Logo image
Logo image

Uusi tehokas hoito, jonka on havaittu hoitavan migreeniä

2 minuuttia
Uusi tehokas hoito, jonka on havaittu hoitavan migreeniä
Viimeisin päivitys: 27 maaliskuuta, 2019

Korkea prosenttiosuus väestöstä kärsii päänsäryistä. Tilastot osoittavat, että pääasiassa naiset kärsivät niistä. Tämä todellisuus painostaa tutkijoita tutkimaan uusia keinoja ja hoitoja vuosittain tavoitteena helpottaa tai jopa eliminoida migreenien aiheuttamaa kauhistuttavaa kärsimystä. Tässä artikkelissa esittelyssä on uusi tehokas hoito migreeniin, joten jatka lukemista, jos aihe kiinnostaa sinua.

Espanjalaisen DAO Deficiency -yhteisön ja Cataluñan yleissairaalan viimeaikainen tutkimus osoittaa, että migreenit aiheutuvat pohjimmiltaan erityisestä entsyymistä. Se on yksinkertainen luonnollinen komponetti, jota voidaan antaa luonnollisella tavalla ennen aterioita eliminoidaksemme tämä sairaus pysyvästi. Olen varma, että haluat tietää lisää, joten jatka lukemista.

Migreenit ja DAO-entsyymi

Some figure

 

Tämän tutkimuksen tulokset esiteltiin viimeisessä kansainvälisessä lääketieteen konferenssissa Barcelonassa. Se oli täydellinen aika demonstroida suoraa yhteyttä DAO-entsyymin ja migreenien välillä. Johtavan tutkijan Joan Izquierdo Casasin mukaan jokaisella potilaalla, joka kärsi migreeneistä, oli riittämätön määrä tätä entsyymiä.

Useat organisaatiot tukivat tätä tutkimusta, joka kesti puolitoista vuotta, ja johon osallistui yli 100 kroonisista ja vakavista migreeneistä kärsivää potilasta. Näillä potilailla oli 9-14 kohtausta kuukaudessa ja niista, jotka kärsivät säännöllisesti migreeneistä oli sukupuolen mukaan jaoteltuina 81 % naisia ja 19 % miehiä.

Jotta tutkimus olisi tehokas, siinä on käytetty “tuplasokeaa” tekniikkaa, mikä tarkoittaa, että lääkärit ja potilaat eivät tienneet mikä ryhmä sai entsyymiä ja mille ryhmälle annettiin placeboa. Tämä antoi vakuuttavat tulokset, jotka mainittiin aiemmin: migreenit liittyvät DAO-entsyymin puutteeseen. Lisäksi perinnöllinen komponentti oli läsnä jollakin tavoin, koska tämä tietty puute siirtyy vanhemmilta heidän lapsilleen.

Kuinka DAO-entsyymi toimii?

Tämä entsyymi vastaa histamiiniksi kutsutun molekyylin jakautumisesta ja syntetisoimisesta ja sitä on monissa ruuissa, mutta suurempia määriä sitä on aina sitrushedelmissä ja maitotuotteissa. Kun histamiini on tuhoutunut, se eliminoituu virtsan kautta.

Mutta mitä todella tapahtuu ihmisille, jotka kärsivät migreeneistä? Koska heillä ei ole riittävää määrää DAO-entsyymiä, he eivät kykene tuhoamaan histamiinia ja tämän vuoksi sillä on tapana kerääntyä heidän veriplasmaansa, mikä aiheuttaa sekä migreenejä että muita vatsaan liittyviä häiriöitä.

Millainen tämä tehokas hoito migreeniin on?

Hoito voi olla erittäin yksinkertaista. Vain yhden DAO-etsyymi -kapselin nauttiminen ennen pääaterioita saattaa olla tarpeeksi. Tämä täytyy tehdä aterioiden yhteydessä, koska se antaa niille mahdollisuuden täydentää ruuansulatuksen toimintoja, eli eliminoida ja syntetisoida histamiinia, jota on monissa ruuissa. Asiantuntijat ovat osoittaneet myös, että tämä entsyymi ei aiheuta riippuvuutta eikä sillä ole sivuvaikutuksia, koska se on ruokaa. Se on perustavanlaatuisesti oleellinen ruuansulatuksen täydentämiseksi. Se on näin yksinkertaista.

Some figure

Kuinka tämä tehokas hoito migreeniin toimii?

Eksogeenisen DAO-entsyymin nauttiminen antaa elimistölle mahdollisuuden palauttaa histamiinin aineenvaihdunta, mikä estää sitä kerääntymästä ohutsuoleen, missä se pitäisi usein eliminoida täydellisten ruuansulatustoimintojen jälkeen. Näiden kapseleiden ottaminen estää tarpeetonta kerääntymistä ja estää sitä pääsemästä verenkiertoon, mikä aiheuttaa migreeneitä ja ruuansulatusongelmia.

Kuinka ottaa DAO- entsyymikapseleita?

Voit ottaa 1 tai 2 kapselia pienen vesimäärän kanssa 20 tai 30 minuuttia ennen aterioita. Jokainen annos on yhtä suuri aikuisilla ja on nähtävillä tuoteselosteessa. Sen hankkiminen riippuu siitä missä asut; voit löytää sitä terveysliikkeistä tai apteekeista. Se on oleellinen perusruokavaliovalmiste, joka vahvistaa ruuansulatusta ja eliminoi histamiinia.

Erityispiirteet

  • Ei sisällä laktoosia eikä gluteenia.
  • Sopii diabeetikoille.
  • Se ei ole lääke. Vaikka tämä on luonnollinen hoitokeino, kaikkien hoitokeinojen tapaan on viisasta keskustella lääkärisi kanssa minkä tahansa mahdollisen sivuvaikutuksen varalta.

Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Godin, O. (1976). [Headache]. Acta Psychiatrica Belgica.
  • Ryan, R. E. (1981). Migraine prophylaxis: a new approach. The Laryngoscope.
  • Maintz, L., & Novak, N. (2007). Histamine and histamine intolerance. American Journal of Clinical Nutrition. https://doi.org/85/5/1185 [pii]

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.