Torju ihon veltostumista kotitekoisella voiteella

Jotta voisit saada haluamasi tulokset sekä estää ihon veltostumista, varmista että laitat tätä voidetta säännöllisesti. Näin saat muutoksen aikaan jo muutamassa kuukaudessa.
Torju ihon veltostumista kotitekoisella voiteella

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Useimmat naiset eivät haluaisi havaita itsessään niitä ikääntymisen merkkejä, joita ilmaantuu ihon menettäessään kiinteytensä ja joustavuutensa. Tänään esittelemme helpon, kotitekoisen voiteen, jonka avulla torjut ihon veltostumista tehokkaasti!

Jatkuva altistuminen vapaille radikaaleille, vähenevä kollageenin ja elastiinin tuotanto sekä huono ruokavalio vaikuttavat kaikki ulkonäköön, ja tuloksena on ryppyjä, laikkuja ja muita epämiellyttäviä muutoksia.

Vaikka onkin monia erilaisia menetelmiä näiden estämiseksi tai hoitamiseksi, voi olla vaikeaa sisällyttää niitä päivittäiseen kauneudenhoidon rutiiniin. 

Lisäksi on monia sellaisia tuotteita, jotka eivät ole kaikille vaihtoehto niiden korkean hinnan vuoksi, ja tuotteiden tyypit ovat siten usean kohdalla rajatut.

Torju ihon veltostumista täysin luonnollisesti

Hyvä tuuri tulee peliin kuitenkin sellaisten ratkaisujen muodossa, jotka ovat halpoja ja luonnollisia, ja niitä voidaan valmistaa kotikonstein. Ne auttavat parantamaan ikääntyvän ihon terveyttä ilman, että ne vahingoittavat sitä.

Tässä kirjoituksessa haluamme siis kertoa eräästä yksinkertaisesta reseptistä ihon veltostumista torjuvan voiteen valmistamiseksi, jotta sen ominaisuudet voisivat auttaa sinua saavuttamaan näkyviä tuloksia jo lyhyessä ajassa.

Jatka siis lukemista, jos haluat edistää ihosi nuorekkuutta luonnollisin keinoin – torju veltostumista tällä kotikonstein valmistettavalla, ikääntymisen merkkejä torjuvalla voiteella!

Resepti ihon veltostumista estävän voiteen valmistamiseksi kotona

naamio ihon veltostumista vastaan

Jatkuva tämän kiinteyttävän voiteen käyttö auttaa sinua torjumaan ihon veltostumista, kun tämä ilmiö alkaa näkyä omalla kohdallasi.

Sen ainekset auttavat edistämään ihon luonnollista joustavuutta, ja se auttaakin estämään niiden aineiden menetystä, jotka pitävät yllä ihon kiinteyttä ja nuorekkuutta.

Nämä ainekset sisältävät ravinteita, jotka ovat välttämättömiä ihon terveyden kannalta, ja siten ne auttavat pitämään ihosi hyvässä kunnossa.

Tässä kirjoituksessa opetamme siis sinulle, kuinka voit valmistaa ihovoiteen täysin luonnollisista aineksista, jotka ainesosiensa ansiosta hallitsevat sekä ihon veltostumista että estävät ryppyjä, raskausarpia, selluliittia ja muita iho-ongelmia.

Kyseessä on yksinkertainen yhdistelmä savea, mustaa teetä, oliiviöljyä, kahvinpuruja ja hasselpähkinäuutetta.

Nämä ainekset menevät syvälle ihoon huokosten kautta, ja ne auttavat edistämään veren virtausta sekä hapen kulkeutumista ihoosi.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, ja loistava etu on se, että nämä ainekset ovat helposti löydettävissä paikallisesta supermarketistasi tai luontaistuotekaupasta. Ryhdy toimeen ja kokeile itse!

