5 nuorentavaa hiustyyliä, joihin ihastut varmasti

· marraskuu 2, 2016
Kokeile rohkeasti erilaisia hiustyylejä ja leikkauksia näyttääksesi nuoremmalta. Muista, että hiuksesi kasvavat aina takaisin, jos uusi ilme ei vakuutakaan sinua.

Lähes kaikki etsivät sitä omaperäistä, hauskaa tyyliä näyttääkseen nuoremmilta. Valitsemme huolella meikit ja vaatteet, sekä tietysti hiustyylimme.

Mutta on muutama asia, jotka on tehtävä selväksi. Jos olet esimerkiksi 50-vuotias, älä yritäkään näyttää kaksikymppiseltä. Tärkeintä on löytää hius-, vaate- ja meikkityyli, joka sopii sinulle, ja joka ei myöskään saa sinua näyttämään ikäistäsi vanhemmalta.

Itse asiassa ihmisen imagoa tutkivat asiantuntijat kertovat, että suurin osa naisista tekee saman virheen: he käyttävät liikaa meikkiä ja valitsevat kirkkaan hiusvärin, mikä loppujen lopuksi saa heidät näyttämään vanhemmalta.

Kukaan ei tunne sinua paremmin kuin sinä itse, eikä sitä, millaisen kuvan haluat itsestäsi antaa. Joskus pieni muutos voi tehdä ihmeitä. Toisaalta taas se vaatii joskus hieman rohkeutta.

Tässä viisi yksinkertaista vinkkiä, joita voit kokeilla hiuksiisi näyttääksesi nuoremmalta.

1. Kokeile rohkeasti lyhyitä hiustyylejä näyttääksesi nuoremmalta

Joskus tulee se aika, kun pitkät hiukset eivät enää sovi sinulle. Kaikki riippuu tietysti kasvojesi mallista.

Lue: Aikuisen naisen ihmeellinen mieli

  • Kasvoilla on tapana pidentyä iän myötä, ja monelle ilmestyy kaksoisleuka tai kasvot muuttuvat hieman täyteläisimmiksi.
  • Pitkä, suora hiusmalli korostaa näitä piirteitä. Siksi on parasta ottaa riski ja leikata hiukset lyhyemmiksi.
  • Parhaat valinnat ovat epäilemättä polkkatukka tai pixie-tyylinen leikkaus. Nämä ovat hyvin varmoja, nuorekkaita hiustyylejä, jotka näyttävät hyvältä lähes kaikilla.

 

polkkatukka

2. Kokeile otsatukkaa

Jos haluat näyttää nuoremmalta, voit aina kokeilla leikkauttaa otsatukan. Tiedät, että niitä on erilaisia: sivuun menevä, pörröinen, suora, keskeltä jaettu, paksu jne.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen niiden kanssa. Joskus otsatukka saattaa leventää kasvoja, joten muiden hiustyylien tavoin otsatukkaakin on ensin kokeiltava, jotta näet, mitä pidät siitä.

3. Kerrostetut hiustyylit

Kerrostettu hiustyyli on aina ollut yksi suosituimmista vaihtoehdoista, kun tarkoituksena on ollut näyttää nuoremmalta.

Se antaa tukkaan elävyyttä, raikkaan tuulahduksen ja omaperäisen vaikutelman, jota kannattaa kokeilla. Saadaksesi itsellesi sopivan leikkauksen sinun kannattaa varmistaa, että juttelet asiasta hiusalan ammattilaisen kanssa, koska tämän hiusmallin leikkaus vaatii tiettyä taitoa.

Tämä hiustyyli ei koskaan mene pois muodista, ja se on ennen kaikkea hyvin mukava.

  • Kerrostetut leikkaukset sopivat loistavasti sekä lyhyempiin että pidempiin hiusmalleihin. Niillä saa tukkaan tuuheutta ja elävyyttä.
  • On siis lyhyitäkin hiusmalleja, joihin myös sopii kerrostus. Tärkeää on leikitellä otsatukan kanssa. Jos leikkautat sivuotsatukan ja pörrötät sitä, se tekee koko olemuksestasi nuorekkaamman.
  • Ihmisen imagoa tutkivat asiantuntijat suosittelevat kokeilemaan myös toisentyyppistä kerrostusta, joka on peräisin 1970-luvulta. Siinä hiuksiin tehdään yksinkertainen leikkaus, jossa hiukset jaetaan kahteen osaan. Keskelle jätetään kerrostettu reuna.
  • Se tasoitetaan edestä taaksepäin, jolloin hiusten latvat ”kehystävät” kasvoja. Se on klassinen leikkaus.

Julkkisten hiustyyli

4. Mikä hiusväri sinun kannattaisi valita?

Olisi helppoa vain sanoa, että tulee aika, jolloin lähes kaikki päätyvät vaaleaan väriin. Tämä väri yhdistetään nuoruuteen, joten monet naiset valitsevat sen hiustensa sävyksi halutessaan näyttää nuoremmalta.

Lue: 6 öljyä hiusten kasvun edistämiseksi

  • Tämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa. Platinanvaalea tukka voi olla ”riski”. Sinun on lisäksi kiinnitettävä huomiota ihosi sävyyn.
  • On tärkeää huomauttaa, että suklaanruskea ja kultaiset sävyt pukevat aina. Älä aina kokeile valita sävyä väriskaalan ääripäistä.
  • Älä myöskään pelkää kokeilla yhdistää kahta tai kolmea eri sävyä nähdäksesi, mitä mieltä olet niistä.

5. Takaa lyhyempi tukka näyttää aina hyvältä

Jos sinulla on polkkatukka, kokeile lyhentää sitä aina hieman enemmän takaa. Jos sinulla kuitenkin on korkeakaariset kulmakarvat, se saattaa tehdä sinusta ikäistäsi vanhemman näköisen.

Katso myös: 9 puhdistavaa smoothieta

On parasta valita rento hiustyyli, jossa on muutama suortuva kehystämässä kasvojasi. Kokeile muotoilla hiuksesi niin, että saat aikaan huolettoman vaikutelman. Se on oikein viehättävä ja omaperäinen.

Lopuksi: yritä muistaa, että näyttääksesi nuoremmalta sinun on ensinnäkin tiedettävä, mikä sopii sinulle itsellesi. Kiinnitä huomiota kasvojesi muotoon ennen hiusmallin valitsemista.

Tutki, mitkä hiusvärit sopivat parhaiten ihosi sävyyn ja korostavat kauneuttasi.

Otsatukka

Huomaa, että kannattaa aina luottaa ammattilaiseen. Joku kampaamossasi voi antaa sinulle hyviä neuvoja.

Älä luota täysin internetin oppitunteihin. Joskus saatat perustaa päätöksesi siihen, mikä näyttää hyvältä mallilla, vaikka se ihminen ei muistuttaisi sinua lainkaan.

Ennen kuin voit näyttää nuoremmalta, sinun on ensin keskityttävä näyttämään hyvältä ja näkemään itsesi viehättävänä iästäsi riippumatta. Älä epäröi kokeilla näitä yksinkertaisia vinkkejä uusien, sinulle sopivien hiustyylien löytämiseksi.