Kasvisöljyt kosteuttavat hiuksiasi

Monet asiat voivat vaurioittaa hiussuontesi rakennetta. Tällaisia asioita ovat ilmasto, hiustenkuivaajat, värit, geelituotteet, stressi, huono ruokavalio jne., joten on tärkeää tietää, kuinka voit kosteuttaa hiuksiasi.

Tässä artikkelissa kerromme luonnollisesta ja taloudellisesta vaihtoehdosta, jolla voit kosteuttaa hiuksiasi käyttämällä kasvisöljyjä. Jokaisella öljyllä on erityiset etunsa, mutta kaikki niistä kosteuttavat hiuksiasi. Voit myös vähentää monien keinotekoisten tuotteiden käyttöä. Kerromme, mitä nämä öljyt ovat ja kuinka voit käyttää niitä.

Nämä öljyt ovat loistavia ihmisille, joilla on kuivat tai vahingoittuneet hiukset tai jotka haluavat ravita hiuksiaan kesän jälkeen tai aina silloin tällöin. Niiden, joilla on rasvaiset hiukset, tulisi välttää niitä. Henkilöt, joilla on kuivat ja halkeilleet latvat, voivat myös käyttää niitä, kunhan vain välttävät laittamasta niitä päänahkaan.

Seesam

Pellavaöljy

Pellavaöljy sisältää Omega-3 -rasvahappoja, jotka pitävät huolta sekä kosteuttavat hiuksiasi syvältä. Sen lisäksi että nautit pellavaöljyä, voit käyttää sitä myös paikallisesti. Pellavansiemen sisältää myös E-vitamiinia, liimamaista kasviperäistä ainetta, proteiinia ja jodia, monien muiden komponenttien lisäksi.

Se ei ole rakenteeltaan erittäin öljyistä, minkä vuoksi voit lisätä sitä minkä tahansa laatuisiin hiuksiin. Suosittelemme sitä erityisesti hiusten latvoihin, joilla on tapana vahingoittua ja haaroittua.

Manteliöljy

Manteliöljy on yksi tunnetuimmista ja käytetyimmistä öljyistä. Tämä johtuu siitä, että se on yksi taloudellisimmista öljyistä, mikä ei suinkaan tarkoita, että sillä olisi vähemmän ominaisuuksia. Se on ideaali hiuksiin, jotka ovat erityisen kuivat ja katkeilleet, koska se tasoittaa niitä ja poistaa volyymia sähköisistä ja runsaista hiuksista.

kookosöljy

 

Kuinka käytät öljyä

Lisää valitsemaasi öljyä kuivalle iholle hiustesi puolivälistä alkaen latvoihin saakka. Voit myös aloittaa päänahasta alaspäin, jos päänahkasi on todella kuiva. Pese hiuksesi tavalliseen tapaan tämän jälkeen.

Henkilöt, joiden hiusten latvat ovat haaroittuneet, voivat lisätä muutamia tippoja shampoopesun jälkeen. Niille, joilla on erittäin kuivat ja himmeät hiukset, suosittelemme laittamaan kahdesta kolmeen tippaa kämmenelle. Hiero yhteen ja levitä kaikkialle käsiisi. Kampaa ja hiero tämän jälkeen öljy joka puolelle hiuksiisi.

Toinen vaihtoehto heille, joiden hiukset ovat usein rasvaiset, on yhdistää öljyä luonnolliseen aloe vera -geeliin siten, että molempia on yhtä paljon; näin luonnollinen naamio ei ole niin öljyinen, mutta antaa sinulle silti mahdollisuuden kosteuttaa ja ravita hiuksesi hyvin.

Voit myös lisätä öljyjä naamioihin, shampoisiin tai luonnollisiin hiusväreihin, esimerkiksi henna-väreihin.

 

Kiitämme kuvista cottonseedoil, sweetbeetandgreenbean ja veganbaking.net:ia.