Pedro Pascalin liikuntarutiini "The Last of Us" -sarjaa varten

Pedro Pascalin liikuntarutiini tullakseen Joeliksi, "The Last of Us" -sarjan tähdeksi, voidaan toistaa kotona. Ota selvää, miten se tehdään!
Pedro Pascalin liikuntarutiini "The Last of Us" -sarjaa varten
Leonardo Biolatto

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Leonardo Biolatto.

Viimeisin päivitys: 27 helmikuuta, 2024

Pedro Pascal näyttelee vihamielistä, mutta suojelevaa Joelia sarjassa The Last of Us. Tämän uskomattoman roolin lisäksi hän on herättänyt huomiota siksi, että hänen fyysinen muuntautumisensa näkyy juonen kehityksessä.

Ne, jotka ovat seuranneet Pascalin työskentelyä muun muassa sarjoissa Narcos, The Mandalorian ja Game of Thrones, sekä elokuvassa Kingsman, tietävät hyvin, että tämä näyttelijä antaa kaikkensa jokaisessa roolissa. Eikä hänen uusin menestyksensä ole poikkeus. Kaikki tämä siitä huolimatta, että Pascal on jo 48-vuotias.

Haluatko tietää enemmän hänen treenirutiinistaan? Se on mielenkiintoinen erityisesti siksi, että voit toteuttaa sen kotona.

Pedro Pascalin fyysinen sitoutuminen jokaiseen rooliin

Ennen kuin syvennytään Pedro Pascalin liikuntarutiinin yksityiskohtiin, on syytä korostaa hänen sitoutumistaan jokaiseen rooliin, jonka hän ottaa vastaan. The Last of Us-sarjassa hän joutui kuitenkin ponnistelemaan enemmän, sillä hän näyttelee toimintakohtaukset itse. Toisin oli The Mandalorianissa, jossa Mandon niin rakastamamme kohtaukset esittää stunt-näyttelijä.

Joelin roolissa chileläinen näyttelijä kääntyi tunnetun julkkistreenaajan David Higginsin puoleen. Tämä työskenteli hänen kanssaan ensimmäisen kerran Kingsman: Kultainen kehä -elokuvan parissa.

Asiantuntija suunnitteli Pedron liikuntarutiinin hänen hahmonsa ja rajoituksensa huomioon ottaen. Ota huomioon, että ylistetty näyttelijä on jo 48-vuotias.

Jos siis olet Pascalin ikäinen etkä pelon vuoksi harrasta liikuntaa, sinun on hyvä tietää, että paikallaan seisominen ei ole hyväksi terveydellesi. Asiantuntijat sanovat, että aikuiset, jotka ovat säännöllisesti fyysisesti aktiivisia, elävät terveemmin ja heillä on pienempi kaikenlaisen kuolleisuuden riski.

Pedro Pascal ei ole vielä eläkeläinen. Hänen nyt tekemillään terveysvalinnoilla on kuitenkin vaikutusta tulevina vuosina. Ja kuten näemme, niillä on myönteinen vaikutus.

Tutkimukset osoittavat, että liikunnalla on kyky vaikuttaa ikääntymiseen. Tarkoitamme sitä, että fyysinen sitoutuminen tuottaa tulosta vielä pitkään.

Pedro Pascal toisen näyttelijän kanssa.
Pedro Pascal esitteli viimeisimmässä tuotannossaan uskomattoman vartalon ja näppäryyden treenirutiininsa ansiosta.

Tätä Pedro Pascalin rutiinia voit noudattaa kotona

Ottaen huomioon Pedro Pascalin erityiset terveydelliset olosuhteet ja erityistarpeet näytelläkseen Joelia, David Higgins suunnitteli hänelle erityisen rutiinin. Se koostuu kehonpaino- ja liikkuvuusharjoituksista, jotka keskittyvät sekä ylä- että alavartaloon.

Ennen kuin kerromme, mitkä ovat ne harjoitukset, jotka tekivät Pascalista palvotun Joelin, on korostettava, että hänen tuloksensa ovat myös hänen henkisen sitoutumisensa ansiota. Hänen valmentajansa mukaan häntä piti usein rohkaista jatkamaan, vaikka hän tunsi pyörtyvänsä.

1. Varjonyrkkeily

Varjonyrkkeilyssä suoritetaan sarja lyöntejä ilmassa pitäen samalla vartalo liikkeessä nyrkkeilytekniikoita käyttäen. Sen nimi tulee siitä, että harjoitusta suorittaessaan henkilö näyttää taistelevan omaa varjoaan vastaan.

Ammattilaisnyrkkeilijät harrastavat varjonyrkkeilyä lämmittelynä ja harjoitellakseen parhaita lyöntejään.

Koska varjonyrkkeily on voimaharjoittelua, se parantaa aerobista kapasiteettia. Samalla se vahvistaa hengityselimiä. Pascal tekee tiettävästi viisi harjoituskertaa, joista kukin kestää 60 sekuntia.

