Lääkeyrtit, joita käytetään taistelussa syöpää vastaan

· elokuu 24, 2015

Lääkeyrttejä on käytetty vuosisatoja taistelussa kaikenlaisia sairauksia vastaan, niitä on jopa käytetty hoitamaan sellaisia sairauksia, joille ei vieläkään ole parannuskeinoa, kuten monet syövät.

Kuten me kaikki tiedämme, on olemassa paljon yrttejä, jotka voivat olla erittäin tehokkaita auttamaan meitä taistelemaan vakavia sairauksia vastaan. Monia näistä kasveista on tutkittu tunnettujen tiedemiesten toimesta ja niiden tehokkuus on todistettu suurimmassa osassa tapauksista.

Vaikka kukaan ei voi olla varma siitä, että mikään näistä vaihtoehtoisista terapioista voi pysyvästi parantaa minkäänlaista syöpää, nämä yrttipohjaiset hoidot ovat todistaneet auttavansa parantamaan potilaiden elämänlaatua sekä helpottamaan sairauksiensa oireita.

Näitä terapioita tulee käyttää yhdessä tavanomaisten hoitokeinojen kanssa, koska sinun ei tule koskaan jättää lääketieteellistä hoitoa sivuun ja aloittaa terapiaa luonnollisella yrtteihin perustuvalla lääkinnällä. Emme missään tapauksessa suosittele tekemään näin. Voit asettaa terveytesi ja jopa elämäsi vaaraan. Muista, että perinteinen terapia ja luonnollinen terapia kulkevat yhdessä. Sinun tulee aina kertoa lääkärillesi, jos haluat juoda yrttiuutteita, jotta tiedät hyväksyykö hän tämän vai ei.

Käytetyimpiä kasveja ovat:

  • Punahattu
  • Vihreä tee
  • Inkivääri
  • Mäkikuisma
Raiz-de-jengibre

Me suosittelemme juomaan näitä uutteena, joka on valmistettu kotona. Voit saada niitä myös rasvoina tai voiteina, joita voidaan käyttää ulkoisesti, tai sisäisesti nautittuna kapseleina tai pillereinä.

Muita lääkeyrttejä, joita suositellaan syövän hoitoon

Kurkuma

Kurkuma tunnetaan sen antibakteerisista ja tulehduksia vastustavista ominaisuuksista. Se on erittäin hyödyllinen paksusuolen syövän hoidossa sekä useanlaisten polyyppien hoidossa. Siinä on myös antioksidantteja, jotka hyödyttävät maksaa.

Auringonhattu

Auringonhattu on upea yrtti, koska se parantaa autoimmuunijärjestelmää. Sitä käytetään ehkäisemään ja hoitamaan vilustumisia. Se auttaa taistelussa aivokasvaimia vastaan, koska se auttaa kontrolloimaan solujen kasvua.

Koiruoho

Se on tehokas antimikrobinen ja sieniä vastustava yrtti. Sitä käytetään henkilöillä, joilla on leukemia. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että koiruoholla on syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia.

Reunuspietaryrtti

Reunuspietaryrtistä on myös valtavaa apua solujen kasvun kontrolloimisessa potilailla, joilla on leukemia.

Happomarja

Näiden pensaiden suuri perhe, jota kutsutaan happomarjaksi, on osoittanut olevansa erittäin tehokas mitä tulee syövän hoitoon, erityisesti munasarjoissa.

Pensastammi

Sitä käytetään hoidoissa, jotka parantavat immuunijärjestelmää. Se myös pysäyttää etäpesäkkeiden muodostumisen pienentämällä kasvainten kokoa. Sillä on antimikrobisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Muista…

Kuten olemme jo selittäneet, lääkeyrtit yksinään eivät omaa varmoja parantavia vaikutuksia, koska kukaan tiedemies maailmassa ei ole vielä tyhjentävästi todistanut niitä. Voimme kuitenkin vakuuttaa sinulle, että yhdistettynä tavanomaisiin hoitoihin ne voivat olla valtava etu, joka vähentää ja parantaa minkä tahansa syövän vaikutuksia.

Monet näistä lääkekasveista auttavat kontrolloimaan henkistä stressiä, jota tulee, kun tiedät sairastavasi syöpää. Vaihtoehtoisen terapian käyttö yleisesti ottaen parantaa koko kehon terveyttä. Muista, että se on toisentyylinen apu, joka kannattaa pitää mielessä. Kun yrität estää ja parantaa sairauksia, sinun ei tulisi jättää sivuun tai olla käyttämättä mitä tahansa suositusta. Sinun tulee varmistaa, mistä ne tulevat ja kuinka terveellisiä ne voivat olla.