Lääkeyrtit, joita käytetään taistelussa syöpää vastaan

Lääkeyrtit, joita käytetään taistelussa syöpää vastaan

Viimeisin päivitys: 05 helmikuuta, 2019

Lääkeyrtit ovat vanha ja toimiva keino useita sairauksia vastaan, jopa syöpää! Lääkeyrttejä on käytetty vuosisatoja taistelussa kaikenlaisia sairauksia vastaan, niitä on jopa käytetty hoitamaan sellaisia sairauksia, joille ei vieläkään ole parannuskeinoa, kuten monet syövät.

Lääkeyrtit ovat tehokas apu vakavien sairauksien hoidossa

On olemassa paljon lääkinnällisiä yrttejä, jotka voivat olla erittäin tehokkaita auttamaan meitä taistelemaan vakavia sairauksia vastaan.

Vaikka kukaan ei voi olla varma siitä, että mikään näistä vaihtoehtoisista terapioista voi pysyvästi parantaa minkäänlaista syöpää, nämä yrttipohjaiset hoidot ovat todistaneet auttavansa parantamaan potilaiden elämänlaatua sekä helpottamaan sairauksiensa oireita.

Näitä terapioita tulee käyttää ainoastaan yhdessä tavanomaisten hoitokeinojen kanssa, koska sinun ei tule koskaan jättää lääketieteellistä hoitoa sivuun ja korvata sitä luonnollisiin yrtteihin perustuvalla lääkinnällä.

Emme missään tapauksessa suosittele tekemään näin. Voit asettaa terveytesi ja jopa elämäsi vaaraan. Muista, että perinteinen terapia ja luonnollinen terapia kulkevat yhdessä. Sinun tulee aina keskustella lääkärisi kanssa, jos haluat aloittaa yrttihoidon jo olemassa olevan hoitosi kanssa yhtä aikaisesti.

Käytetyimmät lääkeyrtit

Käytetyimmät lääkeyrtit syövän ja muiden sairauksien oireiden hoidossa ovat:

lääkeyrtit, inkivääri

Me suosittelemme juomaan näitä uutteena, joka on valmistettu kotona. Voit saada niitä myös rasvoina tai voiteina, joita voidaan käyttää ulkoisesti, tai sisäisesti nautittuna kapseleina tai pillereinä.

Muut yleisesti käytetyt lääkeyrtit

Kurkuma

lääkeyrtit, kurkuma

Kurkuma tunnetaan sen antibakteerisista ja tulehduksia vastustavista ominaisuuksista. Se on erittäin hyödyllinen paksusuolen syövän hoidossa sekä useanlaisten polyyppien hoidossa. Siinä on myös antioksidantteja, jotka hyödyttävät maksaa.

Auringonhattu

Auringonhattu on upea yrtti, koska se parantaa autoimmuunijärjestelmää. Sitä käytetään ehkäisemään ja hoitamaan vilustumisia. Se auttaa taistelussa aivokasvaimia vastaan, koska se auttaa kontrolloimaan solujen kasvua.

Koiruoho

Se on tehokas antimikrobinen ja sieniä vastustava yrtti. Sitä käytetään henkilöillä, joilla on leukemia. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että koiruoholla on syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia.

Reunuspietaryrtti

Reunuspietaryrtistä on myös valtavaa apua solujen kasvun kontrolloimisessa potilailla, joilla on leukemia.

Happomarja

Näiden pensaiden suuri perhe, jota kutsutaan happomarjaksi, on osoittanut olevansa erittäin tehokas mitä tulee syövän hoitoon, erityisesti munasarjoissa.

Pensastammi

Sitä käytetään hoidoissa, jotka parantavat immuunijärjestelmää. Se myös pysäyttää etäpesäkkeiden muodostumisen pienentämällä kasvainten kokoa. Sillä on antimikrobisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.

Jos otat lääkeyrtit käyttöön, muista vielä;

lääkeyrtit juomana

Kuten olemme jo selittäneet, lääkeyrtit yksinään eivät omaa varmoja parantavia vaikutuksia, koska näin ei ole vielä tieteellisesti vahvistettu.

Voimme kuitenkin vakuuttaa sinulle, että yhdistettynä tavanomaisiin hoitoihin ne voivat olla valtava helpotus potilaalle, joka vähintäänkin helpottaa minkä tahansa syövän oireita.

Monet näistä lääkekasveista auttavat myös kontrolloimaan vakavan sairauden tuomaa henkistä stressiä


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Agarwal, N., Majee, C., & Chakraborthy, G. S. (2012). Natural herbs as anticancer drugs. International Journal of PharmTech Research.
  • Kaefer, C. M., & Milner, J. A. (2008). The role of herbs and spices in cancer prevention. Journal of Nutritional Biochemistry. https://doi.org/10.1016/j.jnutbio.2007.11.003
  • Tan, W., Lu, J., Huang, M., Li, Y., Chen, M., Wu, G., … Wang, Y. (2011). Anti-cancer natural products isolated from chinese medicinal herbs. Chinese Medicine. https://doi.org/10.1186/1749-8546-6-27
  • Instituto Nacional del Cáncer. https://www.cancer.gov/espanol

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.