Pudota painoa ja hankkiudu eroon kertyneistä nesteistä tämän ananas-kookos-inkiväärismoothien avulla

Tämä smoothie auttaa sinua nopeuttamaan aineenvaihduntaasi ja pudottamaan painoa samalla, kun se täyttää sinut ja auttaa huuhtomaan kehoosi kertyneitä nesteitä pois.
Pudota painoa ja hankkiudu eroon kertyneistä nesteistä tämän ananas-kookos-inkiväärismoothien avulla
Elisa Morales Lupayante

Kirjoittanut ja tarkastanut liikuntapedagogi ja ravitsemusterapeutti Elisa Morales Lupayante.

Viimeisin päivitys: 05 maaliskuuta, 2019

Paras tapa pudottaa painoa on poistaa ruokavaliosta epäterveelliset ruoat ja vaihtaa ne terveellisempiin, jotka aktivoivat aineenvaihduntaa. Tällä tavoin poltat enemmän kaloreita ja pääset eroon kertyneistä nesteistä, jotka saavat sinut näyttämään isommalta kuin mitä oletkaan.

Opi tästä herkullisesta smoothiesta, joka on valmistettu ananaksesta, kookoksesta ja inkivääristä, ja pudotat painoa ja pääset eroon kertyneistä nesteistä terveellisellä tavalla.

Sano ei “ihmedieeteille”

Pääset eroon kertyneistä nesteistä tämän artikkelin smoothien avulla.

 

Nykypäivän maailmassa on olemassa kaikenlaisia ihmedieettejä, jotka lupaavat nopeita, mahtavia tuloksia.

Nämä dieetit pohjautuvat yleensä johonkin ruokaan, joka on hyväksi terveydelle ja painonpudotukselle. Kuitenkin niillä on tapana olla hyvin rajoittavia ja epätasapainoisia: liian vähärasvaisia ja vähäkalorisia.

Tehokas, terveellinen ruokavalio on sellainen, joka ei satuta sitä noudattavaa henkilöä, vaan sen sijaan täyttää hänet energialla ja optimismilla samalla, kun jatkuvasti parantaa hänen syömätapojaan.

Ruoat näissä ihmedieeteissä ovat joskus itse asiassa mahtava tapa pudottaa painoa helpommin. Mutta niiden tulisi olla osa tasapainoista ruokavaliota. 

Pudota painoa ja pääse eroon kertyneistä nesteistä terveellisillä ruoilla

Seuraavaksi alleviivaamme kolme ruokaa, jotka auttavat kehoasi polttamaan kaloreita ja rasvaa sekä eliminoimaan kertyneitä nesteitä. 

Kookos

Kookos on trooppinen hedelmä, joka on saanut huonon maineen sen sisältämän tyydyttyneen rasvan takia. Mutta ajan myötä on todistettu, että se on hyvin ravinteikas ruoka, joka sisältää hyvää tekeviä rasvoja jopa painonpudotusta ajatellen.

Kun syöt tämänlaista rasvaa, kehosi nopeuttaa aineenvaihduntaasi, auttaen sinua pudottamaan painoa helpommin (mikäli sinulla on painoa pudotettavana).

Tämä ruoka ei auta pudottamaan painoa, mikäli se ei ole tarpeen; se säätelee painoasi.

Kookosöljy myös auttaa sydäntäsi, vahvistaa vastustuskykyäsi, antaa sinulle energiaa, pitää ihosi terveenä ja säätelee kilpirauhasiasijotka joskus vahingoittuvat painonnousun myötä.

Ananas

Ananas sisältää runsaasti vettä ja kuitua.

Ananas löytyy usein painonpudotusdieeteistä ja sitä suositellaan yleisesti ruoansulatusvaivoihin.

Tämä trooppinen hedelmä sisältää runsaasti vettä ja kuitua, ja siten se on vähäkalorinen. Nämä piirteet tekevät siitä mahtavan tavan tyydyttää nälkäsi, kun sinun tekee mieli välipalaa aterioiden välillä.

Se on myös tehokas diureetti. Sen syöminen säännöllisesti auttaa eliminoimaan kehoosi varastoitunutta nestettä, joka aiheuttaa turvotusta jaloissasi, vatsassasi ja kasvoissasi.

Inkivääri

Inkivääri on juuri, jota käytetään mausteena useissa kulttuureissa tarjoamaan raikkaan, mausteisen potkun ruokiin ja auttamaan ruoansulatuksen kanssa.

Kuitenkin luonnollisessa lääketieteessä se on täydellinen eliminoimaan myrkkyjä ja kerääntyneitä nesteitä, jotta saat todella aineenvaihduntasi liikkeelle. 

Aineenvaihdunta on vastuussa kalorien poltosta. Jos se on nopeutunut, poltat enemmän kaloreita vähemmällä vaivalla. 

Katso tämä artikkeli: Inkiväärin hyödyt naisille

Diureettinen smoothie painonpudotukseen

Ainekset

 • Puolikkaan kookoksen hedelmäliha
 • Puolikas kypsää ananasta
  Diureettisen smoothien valmistukseen tarvitset inkivääriä, kookosta ja ananasta.
 • Pala inkivääriä (maun mukaan)
 • 1 litra vettä

Huomaa: Jos et onnistu löytämään tuoretta kookosta, voit käyttää valmista kookosmaitoa veden sijaan. 

Valmistus

 • Sekoita ensin kookos kuuman veden kanssa muutaman minuutin ajan tehosekoittimessa.
 • Lisää sitten ananas ja inkivääri ja sekoita lisää, kunnes ainekset ovat hyvin sekaisin.
 • Siivilöi, ja jos haluat, jäähdytä.
 • Voit makeuttaa smoothien pienellä määrällä steviaa, vaikka ananas antaakin sille luonnollista makeutta.

Kuinka juon sitä?

Nauti tätä diureettista, myrkkyjä poistavaa smoothieta päivän mittaan tällä tavalla:

 • 2 kupillista tyhjään vatsaan puoli tuntia ennen aamiaista
 • 1 kupillinen aamupäivällä
 • 1 kupillinen iltapäivällä

Jos juot sitä aterioidesi ulkopuolella, kasvatat sen painonpudotuksen vaikutuksia. Voit nauttia sitä viikon tai kahden ajan useita kertoja vuodessa. Yhdistä se aina terveelliseen, tasapainoiseen ruokavalioon.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Yhden päivän detox eliminoimaan kertynyttä nestettä vain muutamassa tunnissa
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Yhden päivän detox eliminoimaan kertynyttä nestettä vain muutamassa tunnissa

Heräsitkö turvonneena? Haluatko päästä eroon kehoosi kertyneistä nesteistä niin nopeasti kuin mahdollista? Ota kokeiluun yhden päivän detox!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Santos OH., Howell S., Earnest CP., Teixeira FJ., Coconut oil intake and its effects on the cardiometabolic profile a structured literature review. Prog Cardiovasc Dis, 2019. 62 (5): 436-443.
 • Taghizadeh M., Farzin N., Taheri S., Mahlouji M., Akbari H., et al., The effect of dietary supplements containing green tea, capsaicin and ginger extracts on weight loss and metabolic profiles in overweight women: a randomized double blind placebo controlled clinical trial. Ann Nutr Metab, 2017. 70 (4): 277-285.

Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.