Logo image
Logo image

Näin kiihotat partnerisi nännejä

3 minuuttia
Kun kiihotat partnerisi nännejä, on tärkeää muistaa jutella avoimesti, sillä teillä pitäisi aina olla yhteinen suostumus olla lähekkäin toistenne kanssa.
Näin kiihotat partnerisi nännejä
Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Oikeanlainen nännien kiihottaminen voi olla hyvin miellyttävä kokemus. Nännithän ovat erittäin herkkä alue, jossa on useita hermopäätteitä, jotka auttavat saavuttamaan orgasmin. Kun stimuloit partnerisi nännejä, te kummatkin tulette nauttimaan siitä suuresti!

Vaikkakin kiihottumisen määrä vaihtelee iän, hormonien tai rintojen koon ja muodon mukaan, voi melkein sanoa sen olevan takuuvarma tapa vapauttavaa monia erilaisia tuntemuksia, jos niitä on kohdeltu oikein.

Useat ihmiset tekevät virheen eivätkä arvosta nännien herkkyyttä, vaan kohtelevat niitä kovasti, purevat niitä tai muuten aiheuttavat kipua.

Tietenkin mieltymykset vaihtelevat henkilöiden välillä, mutta yleisesti ottaen on parasta kohdella niitä hienovaraisesti, hitaasti ja erilaisilla tavoilla.

Tiedätkö oikean tavan kiihottaa partnerisi nännejä? Monet saattavat epäillä tähän liittyviä tietojaan ja taitojaan, joten tässä artikkelissa annamme muutamia perusneuvoja.

Pehmeitä hyväilyjä

Some figure

Jotta et anna partnerillesi kivuliasta kokemusta koskiessasi hänen nänneihinsä, on parasta aloittaa hellällä hyväilyllä, eikä ollenkaan puristaa tai purra.

Voit kevyesti silittää tai liikuttaa sormiasi, kieltäsi tai pehmeää esinettä nännin alueella. Se tuntuu mukavalta ja pikkuhiljaa nostattaa kiihottumista.

Suukkoja ja kieltä

Kielestä tulee esileikin ykköspelaaja. Sen tuntuma ja energia voivat auttaa vapauttamaan voimakkaita tuntemuksia, mitkä vahvistavat nautinnon tunnetta.

Jos onnistut kasvattamaan naisen kiihottumista hänen herkkien nänniensä alueelta, edesauttaa se hänen intiimin alueensa kostumista.

 • Hienostuneet, pyörivät liikkeet ylös ja alas toimivat loistavasti.
 • Tärkeintä on välttää kovaa imemistä tai nuolemista, mikä ei ole miellyttävää, vaan voi olla ikävää tai jopa kivuliasta.

Nopeus

Some figure

Nännien koskettelun alkuvaiheessa on suositeltavaa aloittaa hellästi riippumatta minkälaista liikettä tai vartalonosaa tähän käytetään.

Voit kokeilla eri nopeuksia tilanteen kuumetessa, yhtälailla kuten eri liikkeitä sormillasi ja kielelläsi.

Hieronta

On olemassa monia eri tapoja hieroa rintoja ja nännejä seksin aikana. Kaikki riippuu hetkestä ja etenkin, mikä tärkeää, partnerisi mieltymyksistä.

Se pitäisi melkein aina tehdä kevyesti ja hienovaraisesti. Kuitenkin tilanteen edetessä mehukkaammaksi, voi käyttää hieman enemmän voimaa, mutta koskaan ei saa olla liian kovakourainen.

 • Aloita hieromalla nännejä sormenpäillä.
 • Seuraavaksi käytä pyöreitä liikkeitä ja ulotu koko rinnan alueelle.
 • Liukuvoiteiden, kosteusvoiteiden tai öljyjen käyttö voi tehdä kokemuksesta nautinnollisemman.

Kevyt nipistys

Some figure

Tässä kohtaa kaikki riippuu omasta mieltymyksestä. On tärkeää kokeilla ja ennen kaikkea puhua partnerin kanssa avoimesti, jotta kokemus on nautinnollinen eikä kivulias.

Nännin nipistäminen tai kevyt kääntäminen tai kiertäminen voi olla hyvin nautinnollista kunhan esileikin aikana on saavutettu tietyn asteen kiihottuminen.

 • Jos hän suostuu, voit kevyesti kokeilla kiertää nänniä tai purra hellästi.
 • Voimakkuutta voi lisätä jos hän suostuu siihen tai sinun tehdessä sitä hän näyttää nauttivan siitä.

Hieronta sukuelimellä

Nännien hieronta sukuelimellä on hieman uskaliaampaa kuin aiemmin mainitut, mutta monet pariskunnat tekevät niin ja se on hyvin vaikuttavaa.

Nännien ja peniksen pään koskettaminen voi saada molemmille aikaan sanoinkuvaamattomia, huimia värähtelyjä. Monet miehet pystyvät saamaan orgasmin leikkimällä tällä tavoin.

Lämpötila

Some figure

Eri lämpötilojen kokeileminen voi olla hyödyllistä nännien kiihottamiseen sekä jonkin uuden kokeilemiseen normaaleiden seksirutiinien ulkopuolella.

Tämä tekniikka voi lisätä voimakkaita tuntemuksia, mikä voi auttaa naista saavuttamaan huipentuman.

 • Yksi helppo tapa on liu’uttaa jääpalaa nännien päällä. Tämän voi tehdä kahdella sormella tai jopa suulla.
 • Voit kokeilla myös lämpimiä öljyjä tai mitä vain lämmintä tai kylmää ainetta.
 • Tärkeintä on olla varovainen etenkin kuumien aineiden kanssa, jottei tule vahinkoja tai vammoja, sitähän me emme halua.

Oletko innokas kokeilemaan näitä vinkkejä? Jos et aikaisemmin tiennyt näistä, kokeile niitä seuraavalla kerralla kun olet partnerisi kanssa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • C., T. (2014). Results of a questionnaire/interview on sexual fantasies and desires on the website www.babeland.it. Journal of Sexual Medicine.

 • Schmidt, H. (1998). Supernumerary nipples: Prevalence, size, sex and side predilection – A prospective clinical study. European Journal of Pediatrics. https://doi.org/10.1007/s004310050944

 • Levin, R., & Meston, C. (2006). Nipple/breast stimulation and sexual arousal in young men and women. Journal of Sexual Medicine. https://doi.org/10.1111/j.1743-6109.2006.00230.x


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.