2. Hyppynaru

Hyppynarulla hyppely on aerobinen harjoitus, joka kuuluu myös Pedro Pascalin harjoitusrutiiniin. Se voidaan suorittaa eri tavoin:

  • Hyppely yhdellä jalalla.
  • Molemmilla jaloilla, yksi jalka toisen edessä.
  • Yhdistelmähyppy, jossa suoritetaan kaksi lyhyttä hyppyä ja yksi korkeampi hyppy.
  • Korkea hyppy polvennostolla.
  • Avaamalla ja sulkemalla jalat.

Todellisuudessa yhdistelmät voivat olla niin yksinkertaisia tai monimutkaisia kuin harjoittelija haluaa. Tutkimukset ovat vahvistaneet, että tämän aerobisen harjoituksen sisällyttäminen harjoitusohjelmaan parantaa koordinaatiota, nopeutta ja ketteryyttä. Se lisää myös sydämen ja keuhkojen kestävyyttä.

Se on erinomainen tapa lämmitellä ennen voimaharjoitusten aloittamista. Pedro Pascal tekee 5 harjoitusta, joissa on 50 toistoa kussakin.

3. Punnerrukset

Punnerrukset tehdään lattialla keho päkiöiden varassa, kämmenet lattiaa vasten, selkä suorana ja kädet täysin ojennettuina. Niskan tulee olla aina neutraaliasennossa. Sitten käsivarsia taivutetaan, jolloin kyynärpäät tulevat lähes kiinni vartaloon ja keho lasketaan lähes maan tasalle.

Tämä harjoitus vaikuttaa moniin lihaksiin yläkehossa, mukaan lukien rintalihakset ja hartialihakset. Käsivarsien avautumisesta riippuen hauislihas aktivoituu enemmän tai vähemmän.

Rintakehän ja yläraajojen vahvistamisen lisäksi punnerrukset parantavat myös keskivartalon voimaa. Pascal tekee niitä 5 sarjaa, joissa kussakin on 20 toistoa.

4. Kyykyt

Kyykyt ovat harjoitus, jota ei voi jättää pois alavartaloa vahvistavasta rutiinista.

Kyykyissä keskitytään alavartaloon, ja ne vahvistavat eri lihaksia, kuten nelipäisiä reisilihaksia, pohjelihaksia ja pakaroita. Niiden vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle, ja ne hyödyttävät myös selkä- ja vatsalihaksia.

Tämän harjoituksen suorittamiseen on erilaisia tapoja, mutta yksinkertaisin tehdään näin:

  1. Seiso jalat hartian leveydellä ja pidä tasapaino. Vartalon on pysyttävä suorana, mutta ilman, että selkään kohdistuu painetta.
  2. Taivuta polvia niin että pakarat laskeutuvat, ikään kuin istuisit näkymättömälle tuolille.
  3. Jos haluat lisätukea tasapainoon, ojenna käsivarret eteenpäin.
  4. Palaa alkuperäiseen asentoon ja toista harjoitus useita kertoja.

Tutkimukset osoittavat, että kyykky on perusharjoitus, joka auttaa kehittämään alaraajojen lihasten voimaa ja parempia motorisia taitoja riippumatta siitä, puhutaanko urheilijasta vai harrastajasta. Pedro Pascalin suorittamaan rutiiniin kuuluu 5 sarjaa, joissa jokaisessa on 15 toistoa.

5. Leuanveto

Kun Pascalin suorittamien harjoitusten rimaa nostetaan hieman, esiin tulee leuanveto. Hän tekee niitä 5 sarjaa, joissa kussakin on 10 toistoa. Määrä voi tuntua pieneltä, mutta se on juuri harjoituksen vaatiman monimutkaisuuden vuoksi.

Sen suorittaminen koostuu oman kehonpainon nostamisesta ilmaan tangon avulla. Jos haluat kokeilla sitä kotona, sinun on tiedettävä, että sinulla on jo oltava jonkin verran voimaa.

Seiso tangon alla, ota se käsiisi hartiat erillään ja kämmenet eteenpäin käännettyinä. Vedä käsillä vartaloasi ylöspäin. Leukasi pitäisi päästä tangon yläpuolelle.

Tästä harjoituksesta on olemassa useita variaatioita, joiden tarkoituksena on työstää kehon muita alueita. Yksi niistä on jalkojen nosto, joka kiinteyttää lisäksi vatsalihaksia. Tämä harjoitus on myös osa Pascalin rutiinia, 3 sarjaa, joissa jokaisessa 20 toistoa.

Oletko valmis seuraamaan Pedro Pascalin jalanjälkiä?

Jos on jotain korostettavaa harjoitusrutiinissa, jota Pedro Pascal noudatti näytelläkseen The Last of Us -sarjassa, on se, että sen voi tehdä missä tahansa, ei välttämättä kuntosalilla. Näyttelijän valmentaja huomautti tarkasti, että kun hän tarvitsee treeniä, jopa kuvauspäivinä, hän voi tehdä kalisteniikkaa eli kehonpainoharjoittelua.

Harjoituksissa, jotka kuvasimme tässä artikkelissa, ei käytetä monimutkaisia tai kalliita ulkoisia esineitä, kuten painoja tai kuntosalilaitteita. Jos siis olet jo päättänyt seurata Pascalin jalanjälkiä, tiedät mistä aloittaa. Muista vain, että on tärkeää saada ammattilaisen ohjausta ja täydentää prosessia terveellisellä ruokavaliolla.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.