Logo image
Logo image

Kuinka naisen nännejä stimuloidaan oikein?

3 minuuttia
Viestintä on hyvin tärkeää, jotta voisit tietää mistä nainen pitää ja mikä hänelle tuottaa mielihyvää.
Kuinka naisen nännejä stimuloidaan oikein?
Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Rinnat, ja etenkin nännit, ovat yksi merkittävimmistä naisen erogeenisista alueista. Vaikka pitkään olikin niin, että niitä ei pidetty tärkeinä seksin kannalta, nykyisin tiedetään, että nännien stimulointi voi naisella johtaa ainutlaatuiseen mielihyvän kokemukseen.

Tällä kehon alueella on kymmeniä hermopäätteitä. Oikean tekniikan avulla nännien käsittely voi saada aikaan korkean kiihottumisen tason.

Tiedon puutteellisuus tai se, että asia on tabu, saa aikaan sen että ihmiset kuitenkin jättävät alueen väliin, eivätkä käytä hyödyksi nännien kykyä viedä nainen orgasmiin.

On tärkeää muistaa, että vaikka jotkut ajattelevatkin että nännejä voidaan purra ja puristaa aivan kuin kumia, itse asiassa niitä tulee kohdella hellävaraisesti ja siten, että naisen henkilökohtaiset mieltymykset pidetään aina mielessä.

Siksi haluammekin tässä artikkelissa kertoa muutamista yksinkertaisista neuvoista, jotta voisit ottaa huomioon tämän tärkeän alueen naisen kehossa – tässä tulevat parhaat vinkit naisen nännien stimulointiin.

Mitä tulee tietää ennen kuin aloitat?

Kuten jo mainitsimmekin, nännit sisältävät suuren määrän hermopäätteitä. Niiden herkkyys voi vaihdella riippuen naisen iästä sekä rintojen koosta ja muodosta, kuten myös hormonaalisesta toiminnasta.

Tästä huolimatta on yleisesti ottaen niin, että nännien stimulointi  johtaa siihen , että saadaan aikaan lukematon määrä miellyttäviä tuntemuksia seksin aikana.

Ennen kaikkea tulee kuitenkin ymmärtää, että kaikki käsittely, jonka nännit saavat – riippumatta tekniikasta – tulee pitää hellävaraisena.

Vaikka tämä riippuukin jokaisen naisen mieltymyksistä, raju käsittely ei ole suositeltavaa. Sen sijaan, että tästä tulisi naiselle mielihyvää, se tekee kokemuksen kivuliaaksi ja traumaattiseksi.

Rintojen stimulointi saa aikaan korkean kiihottumisen tason. Itse asiassa se jopa edistää emättimen kostumista. Siksi nännien koskettaminen, suuteleminen ja hyväily oikealla tavalla saakin monella naisella aikaan voimakkaita orgasmeja.

Lue aiheesta lisää: Rintasyöpä: eri tyypit, oireet ja hoito

Nännien stimulointi

On monia naisia, jotka eivät ole pystyneet kokemaan sitä mielihyvää, jonka nännien stimulointi voi saada aikaan.

Siksi seuraavat neuvot eivät olekaan hyödyksi vain miehille, vaan lisäksi ne ovat loistava apu kaikille naisille, jotta he voisivat auttaa kumppaneitaan löytämään uusia tuntemuksia.

Aloita hellävaraisesti

Some figure

Hellävaraiset kosketukset sormilla tai kielellä tehtyinä ovat niitä suosituimpia naisten keskuudessa. Nämä pienet kosketukset tai liikkeet saavat aikaan voimakkaita tuntemuksia, jotka pikkuhiljaa lisäävät kiihottumisen tasoa.

Hitaat, pyörivät liikkeet

Hitaat ja pyörivät liikkeet ovat ihanteellisia, jotta naiselle voitaisiin antaa voimakasta mielihyvää.

 • Aloita koskettamalla nännin kärkeä hitaalla ja pyörivällä spiraalimaisella liikkeellä, ja sitten jatka alueella muualle aivan kuin piirtäisit ympyröitä.

