Lynlee, tyttö joka syntyi kahdesti ja kosketti koko maailmaa

Lääkäreiden oli poistettava kasvain pikku Lynleestä 23. raskausviikolla. Sen jälkeen heidän oli palautettava vauva takaisin äitinsä kohtuun. Lue tästä uskomattomasta tarinasta tästä artikkelista!
Lynlee, tyttö joka syntyi kahdesti ja kosketti koko maailmaa

Kirjoittanut Toimitus

Viimeisin päivitys: 20 joulukuuta, 2022

Lynlee Hope on Lewisvillesta, Texasista kotoisin oleva pikkutyttö, jonka hämmästyttävä tarina tunnetaan ympäri maailmaa. Päivä jona hän syntyi, ja joka on rekisteröity hänen syntymäpäiväkseen, ei itse asiassa ole se päivä, jolloin hän saapui maailmaan.

Kun hänen äitinsä oli 16. raskausviikolla, ultraäänikuvasta selvisi, että Lynleellä oli kasvain häntäluussa. Kasvain tunnetaan nimellä sacrococcygeal teratoma.

Vauvan asennosta ja kasvaimen koosta johtuen hänen elämänsä oli vaarassa. Kasvain vei vauvalta verta ja olisi voinut aiheuttaa tälle sydämenpysähdyksen.

Tarvittiin kahdenlaista toimenpidettä. Vauva oli otettava pois äitinsä kohdusta keisarinleikkauksella. Kasvain leikattiin pois ja Lynlee laitettiin takaisin kohtuun loppuraskauden ajaksi.

Vauvalla oli vain 50 %:n selviytymismahdollisuudet, mutta riski päätettiin ottaa. Lynlee oli yhteydessä istukkaan napanuoran välityksellä leikkauksen ajan ja sai happea.

Toimenpide oli huomionarvoinen ja todella hämmästyttävä saavutus lääketieteessä.

Lynleen uskomaton leikkaus

Leikkaus suoritettiin 23. raskausviikolla. Kasvain painoi koko ajan vauvan sydäntä. Omituista kyllä, se oli lähes Lynleen itsensä kokoinen leikkaushetkellä.

Leikkauksen vaikeudesta johtuen vauvan sydän pysähtyi, kun kasvaimen suurinta osaa oltiin poistamassa. Tästä huolimatta hän pysyi vahvana.

Kun leikkaus oli suoritettu, Lynlee palautettiin takaisin äitinsä kohtuun. Äiti pysyi vuodelevossa lopun raskausajastaan, kun vauva jatkoi kehittymistään.

 

vauvan varpaat

Lynlee Hope “syntyi toisen kerran” kesäkuun 6. päivänä 2016. Päiviä myöhemmin lääkärit poistivat loput kasvaimesta ja vauva alkoi parantua.

Lynlee on päässyt kotiin aloittamaan elämänsä.

Eikö olekin hämmästyttävää?


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.