Mitkä hiusmallit ovat muodissa juuri nyt?

Tällä hetkellä on tarjolla monia erilaisia tyylejä, jos haluat hiustesikin olevan trendikkäät. Kannattaa valita näistä sellainen joka sopii sekä kasvoihisi että omaan makuusi - jatka lukemista, ja saatat löytää juuri sen sopivan mallin!
Mitkä hiusmallit ovat muodissa juuri nyt?

Viimeisin päivitys: 18 huhtikuuta, 2019

Tyylit muuttuvat kuten aina, ja myös hiukset ovat osa muodin vaihtuvuutta. Tänä vuonna trendiin kuuluu lyhyt tukka, mutta on myös muita tyylejä, jotka sopivat muodista kiinnostuneelle. Nyt kerromme siis parhaista valinnoista, jos haluat valita sellaisen hiustyylin joka sopii juuri tämän hetken trendeihin – nämä hiusmallit ovat muodissa juuri nyt!

Mitä tulee tyylin maailmaan, ei ole monia asioita, jotka saavat yhtä paljon huomiota kuin ihmisen tukka. Hiukset määrittävätkin suuren osan siitä, mikä on henkilön ulkonäkö ja tyyli.

Hiustyyli kertoo paljon myös siitä, kuka olet. Kun hiustyyli yhdistyy pukeutumistyyliin, jokaisella meistä on oma yksilöllinen ilmeensä, ja tämä kokonaisuus voidaan tehdä juuri sellaiseksi, joka kullekin meistä sopii.

Nämä hiusmallit ovat muodissa nyt

1. Flapper-malli

Tämä tyyli oli muodissa 20-luvulla, mutta tällöin kyseistä tukkamallia kantavat naiset olivat kapinallisia, sillä he eivät noudattaneet yhteiskunnan sääntöjä. Tämä on rohkea ja voimakas tyyli, ja se on nyt uusi juttu.

Leikkaus on lyhyt, ja se muistuttaa paljon lyhyttä polkkaa. Erona on se, että latvat jätetään huolimattomiksi, kun taas otsatukka ulottuu melkein kulmakarvoihin asti.

Tyylin asiantuntijat suosittelevat tätä mallia erityisesti pyöreäkasvoisille naisille. Se on epäilemättä hyvä valinta myös nykyajan nuorille “kapinallisille”, eli kaikille niille, jotka eivät halua elää sovinnaiseen tyyliin.

2. Polkkatukka

Tämäkin malli on paljon käytössä tänä vuonna. Mitä etuja polkkatukan valitsemisesta sitten on?

Ensinnäkin tämä on helposti kunnossa pidettävä malli, ja se antaa kantajalleen nuorekkaan ilmeen.

Lisäksi tämä tyyli sopii ihan mihin tahansa kasvomalliin. Siten se on eräänlainen hiustyylien poikkeus, ja sitä näkee usein luonnollisten laineiden kera, ja myös epäsymmetristen etuosan leikkausten kanssa.

3. Hyvin pitkä tukka

nämä hiusmallit ovat muodissa: pitkät hiukset

Toisin kuin edellinen tyyli, tässä mallissa hiukset pidetään todella pitkinä.

Useat julkkikset, kuten esimerkiksi Kim Kardashian ja Mila Kunis, ovat viime aikoina näyttäytyneet erittäin pitkän tukan kanssa. Lisäksi Vogue-lehti listasi, että kyseessä on yksi tämän vuoden trendityyleistä hiuksia koskien.

Mainitut kaksi julkkista ovat laittaneet jakauksen keskelle päätä.

Eräs melko eksentrinen hiusstailisti Yhdysvalloista on kutsunut tätä elegantiksi ja seksikkääksi tyyliksi. Jennifer Lopez ja Beyoncé ovat myös ottaneet tämän trendin omakseen, kuten todisti Grammy-gaala marraskuussa 2017.

4. Korkea poninhäntä

nämä hiusmallit ovat muodissa: pitkät hiukset poninhännällä

Tätä voidaan pitää edellisen tyylin variaationa. Jos naisella on todella pitkä tukka, yksi vaihtoehto on suoristaa se ja laittaa sitten korkealle poninhännälle. Tämä tekee hiuksista elegantit ilman, että on tarpeen käydä salongissa laitattamassa kampaus.

