Logo image
Logo image

Ruokasooda: Lääkeyhtiöiden pahin vihollinen

3 minuuttia
Ruokasoodasta ja magnesiumkloridista valmistettu suun kautta nautittava lääke voi eliminoida myrkyt kehosta ja ehkäistä monet terveysongelmat tulevaisuudessa.
Ruokasooda: Lääkeyhtiöiden pahin vihollinen
Viimeisin päivitys: 07 lokakuuta, 2018

Ruokasoodaa on käytetty vuosisatoja kauneuden- ja terveydenhoitoon sekä erilaisten kotiaskareiden suorittamiseen, kuten pyykin valkaisuun ja siivoamiseen. Ruokasoodan ominaisuuksia on tutkittu ahkerasti, sillä tutkijat uskovat yhä, ettei sen toiminnasta ja hyödyistä tiedetä vielä kaikkea.

Monien on vaikea uskoa, että niinkin tavallinen ja perinteinen aines kuin ruokasooda voi olla hyödyllisempää terveyden kohentamisessa tai sairauksien hoidossa kuin apteekista saatavat lääkkeet. Ruokasoodan on kuitenkin todettu voivan ehkäistä ja hoitaa tehokkaasti monia sairauksia, jopa syöpää ja kroonisia sairauksia, kuten diabetesta. Nykyisin lääkärit ovat tietoisia ruokasoodan tehosta ja jotkut lääkärit suosittelevatkin ruokasoodaa potilailleen tiettyjen ongelmien hoitoon.

Some figure

Miten ruokasoodasta voi hyötyä?

Ruokasoodalla voi hoitaa monia terveysongelmia. Syöpään erikoistuneet lääkärit ovat suositelleet potilailleen ruokasoodaa kemoterapian ja säteilyhoidon aiheuttamien rankkojen sivuoireiden helpottamiseen, ja etenkin munuaisten ja maksan suojaamiseksi.

Kemoterapiassa käytetyt solumyrkyt kuormittavat maksaa ja munuaisia, sillä ne ovat vastuussa kehon puhdistamisesta. Syöpähoitojen aikana onkin tärkeää pitää huolta munuaisten ja maksan terveydestä. Lisäksi ruokasooda tasoittaa kehon omaa pH-tasapainoa. Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.

Ruokasoodaa voi sekoittaa lasilliseen vettä ja nauttia päivittäin. Juomalla on alkalisoiva eli kehon emäksisyyttä lisäävä vaikutus, joka helpottaa mm. närästystä ja mahan liikahappoisuutta, sekä muita ongelmia. Ruokasooda käytettynä yhdessä jodin ja magnesiumkloridin kanssa muodostaa tehokkaan lääkehoidon moniin eri vaivoihin.

Ruokasoodaa voi käyttää myös näin: sillä voi kirkastaa hymyn, helpottaa ienkipua, parantaa suun haavaumat ja helpottaa huuliherpestä. Ruokasooda tappaa bakteerit ja kuivattaa märkivän ihon. Ruokasoodalla voi helpottaa virtsatievaivoja, nivelkipuja ja aukaista tukkoisen nenän. Ruokasoodasta voi olla apu jopa pahan krapulan parantamiseen, sillä siitä saa paljon kivennäisaineita.

Lisäksi ruokasooda auttaa palautumaan raskaan urheilusuorituksen jälkeen, kun keho hikoilee ja ihon läpi poistuu paljon tärkeitä mineraaleja. Ruokasoodalla puhdistat korvat ja pääset eroon kiusallisesta jalkasienestä. Kutisevat hyönteisten puremat tai kutiseva iho rauhoittuu ruokasoodatahnalla, ja lisäksi ruokasoodalla helpottaa pieniä palovammoja.

Yksi ruokasoodan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen kyky alkalisoida keho luonnollisesti. Kun kehosta puuttuu bikarbonaatti-ioneja, veren pH-arvo on alhainen. Tämä voi johtaa useisiin terveysongelmiin ja sairauksiin, sillä hapokas elimistö on alttiimpi sairastumiselle. Alkalisoimalla kehon pidät sen terveenä, sillä solut toimivat paremmin emäksisessä ympäristössä.

 

Some figure

Ruokavalio on tärkeä osa pH-arvojen tasapainoa. Jos nauttii epäterveellistä ruokaa, kuten pikaruokaa ja muita rasvaisia ruokia, ja viettää muutenkin epäterveellistä elämää, muuttuu kehon pH-arvo helposti happamaksi. Hapan keho sairastuu herkemmin ja kärsii tasapainoista kehoa enemmän kroonisista sairauksista, kuten mahakatarrista, osteoporoosista, diabeteksesta ja sydäntaudeista.

Ruokasoodaa nauttimalla voi ylläpitää kehon luonnollista pH-tasapainoa ja vähentää kehon happamuutta. Ruokasooda auttaa kehoa kuljettamaan happea kaikkialle elimistöön laajentamalla verisuonia kudoksissa. Ruokasoodalla voi ehkäistä mm. reumasairauksia, kihtiä, flunssaa, munuaiskiviä ja diabetesta.

Ruokasooda sopii kaiken ikäisille ja sitä voi käyttää täysin turvallisesti. Yhdistä ruokasoodaa magnesiumkloridiin ja hoidat monet eri vaivat ja sairaudet. Sekä ruokasooda että magnesiumkloridi poistavat kehoon kertyneitä myrkkyjä ja happoja kudoksista, soluista ja elimistä.

Miksi ruokasooda on lääkeyhtiöiden painajainen?

Ruokasooda on suurten lääkeyhtiöiden painajainen, sillä se on edullinen ja helposti saatavilla oleva aines, johon ei vaadita lääkärin reseptiä, apteekissa käyntiä tai suurta rahasummaa. Lääkeyhtiöt eivät omista ruokasoodaa, joten ne eivät voi hyötyä sen suosittelusta ja myynnistä. Ruokasoodaa voi käyttää ilman sivuvaikutuksia, kunhan sitä ei käytä liiallisia määriä.

Mikäli kärsit vakavista tai kroonisista sairauksista, kysy lääkäriltäsi ruokasoodan käytöstä ja varmista, että se on turvallista käyttää yhdessä muun lääkityksen kanssa. Ruokasoodan nauttiminen voi aiheuttaa janoisuutta, päänsärkyä, jalkojen turpoamista ja uupumusta, joten jos huomaat itselläsi näitä oireita, vähennä ruokasoodan käyttöä tai lopeta se kokonaan.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.