Neljä keinoa hiusten luonnolliseen vahvistamiseen

Hiukset kertovat kantajastaan ja hiuksia kuvaillaan usein naisen kruunuksihiukset vaikuttavatkin paljon siihen, miltä näytämme muiden silmissä. Hyvin hoidetut hiukset pysyvät siistinä ja kauniina koko päivän ja niiden ylläpito on helpompaa, kun takkuja ja kaksihaaraisia syntyy vähemmän.

Hiuksia hoitamalla voi myös ennaltaehkäistä monet tavalliset hiuspohjan ongelmat, kuten hiustenlähdön niin miehillä kuin naisilla. Alta löydät kattavan tietopankin hiusten luonnolliseen vahvistamiseen.

Seuraavat keinot on helppo ottaa käyttöön kotona. Testaamalla eri menetelmiä ja aineksia löydät omille hiuksillesi sopivan hoitorutiinin.

Jos kuitenkin kärsit jatkuvista hiuspohjan ongelmista, on parasta ottaa yhteys lääkäriin, sillä ongelmat voivat tarvita lääkitystä tai erityishoitoa. Dermatologit ovat kaikkien iho-ongelmien asiantuntijoita ja heiltä saat apua myös hiuspohjan vaivoihin, kuten pahaan ihottumaan ja Hiukset

Paras tapa käyttää grenetiniä hiusten vahvistamiseen on lisätä pieni pussillinen tätä proteiinia käyttämääsi shampoopulloon. Ravistele kunnolla, jotta grenetin sekoittuu shampooseen ja käytä shampoota normaalisti, huolellista huuhtelua unohtamatta. Voit myös sulattaa grenetiniä desilitraan lämmintä vettä, hieroa sen hiuksiisi ja huuhdella pois.

Oliiviöljy

Hellävarainen oliiviöljy on monen luonnollisesta kauneudenhoidosta kiinnostuneen luottotuote, sillä se taipuu moneksi kasvojen puhdistuksesta hiusten hoitoon. Oliiviöljy allergisoi harvoin, ja on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät voi käyttää suoraan iholla manteli- tai kookosöljyä.

Oliiviöljy on loistava lisä hiusten vahvistamiseen, sillä se kosteuttaa hiusta ja lisää kiiltoa luonnollisesti. Voit hieroa kaksi ruokalusikallista oliiviöljyä kuiviin hiuksiin ennen suihkua. Suosittelemme suihkulakin käyttöä, sillä suihkusta tai kylvystä nouseva kuuma höyry auttaa öljyn tunkeutumista syvälle hiukseen.

Anna öljyn vaikuttaa kymmenisen minuuttia, riisu suihkulakki ja pese hiukset normaalisti shampoota käyttäen. Jos kärsit kuivasta päänahasta, hiero öljy suoraan iholle ja anna vaikuttaa vaikkapa yön yli ennen perusteellista shampoopesua.

Hunaja

Kananmunan valkuainen

Kananmunien käyttäminen hiusten hoitoon on helppoa. Riko muna kulhoon, vatkaa keltuainen rikki ja levitä kaikkialle hiuksiin ja päänähkään sormenpäillä hieroen. Anna seoksen imeytyä noin 15 minuuttia ja huuhtele huolellisesti joko kylmällä tai kädenlämpöisellä vedellä, ei koskaan kuumalla. Voit käyttää pesuun shampoota ja hoitoainetta normaaliin tapaan varmistaaksesi, että saat kaikki kananmunan jäämät poistettua hiuksesta.