Logo image
Logo image

Mitkä ovat parhaita painonpudotusharjoituksia?

2 minuuttia
Ihanteellisen painon saavuttaminen saattaa vaikuttaa todella vaikealta tehtävältä. Sinun tulisi kuitenkin muistaa, että terveellinen ruokavalio ja tiettyjen harjoitusten tekeminen saavat sinut varmasti lähemmäksi tavoitettasi.
Mitkä ovat parhaita painonpudotusharjoituksia?
Viimeisin päivitys: 20 syyskuuta, 2022

Painonpudotus voi olla vaikea prosessi. Se on totta varsinkin niiden ihmisten kohdalla, jotka ovat vain hieman ylipainon puolella ja haluavat laihduttaa nopeasti. Yksi tärkeä asia on löytää itselleen parhaiten sopivat painonpudotusharjoitukset.

Perustuen kalorimäärään, jonka poltat harjoitusten aikana, saat haluamiasi tuloksia.

Kurinalaisuus on tärkeää saadaksesi haluamasi. Painonpudotuksen lisäksi saat monia muita hyötyjä kuten:

  • Kiinteytät lihaksiasi
  • Lisäät fyysistä vastustuskykyäsi
  • Parannat hengityskykyäsi
  • Vähennät triglyseridien ja huonon kolesterolin määrää

Parhaita painonpudotusharjoituksia

Kuntopyörä

Some figure

Se kuinka paljon menetät painoa tämän harjoituksen myötä, riippuu siitä kuinka nopeasti ja kuinka raskaalla vastuksella poljet. Voit käyttää kuntopyörää jopa ulkona paremman harjoituksen ja rentoutumisen saamiseksi.

Tämä on hyvin helppo harjoitus. Sen lisäksi että se auttaa sinua pudottamaan painoa, se vahvistaa myös sydäntäsi.

Kyseessä on hyvin kilpailuhenkinen laji. Jos teet sitä muiden ihmisten kanssa, saat varmasti enemmän motivaatiota puuhaan.

Voit polttaa kuntopyöräilyn avulla jopa 500 kaloria tunnissa.

Käveleminen

Tämä on yksi parhaimmista painonpudotusharjoituksista silloin, kun tahti on rivakka. Se johtuu siitä, että kun menet nopeammin, liikunta on aerobista.

Kävelyyn käyttämäsi liikunta keskittyy jalkoihisi, pakaroihisi ja lantioosi. Ne ovat alueita, jotka osallistuvat jokaisen askeleen ottamiseen.

Kävele tunnin verran päivässä neljä kertaa viikossa, rivakkaan tahtiin. Siten alat näkemään haluamiasi tuloksia jo kahden viikon kuluttua.

Kävelyllä voit polttaa jopa 800 kaloria tunnissa.

Uinti

Some figure

Uinti on täydellinen liikuntaharjoitus painonpudotukseen. Lisäksi se auttaa polttamaan rasvaa, jota eri kehonalueille kerääntyy. Se on myös täydellinen liikuntaharjoitus kesällä maauimalassa.

Jokaisen uintiin käyttämäsi tunnin aikana poltat noin 650 kaloria. Tämä liikuntaharjoitus kiinteyttää myös lihaksiasi, joita käytät jokaiseen liikkeeseen.

Jos haluat tämän harjoituksen pysyvän yhtenä suosikkinasi, rentoudu 30 minuuttia kovan uinnin jälkeen.

Se ei ainoastaan auta lihaksiasi palautumaan tehokkaasti. Se auttaa myös hapettamaan koko kehosi. Tämä liikuntamuoto rasittaa niveliä hyvin vähän, ja sillä on fantastiset lopputulokset.

Kun uit, voit polttaa jopa 650 kaloria tunnissa.

Squash

Jatkuva juokseminen on erittäin tehokas liikuntaharrastus, kun yrität pudottaa painoa. Juokseminen auttaa sinua laihduttamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Squashin avulla sekä käsivartesi että jalkasi vahvistuvat. Se johtuu siitä, että niitä käytetään niin paljon kuin mahdollista.

Se on myös liikuntaharjoitus, jota voit harrastaa muiden ihmisten kanssa. Se tekee siitä paljon viihdyttävämpää!

Squashin pelaaminen voi polttaa jopa 800 kaloria tunnissa.

Crosstrainer

Some figure

Tähän harjoitukseen tarvitaan crosstrainer-laite. Se on hyvä vaihtoehto lihasten kiinteyttämiseen, rasvanpolttoon ja painonpudotukseen lyhyessä ajassa.

Tällä laitteella aika voi kulua nopeasti. Varsinkin jos katsot televisiota, puhut jonkun kanssa tai kuuntelet musiikkia.

Jos kyllästyt kuntosalilla harjoitteluun, on tämä paras vaihtoehto. Et uskokaan kuinka nopeasti aika kuluu. Lisäksi sillä on mahtavia vaikutuksia kehoosi. Se tekee sinusta hoikemman ja antaa sinulle kiinteämmän vartalon.

Crosstrainer-laitteella voit polttaa jopa 600 kaloria tunnissa.

Soutaminen

Soutaminen on täydellinen laji käsivarsien ja vatsalihasten vahvistamiseksi.

Jos haluat liikunnan olevan mielenkiintoisempaa, voit liittyä lähelläsi sijaitsevaan soutukerhoon. Voit kokeilla hitaita tunteja tai jopa nopeita, intensiivisiä tunteja.

Ehkä suosit kuntosalin soutulaitteen käyttöä. Jos näin on, valmistaudu nauttimaan ja tunnustelemaan kehoasi noiden kilojen pudotuksen ja lihastesi kiinteyttämisen jälkeen.

Soutamisen avulla voit polttaa jopa 500-600 kaloria tunnissa.

Nauti parhaimmista painonpudotusharjoituksista ja saavuta unelmasi ihanteellisesta painosta. Se auttaa terveyttäsi ja saa sinut tuntemaan olosi hyvältä!

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.