Tarvittavat ainekset

 • Kupillinen savea (150 gr)
 • 1 pussi mustaa teetä
 • 4 ruokalusikallista oliiviöljyä
 • 4 ruokalusikallista kahvinpuruja
 • 10 pisaraa hasselpähkinäuutetta

Tarvittavat työvälineet

 • 1 lasipurkki
 • 1 puulusikka

Näin valmistat tämän voiteen

 • Kuumenna pieni määrä vettä, ja kun se alkaa kiehua, lisää sekaan pussillinen mustaa teetä.
 • Anna olla muutaman hetken verran, ja kaada seos sitten lasipurkkiin.
 • Lisää sekaan savi vähitellen sekoittamalla aineksia puisella lusikalla. Varmista, että savi liukenee täysin.
 • Sekoita edelleen, ja lisää sitten kahvinpurut, oliiviöljy ja hasselpähkinäuute.
 • Varmista, että kaikki ainekset sekoittuvat hyvin, ja että koostumus on kermainen.
 • Jos tunnet, että tahna muuttuu liian kiinteäksi, lisää vain sekaan hiukan enemmän teetä tai oliiviöljyä.
 • Anna seoksen olla viileässä paikassa, jossa ei ole mitään välittömän kuumuuden lähteitä.

Huomaa: Muista olla koskematta savea metallisilla työvälineillä, sillä muuten se menettää ominaisuutensa.

Näin tätä voidetta kannattaa käyttää

savinaamio ihon veltostumista vastaan
 • Koska sen koostumus on pehmeä, tämä voide on helppo laittaa iholle, ja voit käyttää sitä missä kohtaa tahansa missä huomaat ihon veltostumista.
 • Varmista, että puhdistat sen alueen jolle haluat laittaa voidetta, ja mieluiten myös kuori se, jotta ravinteet voivat imeytyä helpommin.
 • Ota sellainen määrä voidetta jonka tarvitset, ja hiero sitä iholle pehmein ja pyörivin liikkein.
 • Käytä sormenpäitäsi ja laita voidetta hellävaraisesti vatsasi alueelle, jalkoihisi tai mihin tahansa muuhun veltostuneeseen kohtaan kehossasi.
 • Voit laittaa hiukan myös kaulaasi tai rintaasi – nämä kaksi aluetta ovat sellaisia, jotka ovat erityisen alttiita ikääntymiselle.
 • Varmista, että laitat ohuen kerroksen voidetta ihollesi 20-30 minuutin ajaksi, kunnes iho imeyttää sen.
 • Tämän ajan kuluttua huuhtele ainekset pois lämpimällä vedellä ja pehmeällä sienellä, jotta voisit varmistaa, että kaikki poistuu iholtasi.
 • Tulet tuntemaan uuden kiinteyden ihollasi aivan välittömästi, ja iho on pehmeämpi ja täysin vapaa kuolleista soluista.

Muista nämä vinkit!

roikkuva käsivarsi

Vaikka tämä loistava voide auttaakin torjumaan ihon veltostumista, sen vaikutukset eivät tule olemaan näkyvissä heti ensimmäisen käytön jälkeen.

Sitä tulisi käyttää ainakin kolme kertaa viikossa ja muutaman kuukauden ajan, jos haluat ihosi tuntuvan todella kiinteältä ja nuorekkaalta.

Samalla on kuitenkin tärkeää lisätä nauttimasi veden määrää, sillä nesteytys on avainasia, kun haluat pitää yllä ihosi kiinteyttä.

Älä myöskään unohda sitä, että veltostuminen ei välttämättä liity ainoastaan ihoon, sillä se voi olla yhteydessä myös lihasten heikkenemiseen. Tässä tapauksessa on elintärkeää, että alat noudattaa liikuntarutiinia ja että ruokavaliosi on sellainen, että se lisää lihasten voimaa.

Haluatko kiinteämmän ja nuorekkaamman ihon? Tartu mahdollisuuteen ja kokeile tätä tehokasta, mutta luonnollista reseptiä, jolla torjut ihon veltostumista nopeasti!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.