Poista ihon epäpuhtaudet tällä aspiriinista ja jogurtista valmistetulla kasvonaamiolla

Tämän naamion ainesosat ovat hyvin tehokkaita, mutta koska ne ovat luonnollisia, tuloksia saattaa joutua odottamaan hieman kauemmin. Täydennä hoitoa noudattamalla terveellistä ruokavaliota ja käyttämällä aurinkosuojaa, niin tulet pitämään tuloksista!

Jatkuva altistuminen UV-säteilylle ja hormonaaliset muutokset ovat kaksi tärkeää syytä kasvojen epäpuhtauksiin. Ongelma yleistyy jatkuvasti, ja joka päivä valmistetaan jokin uusi tuote niiden ehkäisemiseen nyt jo valtavan hoitovalikoiman rinnalle.

Ongelma on siinä, että nämä kaupan tuotteet ovat yleensä melko kalliita, eikä kaikilla ole niihin valitettavasti varaa. Lisäksi jotkut niiden sisältämistä kemikaaliyhdisteistä eivät ole lainkaan hyväksi elimistölle, ja voivat aiheuttaa haitallisia reaktioita herkällä iholla.

Hyvä uutinen on se, että on olemassa edullisia ja luonnollisia ratkaisuja, jotka auttavat poistamaan epäpuhtaudet kasvoilta altistamatta ihoa koville kemikaaleille. Niissä käytetään kaiken lisäksi sellaisia aineosia, jotka on helppo löytää.

Tänään haluaisimme jakaa kanssasi aspiriinista ja jogurtista valmistetun kasvonaamion ohjeen, joka kohentaa kasvojesi ihoa huomattavasti.

Tulet rakastamaan sitä!

Kasvonaamio aspiriinista ja jogurtista

aspiriininaamio

Aspiriini on lääke, josta on tullut suosittu viime vuosina sillä tavoin että sitä käytetään nyt moniin iho-ongelmiin.

Sitä käytetään tavallisesti kipuun ja sydämen ja verisuonten terveyteen. Sisältämiensä yhdisteiden ansiosta sillä on kuitenkin erityisiä vaikutuksia myös iholle. Se sisältää rasvaliukoista ainetta nimeltä hydroksihappo, jota käytetään nykyään voiteissa ja ihon kuorintatuotteissa. Tämä aine vähentää läiskien ja epäpuhtauksien näkyvyyttä, nopeuttaa paranemista, ja kaiken tämän lisäksi vielä poistaa iholle kertyvän liankin. Lisäksi aspiriinin salisyylihappo tekee siitä tulehdusta lievittävän ja ikääntymistä hidastavan aineen, joten imeydyttyään iholle se taistelee aknea ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä vastaan.

Parannamme tätä vaikutusta lisäämällä kasvonaamioon jogurttia, loistavaa ainesosaa, jota on käytetty jo vuosikymmenten ajan luonnollisena kosmetiikkatuotteena. Sen maitohappo, yhdessä sen sisältämien antioksidanttien ja probioottien kanssa, säätelee ihon pH-arvoa ja edistää kuolleiden ihosolujen poistumista. Se parantaa ja puhdistaa ihoa, ja säännöllisesti käytettynä se vähentää epäpuhtauksien ja arpien näkyvyyttä.

Haluatko tietää lisää? Kasviöljyt kosteuttavat hiuksiasi

Kuinka tätä kasvonaamiota käytetään

naamio

Kaikki mitä tarvitset tämän aspiriini-jogurttinaamion valmistamiseen on muutama minuutti ajastasi ja vain hyvin vähän rahaa.

Vaikka se on tarkoitettu pääosin epäpuhtauksien vähentämiseen, sitä voidaan käyttää myös hillitsemään ihon talintuotantoa ja puhdistamaan ihohuokosia.

Lisäksi se on hyvä vaihtoehto jopa vapaiden radikaalien negatiivisten vaikutusten vähentämiseen, erityisesti kun elimistösi kerää myrkkyjä.

Ainekset

 • 6 tablettia aspiriinia
 • 60 ml kreikkalaista jogurttia
 • 2 ruokalusikallista hunajaa

Valmistus

 • Ensiksi murskaa aspiriini morttelissa kunnes se on jauhemaista.
 • Laita se sitten puhtaaseen astiaan ja sekoita kreikkalaisen jogurtin ja hunajan kanssa.
 • Tämän jälkeen sekoita, kunnes seos on kermaista, ja levitä kasvoille.

Käy lukemassa tämä artikkeli: 5 tapaa hoitaa ihoa raa’alla perunalla

Käyttöohjeet

 • Levitä naamio hoitoa vaativille alueille illalla heti meikinpoiston ja kasvopesun jälkeen.
 • Halutessasi voit levittää sitä myös kaulalle ja decolté-alueelle hyödyntääksesi todella naamion vanhenemista hidastavat vaikutukset.
 • Anna vaikuttaa 20 minuuttia, minkä jälkeen huuhtele pois lämpimällä vedellä. (Estääksesi aspiriinin pääsyn viemäristöön, voit kerätä naamion ensin kasvoiltasi paperilla tai vanulapulla ja heittää sen roskikseen.)
 • Huuhtele hellävaraisin pyörivin liikkein edistääksesi kuolleiden ihosolujen poistumista.
 • Tämän jälkeen levitä kosteusvoidetta naamion vaikutusten tehostamiseksi.
 • Toista vähintään 3 kertaa viikossa ja muista aina käyttää aurinkosuojaa ulkona.

Muutama mielessä pidettävä asia

naamion levitys

 • Tämän naamion ainesosilla ei yleensä ole ikäviä sivuvaikutuksia, mutta naamiota kannattaa silti kokeilla ensin pienelle alueelle, ennen kuin levität sitä koko kasvoille. Jos iholla esiintyy ärsytystä vai polttelua, älä käytä sitä.
 • Kasvosi eivät puhdistu välittömästi, ja hoitoa on käytettävä useamman kerran ennen kuin saat näkyviä tuloksia.
 • Voit parantaa naamion vaikutuksia syömällä hyvin, juomalla tarpeeksi vettä ja käyttämällä hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Oletko valmis kokeilemaan sitä? Noudata ohjeitamme niin tulet huomaamaan, kuinka fantastinen tämä kotitekoinen, edullinen kasvonaamio todella on!

 

Kategoriat: Kauneus Tags:
UUTISIA VERKOSSA