Kielen ja huulten käyttö

Some figure

Monelle naiselle suun avulla tehty stimulaatio on miellyttävämpää, mutta kaikki riippuu henkilöstä. On kuitenkin tärkeää osata tehdä tämä hyvin, sillä muuten kokemus voi olla kivulias ja epämukava.

 • Voit aloittaa kevyellä lämpimällä hengityksellä. Laita suusi lähelle nänniä ilman että kosketat sitä, ja hengitä sitä kohden lämmintä ilmaa.
 • Kielesi kärkeä käyttäen tee sitten pyöriviä liikkeitä nännin päällä.
 • Kosketa nänniä siten, että liikut ylös- ja alaspäin, mutta älä jatka tätä kauan.
 • Voit suudella ja nuolla, mutta ole tässä aina hellävarainen.
 • Kun suusi on enemmän kontaktissa nännin kanssa, voit imeä ja jopa purra, mutta ole tässä hyvin hellävarainen.
 • Tämä viimeisin asia on sellainen, jonka suhteen viestinnän täytyy olla hyvää kumppanin kanssa, sillä se ei välttämättä ole naisen mieltymys, ja sen sijaan, että hän nauttii siitä, se voikin olla hyvin epämukava kokemus.

Hieronta

Hieronnat ovat loistavia rintojen stimuloimiseksi maksimaalisesti. Ne voidaan tehdä hellävaraisesti, ja joskus myös voimakkaammin, ja ilman öljyjä ja liukasteita tai sitten niiden avulla.

 • Laita peukalosi nännin kärjelle ja tee pyöriviä liikkeitä nännipihan alueella.
 • Jos käytät voiteita tai liukasteita nännillä, saat aikaan tehokkaamman ja miellyttävämmän vaikutuksen.
 • Jos haluat hieroa aluetta kielelläsi, laita kätesi tukevasti rinnalle, jotta voisit auttaa tekemään nännistä kiinteämmän.

Lue aiheesta lisää: 7 syytä rintojen kipuun

Kokeile erilaisia materiaaleja

Some figure

Joskus tavalliset tekniikat voivat muuttua hiukan tylsiksi ja rutiininomaisiksi. Tässä tapauksessa kannattaa kokeilla eräitä materiaaleja, jotka voivat olla hyvin stimuloivia nännillä.

 • Kokeile kielen peittämistä silkkisellä tai karkealla materiaalilla. Kun sitten liikutat kieltäsi nännin päällä, voit saada aikaan miellyttävän hermojen aktivoinnin.
 • Hanki nänninhierontaan tarkoitettu väline (näitä voidaan ostaa seksikaupoista).
 • Käytä muita seksileluja, jotka voivat olla hyödyksi nännien kohdalla.

Kuten huomaat, nännien stimulointi ei ole mikään mahdoton tehtävä. Sitä täytyy vain harjoitella, sillä tämä on alue, joka vaatii hellävaraista käsittelyä.

Lisäksi on elintärkeää pitää viestintä hyvänä kumppanin kanssa, jotta voitaisiin välttää sitä, että tilanne ei syystä tai toisesta johtuen anna hänelle sitä mielihyvää, joka on tarkoituksena.

Oletko miettinyt, kuinka nännejä voidaan stimuloida? Pidä mielessä nämä vinkit, ja asia helpottuu!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Herrero Martínez, H. (2008). Propuesta de abordaje de dolor y lesiones en los pezones y mamas. Medicina Naturista, 2(3), 200-210.
 • Komisaruk, B. R., Wise, N., Frangos, E., Liu, W. C., Allen, K., & Brody, S. (2011). Women’s clitoris, vagina, and cervix mapped on the sensory cortex: fMRI evidence. Journal of Sexual Medicine, 8, 2822-2830.
 • Mandal, A. (2019, 26 febrero). Anatomía del pecho. News-Medical.Net. https://www.news-medical.net/health/Breast-Anatomy-(Spanish).aspx
 • Muñoz, M. J. (2007, 1 diciembre). Los senos.Anatomía, evolución y cuidados dermocosméticos. Elsevier.es. https://www.elsevier.es/es-revista-offarm-4-articulo-los-senos-anatomia-evolucion-cuidados-dermocosmeticos-13114084

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.