Näin saat kaulasi näyttämän pitkältä ja tyylikkäältä. Jos haluat peittää hiuslenkin jolla teet poninhännän, voit käyttää hiusdonitsia tai pientä määrää omaa tukkaasi. Voit myös ottaa avuksi hiuslakan, jotta voisit estää suortuvia lähtemästä karkuun. Lakan avulla saat kampauksestasi vieläkin tyylikkäämmän.

Muita mahdollisuuksia tähän tyyliin ovat seuraavat muunnelmat, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin:

  • sotkuinen poninhäntä, jota varten ei tarvita kovin suurta määrää sprayta
  • poninhäntä niin, että sivulla on vapaana olevat osiot – tämä on rennompi versio
  • laineella oleva poninhäntä, joka antaa tyylillesi annoksen glamouria

5. Lyhyt, kiharrettu poninhäntä

Tämä on yksi kaikkein käytetyimmistä tyyleistä tänä vuonna. Kyseessä on poninhäntä, joka toimii loistavasti kaikilla niillä, joilla on lyhyt tukka.

Sen loihtiaksesi sinun tulee suoristaa ensin hiuksesi juurista kaulan tasolle asti. Sitten laita hiukset laineille tästä alkaen latvoihin asti. Siitä kohtaa, josta laineet alkavat, laita tukka poninhännälle.

Hyvä vinkki on erotella laineet sormilla. Yläosassa yritä jättää poninhäntä tiukaksi. Näin saat elegantin tyylin, ja kuten voit nähdä, tämä on myös aika helppo hiustyyli toteuttaa.

6. Pixie

pixie

Tämä leikkaus on yksi loistava valinta, jos haluat trendejä kuvastavan tukan. Jätä hiuksiin kaksi hyvin erottuvaa kerrosta: kaulan ympärillä leikattuna melko lyhyeksi, ja päällä oleva kerros hiukan pidemmäksi.

Tämä on itse asiassa trendi, joka on ollut muodissa ja sitten taas poissa muodista jo vuosien ajan, ja stailistien mukaan se tulee ehdottomasti olemaan suosittu tänä vuonna.

Parasta tässä lyhyessä pixie-mallissa on se, että tyyli voidaan toteuttaa monella tapaa: latvat laitettuina, märän näköisenä, uurteisesti leikattuna ja monilla muilla tavoilla. Tämä on loistava valinta niille naisille, joilla on pitkä tai soikea kasvojen muoto.

7. Korkea nuttura

Dolce & Gabbana on käyttänyt tätä mallia näytöksissään hiljattain, joten me oletamme että korkeaa nutturaa tulee näkymään tänä vuonna paljon.

Tämä on melko yksinkertainen tyyli, ja moni käyttää sitä niinä päivinä kun on vaikea keksiä muutakaan tapaa laittaa tukka, ja saat sen avulla luotua elegantin vivahteen ulkonäöllesi jo lyhyessä ajassa. 

On monenlaisia nutturoita. Erityisesti korkea versio on kuitenkin fantastinen valinta kiharalle tukalle, sillä usein meillä on vaikeuksia löytää sopivaa kampausta tällaisen tukan kanssa.

Mallin suurin hyöty on se että kasvot saadaan täysin esille, joten se on täydellinen valinta silloin kun olet saanut loihdittua kauniin meikin, jota haluat esitellä.

Lista voisi jatkua vielä muilla tyyleillä, jotka tulevat näkymään paljon katukuvassa tänä vuonna. Näihin kuuluvat muun maussa shag-malli (eli kerroksittain leikattu tukka), wet look ja erilaiset otsatukat (jotka saavat aina ihmisen näyttämään nuoremmalta).

On siis monia loistavia hiusmalleja, jotka ovat juuri trendien huipulla tänä vuonna. Valitse niistä parhaiten itsellesi sopiva niin kasvojasi kuin omaa makuasi ajatellen, ja voit olla tyytyväisenä tämän hetken muodin mukainen!

Mikä näistä hiustyyleistä tuntuu kiinnostavimmalta? Onko se kenties moderni pixie vai näyttävä superpitkä tukka? Valinta on sinun, sillä kaikki nämä hiusmallit ovat muodissa juuri nyt!


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.