3 aamujuomaa saadaksesi litteän vatsan: herkullista!

5 lokakuun, 2016
Litteän vatsan saamiseksi on tärkeää, että paastoamisen sijaan sisällytät aamupalaasi ruokia ja juomia, jotka edistävät rasvan polttamista.

Yksi yleisimmistä sekä naisten että miesten huolista on se, kuinka päästä eroon ylimääräisestä rasvakerroksesta, joka estää halutun litteän vatsan saamisen. Se ei ole vain esteettinen ongelma, vaan vyötärörasva voi johtaa terveysongelmiin joilla on vakavia seurauksia, jollei asiaan puututa ajoissa.

Kun vatsasi alueelle kertyy rasvaa, se stressaa ja aiheuttaa tulehduksia ympäröivässä kudoksessa. Jos tästä ongelmasta tulee krooninen,se voi johtaa vakavaan sydänsairauteen. Sama vatsan rasvakerros, varsinkin vyötärön alueella, saa myös vähitellen vartalosi tuottamaan sytokiinejä, jotka vaikuttavat insuliiniresistenssiin.

Kuten huomaat, litteästä vatsasta unelmoiminen ei pitäisi johtua ainoastaan halusta näyttää hyvälle peilin edessä. On äärettömän tärkeää että huolehdit vyötärönympäryksestä ja teet tarvittavat muutokset ruokavalioon.

Tässä artikkelissa ehdotamme sinua aloittamaan päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla, minkä tahansa esitellyn luonnollisen juoman parissa.

1. Sitruunaa mintun kera litteän vatsan saamiseksi

Littea vatsa

Yksi pääsyistä miksi vatsan rasvakerroksesta eroon pääseminen on vaikeaa, on ikä. Halusitpa myöntää sitä tai et, vuosien kuluessa aineenvaihduntasi tulee hidastumaan.

 • Naisten tapauksessa myös vaihdevuodet voi olla merkittävä tekijä. Estrogeenin ja progesteronin tason tippuminen tarkoittaa sitä, että yhä enemmän rasvaa kertyy vyötärölle ja siitä on vaikeampi päästä eroon.
 • Mikään tästä ei kuitenkaan ole pysyvää. Oikean ruokavalion avulla voit päästä tavoitteeseesi. Joten aloita nyt ja poista kokonaan ruokavaliostasi prosessoidut ruuat ja lisää tämä luonnollinen virvoitusjuoma jokaisen aamusi aamupalaan.
 • Sitruunan, lämpimän veden ja mintun ansiosta vatsan kudokset voivat paremmin.

Virkistävät ja diureettiset vaikutukset, kuten myös antioksidantit, saavat tästä luonnollisesta juomasta erittäin tehokkaan. Seauttaa poistamaan ylimääräistä nestettä, vauhdittaa aineenvaihduntaa ja edistää myrkyllisten aineiden poistumista.

Ainesosat

 • 2 dl lämmintä vettä
 • 1 sitruunan mehu
 • 1 mintunlehti

Kuinka valmistat juoman?

 • Aloita puristamalla sitruunan mehu. Tämän jälkeen käytä morttelia jauhaaksesi mintunlehden. Kun murskaat sen, saat enemmän makua ja luonnollisia hyötyjä irti.
 • Lisää minttu ja sitruunamehu kupilliseen lämmintä vettä.
 • Jos vatsallesi ei sovi kokonaisen sitruunan mehu, koita käyttää vain puolikas tai sitäkin vähemmän.

Päivän aloittaminen tällä terveellisellä mehulla auttaa eliminoimaan vatsarasvaa.

2. Karpalo-ananas-päärynämehu

Karpalomehu

Tämä mehu on yhtä maukas kuin mitä se on terveellinenkin. Yksi tärkeimmistä syistä miksi sinun pitäisi valita tämä juoma on sen kyky auttaa veren kortisolitason säätelyssä.

Kuten varmaan tiedät, kortisoli on stressihormoni. Jotkut ihmiset, ollessaan suuren stressimäärän tai ahdistuksen alla, pudottavat painoa; toiset taas kokevat juuri päinvastaisen vaikutukset.

 • Tämä johtuu siitä, että kortisoli vaikuttaa jokaisen ihmisen elimistöön eri tavalla mutta yleisin vaikutus on se, että hormoni suurentaa rasvasoluja, tehden niistä entistä kestävämpiä varsinkin vatsan alueella.
 • Näiden kolmen hedelmän yhdistelmä voi helpottaa estämään tämän tapahtumista.

Ananas esimerkiksi, kortisolin tuotannon säätelyn lisäksi, sisältää bromelaiinia, entsyymiä joka auttaa rikkomaan proteiinia helpottaakseen ruoansulatusta ja vähentääkseen turvotusta.

Karpalot auttavat estämään lukuisia tulehduksia ja yhdistettynä päärynään ne ovat mainioita hermostuneisuuden ja ahdistuksen lievittäjiä, nopeuttaen aineenvaihduntaa terveemmän ja litteämmän vatsan puolesta.

Ainesosat

 • 10 karpaloa
 • 1 viipale tuoretta ananasta
 • 1 päärynä
 • 2 dl vettä

Valmistelut

 • Pese kaikki ainekset hyvin. Kuori päärynä, leikkaa se neljään osaan ja pilko ananas.
 • Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen: karpalot, ananas ja päärynä. Sekoita hyvin ja lisää kupillinen vettä.

Juo tämä aina aamulla.

3. Musta kahvi

Kahvi

Kuulit ihan oikein, niinkin yksinkertainen asia kuin kupillinen mustaa kahvia joka aamu voi helpottaa sinua saavuttamaan litteämmän vatsan ja lisäämään maksasi ja sydämesi terveyttä.

 • On tärkeää huomioida että hyötyäksesi näistä ominaisuuksista et voi lisätä valkoista sokeria, täysmaitoa tai kermaa.
 • Kofeiini on tehokas aineenvaihdunnan nopeuttaja lämmöntuotannon takia. Se auttaa polttamaan kaloreita, vähentää nälän tunnetta ja saat samalla hyödyn sen vahvoista antioksidanteista.

Olemme varmoja, että nautit kahvikupillisen lisäämisestä aamupalaasi!

Mutta muista: vain yksi kuppi kahvia on luonnollinen lääke valtimoillesi, aivoillesi ja se helpottaa sinua pääsemään eroon vaarallisesta rasvasta vatsan seudulla.