Some figure

Ihminen, jonka muistamme aina, ei koskaan yritä muuttaa meitä. Hän ei vaadi muita olemaan joku toinen. Tämän takia hänen toimintatavoistaan ei löydy vertailua, tuomitsemista tai manipulointia.

Unohtumattomat ihmiset tietävät, että saadakseen muut arvostamaan heitä, heidän täytyy arvostaa muita. Siitä syystä heillä ei ole lainkaan taipumusta pahansuopaisuuteen, joka jättää maailman vahingoittuneeksi.

Jos elämässäsi on sellainen henkilö, joka arvostaa sinua sellaisena kuin olet ja joka ei yritä muuttaa sinua, älä epäile häntä. Kyseessä on unohtumaton ihminen, joka jättää vaikutuksen sinun elämääsi.

Ehkä tunnistat itsessäsi tavan, jolla unohtumaton ihminen toimii. Jos näin on, voit olla varma, että on monia ihmisiä jotka muistavat sinut syvästi sekä sinun heihin jättämäsi vaikutuksen.

On tärkeää että ympäröit itsesi tällaisilla ihmisillä. He ovat ihmisiä, jotka antavat sinun kasvaa, jotka kunnioittavat elämäntapaasi, jotka eivät yritä muuttaa sinua ja joiden onnellisuus on tarttuvaa, kun käyt läpi surullisia aikoja.

Sinun tulee huolehtia ja suojella tällaisia ihmisiä. He ovat todellisia aarteita.

Onko sinulla unohtumaton ihminen lähelläsi? Ovatko muut sanoneet sinun olevan unohtumaton?


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Karlsson, E., & Archer, T. (2007). Relationship between Personality Characteristics and Affect: Gender and Affective Personality. Individual Differences Research, 5(1).
  • Kankaraš, M. (2017). Personality matters: Relevance and assessment of personality characteristics.
  • Muscanell, N. L., & Guadagno, R. E. (2012). Make new friends or keep the old: Gender and personality differences in social networking use. Computers in Human Behavior, 28(1), 107-112.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.